Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 511
  • 2 774
  •   2
Отговори
# 345
Много хора учат кучета си с команди на немски. Не е виц само

А за правилата, наблюдайте дали пресичат на червено до Съдебната палата на Алабин и другаде. Има всякакви националности... Ами пресичат си след българите...

# 346
Аз познавам двама учители от 32ро. Изключителни хора.
За локацията обаче съм напълно съгласна.
По - скоро булевардът. Но вътре е просторно.

# 347
Здравейте мили момичета! Успех на всяко дете и прием в най-желаното от него училище! Имам един въпрос, относно класирането и ще Ви помоля за помощ за изясняването му.
Примерът ме е следния: на първо класиране детето е прието например на 5-то желание. Не се записваме и подаваме заявление за участие във второ класиране. За второ класиране, системата как започва да проверява желанията и балът ни: започва отново да проверява от първо желание и бал, второ желание и бал, трето желание и бал и т.н. ИЛИ започва да проверява от четвърто желание и бал, трето желание и бал, второ желание и бал...Предварително благодаря!

От първо надолу, за да има опция за класиране на по-горно място на второ класиране, а не на по-долно Simple Smile
Сърдечно благодаря! Но все пак исках потвърждение на моите разсъждения, че и при второто класиране детето трябва да бъде класирано в първата позиция (която е и най-желаната паралелка), за която му стига балът. Успех!

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 00:24 от Ентусиазъм

# 348
Това е малко крайно, понеже  ако  човек си слуша немци/австрийци и то не в нарочните клипчета с натъртване върху линейка и пеперуда Laughing , езикът не звучи толкова  грубо. Simple Smile
Нищо му няма на езика Simple Smile На мен не ми понася, но аз съм частен случай и за капак, съдбата си знае работата, живея само с наследствени фенове на немската култура Simple Smile Ако можех да се надскоча, вероятно бих се реализирала чудесно с немски, но не Grinning

# 349
  • София
Здравейте, днес наредихме желанията. Влязах преди малко в системата в профила на детето, но не ги виждам. Това нормално ли е? Леко се приесних....Благодаря предварително за отговора!
След потвърждение, изписа ли Ви входящ номер?

# 350
Здравейте !
Някой може ли да прогнозира тази година  коя от паралелките в СМГ ще бъде с най-висок бал?
Предварително благодаря за отговора  !

# 351
Завършилите с немски къде в чужбина се реализират/следват най - често? Освен Германия.

# 352
  • София
Много хора учат кучета си с команди на немски. Не е виц само

А за правилата, наблюдайте дали пресичат на червено до Съдебната палата на Алабин и другаде. Има всякакви националности... Ами пресичат си след българите...
Скрит текст:
Сигурно си чувала израза "С какъвто живееш, такъв ставаш"...  Като видят нещо хлабаво и видно ненаказуемо, възползват се -   те не са иначе по-добри от нас, просто системата ги поддържа дисциплинирани там на място.  Когато почнат и на  нашите, и на чужденците от всякакви националности да им бъркат дълбоко в джоба при нарушение така, както е в описаните от Етомира ширини, ще се хвалим и ние със спокойствие.. А дано! А дотогава - невинни деца/големи хора  ще си отиват заради безхаберни/пияни/дрогирани шофьори ...

Гардън - Австрия, Швейцария, Люксембург...

# 353
Тази при г-жа Киселова по мое мнение. Ако Добрева води немските, аз лично очаквам там да паднат. Защото децата от самото училище ще гледат да я избегнат.

Здравейте !
Някой може ли да прогнозира тази година  коя от паралелките в СМГ ще бъде с най-висок бал?
Предварително благодаря за отговора?

# 354
Момичета, на някое дете има ли заредени оценките от свидетелството?

# 355
Ако позволите малко неуместен хумор, ще цитирам мой приятел, полиглот: "Човек говорел на английски с хора от други националности, на френски с любовницата си, на испански с Бог, а на немски с кучето си." Simple Smile

Понякога, даже доста често, разговорът с кучето е най-смислен. Но да, не ходете в НЕГ, немският хем труден, хем неприложим.

# 356
И ние наредихме желанията, като подредбата няма логика, но е изцяло съобразена с желанията на кандидат-гимназистката. Испанската на практика я отказа, тъй като не я писа на по-предни желания, а се "мотае" тук-там между английските. Просто, колкото и да е перфектно това училище с всичките му прекрасни отзиви, нито ние, нито тя преодоляхме мисълта да учи 5 години испански, за който нямаме идея за какво би й послужил, поне на този етап. А и е на доста неудобно за нас място. Френската изобщо не сме я писали, не е в списъка с желаните езици. 73-то също, защото каза, че ако ще учи немски, то поне да е наблизо (живеем до 91 НЕГ). За всеки случай писахме 32-ро две паралелки, две от 51-во (които по мое мнение са много подходящи за нея) и накрая една от 22 СЕУ и то, защото много странни паралелки има тая година, които по мое мнение ще объркат много хора. И така - стискаме си палци, стискаме и на вас, защото наистина най-важното е да попадне на клас, среда и учители. Езици се учат, мечтите се постигат, нищо не започва и не свършва със средното образование.

# 357
  • София
Здравейте, днес наредихме желанията. Влязах преди малко в системата в профила на детето, но не ги виждам. Това нормално ли е? Леко се приесних....Благодаря предварително за отговора!

Трябва да ги виждате в раздел желания. Както и входящия номер на заявлението. След като ги наредихте, подадохте ли заявлението, попълнихте ли декларацията?

# 358
  • София по рождение
След попълване, разцъках и се бяха появили. Привечер.

# 359

И аз седя и гледам.. не са заредени. Поне няма да създаде някакъв проблем, тъй като без тях няма класиране

Общи условия

Активация на акаунт