Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 413
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 90
И при мен се дублира, помислих, че аз нещо съм направила не както трябва, та подадох наново, но не, пак се дублира .
Гледа се последното подадено , нали така ?
Освен това, гледам, че не излиза адреса , а не видях някъде да се попълва
И ние нямаме оценки, но прочетох , че може и да излязат чак при класирането

# 91
Inqpro, може да си инфлуенсър по най-различни теми, стига да създаваш качествено съдържание, което е полезно за аудиторията. Вече зависи как ще монетаризираш.

Май важно умение е да монтираш сам клипчета. Не знам къде се учи, но едва ли са го научили в университет всички, които имат подкасти. Журналистика май е най-близката специалност, но аз мисля, че да си успешен трябва да имаш качествено съдържание, не само да отразяваш какво се случва или да се снимаш по плажове в ИГ.

# 92
При нас в профила на детето още не са се заредили оценките от дипломата. Това дали ще е проблем? Има ли го и при други?
И на моето дете не са заредени оценките. Но не смятам, че е проблем, защото вчера четох, че поетапно ще се заредят

# 93
При нас в профила на детето още не са се заредили оценките от дипломата. Това дали ще е проблем? Има ли го и при други?
И на моето дете не са заредени оценките. Но не смятам, че е проблем, защото вчера четох, че поетапно ще се заредят
Не е проблем, ще се появят с класирането.

# 94
Един тул за редене на желания и филтриране, ако не е късно
https://danybon.com/obrazovanie/izberi-gymnazia-info/ може да е полезен позволява сортиране по резултати от НВО 10кл и разстояние (май не смяташе точно, не знам)

Другия линк е удобен за сравнение на баловете визуално.

Браво на студентите.
https://izberi-gymnazia.info/v3/
Може да се направи и по-удобно за ползване, но е доста добро.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 08:49 от toplomliako

# 95
Ей, побъркаха ги тези седмокласни майки! Пишат, че освен дублирането се появявало и надпис: "“Грешка при запис: въвели сте паралелка, която не съществува или не е активна на този етап на класиране”.
Други години ставали ли са такива работи?
Това се случва, когато кликнеш на следващия ред, но не въведеш желание.

# 96
Този бъг само в РУО София ли е?
При останалите как е?
В единия случай ни трябва телефон на РУО, в другия на МОН.
Давайте телефони, да звъним след 9 ч.
Не и в РУО Перник има дублиране на резултатите.

# 97
от 28 подредени паралелки 26 се дублираха, а 2 (в 22-ро) не се дублираха Thinking

при мен излезе грешка за “паралелка, която не съществува” за паралелка, която я има в списъка на началната страница, но в колонката “потвърдена” пише ‘НЕ”

# 98
Сали, ФЕГ е един от нашите кандидати за първо място. В нашето обкръжение има поне 3 деца, които ще я пишат първа. Може да надникнеш в темата за ФЕГ в Училища, а в ютуб има филм един час за училището.
И ние ще чакаме да оправят бъга за подаването.
Наясно съм, че сравнявам почти еднакви училища, но и на мен ще ми е полезно мнение за 1АЕГ. Там ние ще пишем напред АЕ+ФЕ. Но детето като че ли чисто емоционално предпочита 2АЕГ. Смятам да й се доверим, но пусто майчино сърце се чуди за 1 АЕГ заради френския език (който е учила до момента и го няма във 2АЕГ).

# 99
Ние сме към Сливен, същата работа

# 100
Добро утро.
Сън не сте спали явно от вълнение. Ще подадем и ние, ама за сега детето спи.
Е, то щом пише НЕ, значи не е потвърдена. Била е заявена от училището, но от РУО не е потвърдена и по нея няма да има прием.

# 101
Подадохме. 4 мин.ни отне. От Гърция. Дано това е късметът! Класната ни беше ожалила, че как така от чужбина ще подаване.
Направих си снимка на заявлението с вх.номер. нямаме дублиране.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 10:14 от laurentin

# 102
Подадохме. 4 мин.ни отне. От Гърция. Дано това е късметът! Класната ни беше ожалила, че как така от чужбина ще подаване.
Имам усещането, че някои колеги са неинформирани меко казано, а и родителски срещи провеждаха, за да запознаят родителите със системата за кандидатстване.
Успех, Лорентин.

# 103
  • Пловдив
Подадох и аз. РУО Пловдив. Има дублиране на всичко.

# 104
Здравейте! Подадохме още снощи. Всички желания излизат дублирани. За протокола - РУО Варна. Оценките ни още не са заредени, от училището обещават да ги въведат днес. Нашите желания са за профилирани гимназии и само една професионална гимназия, за която искат медицинско. Решихме да не го прилагаме сега, тъй като тя не ни е първо желание. Четох, че може да се представи при записване.

Общи условия

Активация на акаунт