Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 261
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 750
  • при моите любими
И защо се похвалих. 5 Мин след, като написах, прередихме. НПМГ преди 2АЕГ. И се почна на ново. И защо сега трябва такива трудни решения да взимам. 164то да след 2АЕ. Само моето ли е толкова зле. Ще ме побърка. Ще взема да си сипя от сега едно.

# 751
Благодаря, а задължителни ли са тези уж избираеми след 10кл. За 133 и 32 продължавам да сравнявам плюсове и минуси и предпочитаме профилите на 32ро, ако въобще ще е така

В 133 какви са избираемите профили(или са фиксирани)? Аз освен една шарена таблица на седмичната програмата, друго не намерих. За англииски с руски се интересувам.

# 752
Ако детето има афинитет към математиката и аз бих ги подредила в този ред. Даже питах моята хубостница не иска ли да сложим НПМГ на първо място, за всеки случай, но категорично отказва математика.....

# 753
Добро утро, аз редих, редих, трих, редих, първо с по около 40 желания, намалих на 30, сега на 20
И като ви чета и като гледам прогнозни балове се чудя дали да слагам още.

няма как да се отговори, вижте прогнозните балове или си сметнете дали ниските желания ще ви класират на втори при падане на бала или се презастраховайте примерно с 50т (доста е, но няма как да предложа конретно за вас, ако се очаква показване 20+ на някои нива, слагайте повечко), не знам

# 754
cydonia, не е, масово са неориентирани и в някакви моменти си ги измислят по посока на Луната. Сипи си и имай още малко търпение. Ще не ще, до довечера ще сте финализирали.

# 755
  • София
И защо се похвалих. 5 Мин след, като написах, прередихме. НПМГ преди 2АЕГ. И се почна на ново. И защо сега трябва такива трудни решения да взимам. 164то да след 2АЕ. Само моето ли е толкова зле. Ще ме побърка. Ще взема да си сипя от сега едно.
поне редите заедно, а аз редя сама, местя, моите не знаят 90% от училищата, какво съм казала, минало и заминало.

# 756
Толкова ли са незаинтересовани къде и какво ще учат?

# 757
  • София
Толкова ли са незаинтересовани къде и какво ще учат?
ми не, имат 1-2 желания, ще е трудно, знаят, че искат френски и сме наредили няколко.

# 758
  • София

Защо да е зле?! Подредило си го е както иска, а не по бал. Евала за което!
Гледам, че и моето е така - НПМГ, една паралелка на 164то, 9ФЕГ, още Испанска, Английските, НЕГ, 73то.

# 759
Някой да помогне кои са избираемите профили след 10кл.на 32 училище?
Кандидатсваше се по успех мисля, само две деца от цял випуск не успяха да влезат в профила, които искаха
биология+химия
история +бел
инф+мат
философия+бел
Деца от различни класове сформираха профилиращите паралеки.

# 760

ако ще се справи и го е предложил той  е похвално. Няма да се хаби бал, ако се класирате Simple Smile

# 761
Mоето не позволи нито едно желание да вмъкна, за което тя не е ок. Откъде тази убеденост, че дадено училище е ок или не, но факт. Не е ли чувала нищо за такова и под чертата. Махна от раз НЕ и РУ. Колкото и да я навивахме, не искала. Близначка с асцендент лъв/ дококото съм изчислила/!
Само първоначалната й подредба беше странна, но й личи, че не е чела Алманаха "БГМами-рендета с асцендент съоткачалки" ,ще си я запазя за спомен от този така натопорчен етап от живота ни.

Чудя се аз още за 1 АГ, но остава където сме я турнали, да видим. Имам прогноза, ще ми е интересно дали ще се закачи там.
Розето се изстудява и чака 12ти, надявам се аз на резултати утре след 15ч. Няма още балове, но ще се налеят и те, няма как.  Днес ми е мега спокойно. Поне тези дни съм homeoffice и няма напрежение от работната атмосфера.

# 762
Както каза моето момче, много им е трудно на тези с бал 500, те трябва да си изберат къде точно ще учат. Другите чакаме да видим какъв ни е късмета Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 13:33 от Щастлива съм!

# 763
Както каза моето момче, много им е трудно на тези с бал 500, те трявба да си изберат къде точно ще учат. Другите чакаме да видим какъв ни е късмета Simple Smile

Сякаш съм пуснала тото фиш, ето така го усещам това кандидатстване!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 14:05 от alexova

# 764
  • София
Както каза моето момче, много им е трудно на тези с бал 500, те трявба да си изберат къде точно ще учат. Другите чакаме да видим какъв ни е късмета Simple Smile
или като Руска рулетка... къде ще ни отстрелят Ill

Общи условия

Активация на акаунт