Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 413
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 210
Прекрасни сте! Много ви благодаря за отговорите, момичета!
Успех и дано децата ни намерят щастие в гимназиите си!

# 211
Аз си ги изпринтих да ги имам за всеки случай.

И от мен един въпрос: При първото желание за професионална паралелка изскочи уведомление, че се изисква медицинско свидетелство. Прикачихме го. Оттам нататък при други желания за професионални паралелки не изискваха медицинското. Предполагам, че се качва само веднъж и един вид вече си го има в профила на ученика, нали?

# 212
Вижте резултати на ДЗИ ПП математика
toplomliako, това са резултатите от ДЗИ БЕЛ.

Ето за София ДЗИ Математика профил

Hope, всичката информация в системата се пази в база данни Simple Smile

Наборката приключи 7-класната епопея в петък Simple Smile
Освобождаваме едно МОН-ско място за момиче в София.
Успех и късмет на всички набори на първо класиране Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 13:35 от merilen

# 213

Не вярвам да дават достъп до тази база данни на всеки потребител Simple Smile
За потребителя не е такава Simple Smile

# 214
  • София
За дете с бал около 400 и желание за испански вижте и 30-то. Иначе френски-испански в 18-то също е добре, ако преглъщане френския.
И ние сме наредили алогично - в смисъл втората  е с по-висок бал от първата, ама нейни точки-нейна воля.

# 215
По повод дублирането на паралелките в заявленията се сетих, че в миналата тема точно се говореше за всички бъгове, които са се появявали покрай класирането в миналото

Е, и тази година МОН не изневери на себе си и успя да намери с какво ново да изненада и без това ошашавените родители. Joy.

Да се надяваме, че с това са отметнали графата "шок" и от тук насетне нещата ще се развиват без драми. Grinning

# 216
Математическата паралелка в 125то не я препоръчвам. Добрите математици отдавна ги няма в училище. Новите, които дойдоха са тотал щета. Тук доста често се коментираше единия от тях... Колко деца намразиха математиката заради него, колко деца осакати с преподаването си, колко деца останаха с по-ниски оценки и то в тази важна година... Романи мога да изпиша... Sob Като цяло 125то е едно голямо квартално училище, което лежи на стари лаври.

# 217
Моята например иска да става инфлуенсър, но тъй като не разбрахме какво трябва да учи за тази модерна професия, отива в МГ.
Маркетинк, Дигитален маркетинк, изкуствен интелект - за писането на промпт, но не само. С това се занимавам в свободното си време. Бива и да поназнайва и базово счетоводство или финанси - барем да знае как да си подаде годишната данъчна.

# 218
Скрит текст:
Вижте резултати на ДЗИ ПП математика
toplomliako, това са резултатите от ДЗИ БЕЛ.

Ето за София ДЗИ Математика профил
Скрит текст:

Наборката приключи 7-класната епопея в петък Simple Smile
Освобождаваме едно МОН-ско място за момиче в София.
Успех и късмет на всички набори на първо класиране Flowers Four Leaf Clover
И аз доста се ококорих на четвъртото място на НГДЕК със 73 деца явили се на ПП математика, докато не обърнах внимание по какво е сортирала toplomliako Joy

# 219
Не вярвам да дават достъп до тази база данни на всеки потребител Simple Smile
А и не трябва да дават достъп Simple Smile
За потребителя не е такава Simple Smile
За потребителя ученик е БД до толкова, че си влиза в профила, вижда инфо за училища и паралелки, може да ги отсява по някакви критерии и да реди желания.
Права за справки няма. Потребители с повече права могат да ги правят. От къде иначе са екселите със справки за балове по класирания - експорт на заявките от БД Simple Smile

# 220
Подадох и аз, сега нов въпрос: както резултатите от изпитите излязоха по-рано, може ли да очакваме и класирането да излезе по-рано? Как е било в предни години?

# 221
Подадохме след 11 часа днес и в двете области мина без бъгове - бързо и гладко.
Подадох и аз, сега нов въпрос: както резултатите от изпитите излязоха по-рано, може ли да очакваме и класирането да излезе по-рано? Как е било в предни години?
Е, колко по-рано? Подаването на заявления за участие в първо класиране приключва в 23:59 на 10.07.
На 11-и ще обработват подадените заявления и ще правят класирането. Дали ще излезе в 16;59 на 11.07 или в 9:00 на 12.07 няма значение. Даже съм оставала с впечатление, че излиза към обед? Ветераните за кажат как е било. Така или иначе записването започва на 15.07 от 8:00 в училището, в което е прието детето. Пак там и от същия начален час може да подадете заявление за участие във второ класиране.
12.07 е петък, 13 и 14 юли са почивни дни, първият работен ден е понеделник 15.07.

# 222
Според мен няма как по- рано, все пак до 10.07 до 23:59 часа се подават заявления, а ще трябва и някакво техническо време

# 223
Мерилен, мерси объркала съм скреншота.
Като се гледат резултати особено на ПП е добре да се гледа брой явили се. Понеже има понякога само 1 от училище и да се извадят грешни изводи. Примерно, че 32ро е по-добре от НПМГ от скрееншот без бройки

В математически профил задължителна ли е матурата по математика, мислех, че не? Ама има много явили се.

# 224
По този споделен график значи може от 4 до 15 юли една лятна отпуска да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт