Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 290
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Както каза моето момче, много им е трудно на тези с бал 500, те трявба да си изберат къде точно ще учат. Другите чакаме да видим какъв ни е късмета Simple Smile
или като Руска рулетка... къде ще ни отстрелят Ill
много точно казано. Според мен с бал около 400 е най-трудно, защото нито сме в топ 10, нито сме в ниският диапазон и редиш и чакаш кой къде и какъв късмет ще имаш.
Аз се чудя м/у 10 избора, а моята приятелка в ИСП м/у 2 езика Simple Smile

# 766
Cydonia, не е само твоето. И при нас на първо е 2АЕГ с два от езиците, после 2 паралелки на Испанската, после 2 - на ФЕГ, по-нататък пълнеж с част от останалите паралелки на горните, 1АЕГ, 91во и 73то, докато стигнем бройката момичета преди нея. Тя повтаря, че иска езици и някои от френски, английски и испански и около това въртяхме. Но ако някой ни гледа желанията, как не са и по училища, ще кажат, че пиян ги е редил - ту оттук, ту оттам.
Успех с НПМГ, аз съм пристрастна към това училище. Но наборката няма такива мераци.

# 767
Май никой не иска немски от споделените. Може да падне бала, никой не знае.

# 768
Май никой не иска немски от споделените. Може да падне бала, никой не знае.
Моята не иска да чуе за немски, труден бил

# 769
много точно казано. Според мен с бал около 400 е най-трудно, защото нито сме в топ 10, нито сме в ниският диапазон и редиш и чакаш кой къде и какъв късмет ще имаш.
Аз се чудя м/у 10 избора, а моята приятелка в ИСП м/у 2 езика Simple Smile

е, то и с бал 440 не сме в топ 10.....
точно на баловия gap между елита и неелита Bowtie

# 770
И с високите балове не е лесно някой път. За статистиката, БАЛ 493-496 според различното балообразуване, писани са паралелки от 32-ро и 125-то училище. Така пожела. Първо желание НПМГ, разбира се.

# 771
Да, с по-ниските балове наистина е най-лесно, особено извън София. Потвърждавам Simple Smile Реално синът ми може да влезе абсолютно навсякъде, където си пожелае в нашия град, Сигурно затова иска другаде, да не е прекалено лесно все пак.

# 772
С висок бал ти избираш, иначе системата.

# 773
И с високите балове не е лесно някой път. За статистиката, БАЛ 493-496 според различното балообразуване, писани са паралелки от 32-ро и 125-то училище. Така пожела. Първо желание НПМГ, разбира се.
Това е доста сериозно презастраховане. Ще го приемат в НПМГ детето, пожелавам му успех!

# 774
Опитах се да кажа, че извън София и с не супер висок бал пак избираш ти Simple Smile Е, не говоря за драстично нисък, а за нормален среден бал примерно.

# 775
  • София

И кое не е лесното с такъв бал, че ми стана интересно?

# 776
Както каза моето момче, много им е трудно на тези с бал 500, те трябва да си изберат къде точно ще учат. Другите чакаме да видим какъв ни е късмета Simple Smile
Де да имахме тази дилема.
С бал 206/237/274 според различните училища и толкова. При това едното е компромисно, че върви пакет с интензивен японски, но няма нищо друго, където да се закачи. Изключвам Облеклото и чисто мъжките. И не, не е в София, там вариантите щяха да са повече. С бал над 300 вече щеше да има избор, над 350 още по-добре. Затова пробваме това, което иска и в съседна област, там поне има някакъв шанс, че ножицата им е по-голяма

# 777
И други хора си имат проблеми с избора на гимназия 😂😂😂😂😂
Преводът е ужасен, не знам кой бот го е превеждал, но все пак се разбира 😂

https://safenews.bg/kejt-midaltan-e-s-razbito-sarcze-ot-reshenie … a-semejstvoto-im/

# 778

И кое не е лесното с такъв бал, че ми стана интересно?

Тежката отговорност да избираш сам, и да не зависиш от обстоятелства, система и избор на други. Сам ще си си виновен. Да не трябва да се справяш с разочарованието на детето, което не е прието в желаното училище /да е учило, бе/
Не е леко бреме, мдам...

# 779
Има ли някой с какъвто и да е бал, който да е доволен? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт