Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 239
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 110
Това наистина е голяма каръщина. Дано се компенсира с успех и желано място накрая Simple Smile

# 1 111
Здравейте!Аз съм със обърканите оценки☹. Оказа се ,че в самата диплома са объркали оценките.как не съм ги видяла😫😫! Бях при директора ,според нея аз съм си виновна ,че не съм ги видяла по-рано.Сега правят нова диплома,,после е се обажда в Руо и дано стане.Иначе ,ако така остане и не успеят ,няма да се класира в почти нито едно желанно училище☹.Голям проблем ,в 59 годишната история на училището това  никога не се е случвало. Не съм мигнал са тази нощ.
Стискайте ми палци пи-бър да оправят проблема..
Стискам палци, ще се оправи! Добре е, че сте го видели сега, преди класиранията! Успех и спокойно!

# 1 112
Velina_p, как ти ще си виновна?! Следващия път ще кажат, че и сама си написала оценките. Абсурдна история.
Стискам палци. Кога ще са готови с новата диплома?

# 1 113
Нали знаете какво ни правело човешки същества? Че можем да различаваме мотоциклети на картинка Joy

Ние пренаредихме снощи. Аз не съм щастлива, наборката е. Знам, че е раничко, ама наздраве! Cocktail

# 1 114
Здравейте!Аз съм със обърканите оценки☹. Оказа се ,че в самата диплома са объркали оценките.как не съм ги видяла😫😫! Бях при директора ,според нея аз съм си виновна ,че не съм ги видяла по-рано.Сега правят нова диплома,,после е се обажда в Руо и дано стане.Иначе ,ако така остане и не успеят ,няма да се класира в почти нито едно желанно училище☹.Голям проблем ,в 59 годишната история на училището това  никога не се е случвало. Не съм мигнал са тази нощ.
Стискайте ми палци пи-бър да оправят проблема..
Стискам палци, ще се оправи! Добре е, че сте го видели сега, преди класиранията! Успех и спокойно!
Разбира се, че вината не е Ваша. Според Наредбата "Данните в Регистъра се въвеждат от специализираните, неспециализираните и специалните училища и от МОН, които носят отговорност за тяхната достоверност. "Длъжни са и ще поправят грешката си. Спокойно, с Вас сме!

# 1 115
Дано се разреши бързо и ви класират с реалната оценка. 🙏

Как е госпожицата, която беше оперирана? надявам се добре ❤️

# 1 116
Нашата лекарка отказва да издаде и праща детето на 4 кабинета....

Ее как така, не ми се струва редно. Ако има някакво съмнение (например има нарушение на зрението и непременно трябва специалист) - ок, но ако детето е здраво, защо да обикаля кабинети, ЛЛ не може да го преслуша ли.
На мен обратното не ми се струва редно, ама...
За Университета , верно че преди страшно много луни 🤫, обикаляхме почти всички кабинети.
Личен лекар не може да извърши проверка на зрението, така както това прави офталмолог (цветоусещане, очно налягане, диоптър, състояние на ретината и т. н- за специалности Компютърна графика, компютърна анимация, Приложно и системно и ред други, не може да направи подробен кардиологичен преглед, проверка на слуха и т.н.и т. н
На повечето места, специално в кабинетите на ЛЛ, подобна апаратура липсва и не е нужна.
Всяка жаба да си знае локвата. Друг е въпросът, че ....карай да върви.
Това го преглътнах. Избирам си битките.
Личното ми мнение е, че трябва да се минава през кабинети. ЛЛ има само обща информация.

Ама то вие можете да си ги обиколите, щом искате… Аз не виждам защо е подробен кардиологичен преглед за училище по компютърни системи, но знае ли човек.

# 1 117
  • Варна
Velina_p, как ти ще си виновна?! Следващия път ще кажат, че и сама си написала оценките. Абсурдна история.
Имаше и въпрос от типа ,дали не съм правила някакви уговорки с  учителите за промяна на оценката...наистина абсурдна ситуация.
Дипломата за около час  ,може би ,ще в готова ,чакам да ми се обадят да я подпиша.

# 1 118
Velina_p, значи почти съм познала, че ти си ги написала тези оценки LaughingLaughing Идиоти!
А корекцията в системата кога ще е видна?

# 1 119
Здравейте! При нас все още не са пренесени оценките от свидетелството. Видях, че при някои вече са и съм озадачена. На какво се дължи това? Нали от Школо се прехвърлят в НЕИСПУО, т.е. трябва да са там?

# 1 120
И аз гледам ококорено.
Голяма наглост. Допуснали са грешка, която не би могла да се допусне при адекватна организация, защото е редно да гледат повече от чифт очи и вместо да се снишат и извиняват, те ще изкарват жената виновна.

# 1 121

Ее как така, не ми се струва редно. Ако има някакво съмнение (например има нарушение на зрението и непременно трябва специалист) - ок, но ако детето е здраво, защо да обикаля кабинети, ЛЛ не може да го преслуша ли.
За Университета , верно че преди страшно много луни 🤫, обикаляхме почти всички кабинети.
Личен лекар не може да извърши проверка на зрението, така както това прави офталмолог (цветоусещане, очно налягане, диоптър, състояние на ретината и т. н- за специалности Компютърна графика, компютърна анимация, Приложно и системно и ред други, не може да направи подробен кардиологичен преглед, проверка на слуха и т.н.и т. н
На повечето места, специално в кабинетите на ЛЛ, подобна апаратура липсва и не е нужна.
Личното ми мнение е, че трябва да се минава през кабинети. ЛЛ има само обща информация.

Ама то вие можете да си ги обиколите, щом искате… Аз не виждам защо е подробен кардиологичен преглед за училище по компютърни системи, но знае ли човек.
За можене, може. Направено. 😁
Преслушване, кила и височина и "добър ден" не са обективна оценка за пригодност за професионални гимназии. Апропо, изискванията са същите, както при заемането на съответната длъжност в бъдеще. Горната "проверка" не носи никаква информация. По скоро носи - нулева.
🙏за грешно нанесените оценки. Дано бързо се разреши казусът.

# 1 122
На тази възраст е добре да се направи кардиологичен преглед. Особено ако се спортува. Поради бързия растеж може да се откючат някои заболявания. (имаше трагичен случай със сина на бивш президент)

# 1 123

За можене, може. Направено. 😁
Преслушване, кила и височина и "добър ден" не са обективна оценка за пригодност за професионални гимназии. Апропо, изискванията са същите, както при заемането на съответната длъжност в бъдеще. Горната "проверка" не носи никаква информация. По скоро носи - нулева.
🙏за грешно нанесените оценки. Дано бързо се разреши казусът.

Е щом сте се прегледали обстойно, значи всичко е наред Simple Smile

# 1 124
Аз пък освен за рендосване, чета снощи за някакъв непознат баща... пък той незапознат бил човекът. Викам тези съоткачалки изхвърлиха и мъжете Grinning Аз да се похваля - устискахме и нищо не сме преподреждали. Както си ги поиска детето, така подредих, без да ме интересува бала. Той е стресиран - пита в колко часа ще излезе класирането. Ама нали ще се върнем да го запишем и такива притеснения. Успокоявам се, че на плажа по-лесно ще приемем новините. Надявам се и обхват да имам и да мога да проверя към обяд. Joy
Стискам палци да оправят обърканите оценки!

Общи условия

Активация на акаунт