Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 223
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 155
За медицинското, нашата лекарка направи обстоен преглед, включително на очи и на цветоусещане, но тя си държи на профилактичните и винаги са си прегледи. Не сме го плащали, каза, че ученическото не се заплаща, извади ни и здравно-профилактичната карта, че да не се редим пак, при нея е много сложно с часовете, много трудно се хваща час, а без се чака с часове.
Ние още не сме взели и дипломата, защото когато са ги раздавали бяхме на море, а сега вече 2-3 ден класната не отговаря на съобщенията на синковеца.
Отидете с детето в училищната канцелария. Класната не ви трябва, в канцеларията са книгите за подписване... След седмица тази диплома ще ви трябва.

# 1 156
Аз като влязох навремето електроника в МЕИ, имаше изискване само да не си далтонист. Нямаше проблем, ако си с късогледство - аз съм. А далтонизъм се проверява с едни цветни кръгчета, в които има написана цифра - ако видиш цифрата, цветоусещането е нормално, ако не можеш да я видиш, си далтонист. Такава проверка си спомням, че правеше и ЛЛ, не е необходимо да е офталмолог.
Голяма трагедия беше за едно дете, всички бяхме наредени през 1 стотна и при максимален бал 30 последният приет беше с 29,70. Въпросното дете имаше висок бал, беше прието и понеже се оказа далтонист, директно го задраскаха от списъка (беше на групова среща с приетите). Та има и трагедии наистина.

# 1 157
Понеже всички пишат ФЕГ като компромис. Няма ли поне още някое, освен моето дете, за което не е такъв?

Има и за моете дете не е компромис,а голямо желание да учи там.
Стискам палци и на вас и на нас.

# 1 158
Velina, радвам се, че се оправи грешката.
Дано си отговориха някои съоткачалки защо дебнем за оценки и за грешки. Айде стига толкова грешки и проблеми, вече само поводи за радост да има.

# 1 159
На моето наборче ЛЛ му прави този преглед с цифрата в кръгчето.

# 1 160
Здравейте на всички🌷
Виждам, оценките и баловете са нанесени в системата вече. Значи чакаме скоро и класиране😀
Успех, късмет и сбъднати първи желания🍀

# 1 161
При нас има оценки от дипломата и матурите, но не и балове засега.

# 1 162
Здравейте на всички🌷
Виждам, оценките и баловете са нанесени в системата вече. Значи чакаме скоро и класиране😀
Успех, късмет и сбъднати първи желания🍀
И баловете? В коя област?

# 1 163
Бургаска област. / Балът е нанесен срещу всяко желание/

# 1 164
Завинаги номер 1 в сърцето ми LaughingGift Heart Ето, хората и с данните са готови Simple Smile София-град още няма, проверявах сутринта.

# 1 165
Къде ги проверявате баловете?

# 1 166
Да, сутринта и при нас нямаше, но отпреди 20-30 мин вече са заредени.
Баловете виждате в раздел “ Желания” срещу всяко от подредените от вас желания.

# 1 167
Бургаска област. / Балът е нанесен срещу всяко желание/
И в Пазарджишка област са нанесени баловете

# 1 168
При нас ЛЛ го прегледа, преслуша, провери зрението и т.н. и ни издаде медицинското, без да обикаляме допълнително никъде. Има и някаква такса, при нас беше 10 лв.
При нас нищо не прави, само егн поиска и 20 лв., нищо, че сме най-бедната област.

Медицинското, издадено от ЛЛ, не би трябвало да се заплаща. Два пресни случая от тази година около мен го доказват, а и моят ЛЛ го потвърди, когато го попитах. Ще е странно това да важи само за медицинското за работа, а за училище да се заплаща.
Дали го има някъде записано? Той поне зрение да и беше проверил, или дишане, та да оправдае някак 20 - те лева. Сега и документация на МЗ и НЗОК ще трябва да прочета.

# 1 169
  • София
Velina, радвам се, че се оправи грешката.
Дано си отговориха някои съоткачалки защо дебнем за оценки и за грешки. Айде стига толкова грешки и проблеми, вече само поводи за радост да има.
Мдам, аз точно от нещо подобно имах притеснения и като се появиха оценките - проверих. Нямаше проблеми при нас, но все пак - око да види.

Питах синчето дали има колебания. Последва:
- Махни 1во желание, искам 2ро.
- А не, остави. За 1во няма да ми стигне бала и така или иначе ще отида на 2ро (може и да не стигне, но  нищо не се знае).
- Махни 4то, то не ми трябва.
- Не махай нищо, така ги остави нещата.
В крайна сметка нищо не сменихме. Каквото нареди в понеделник, такова и остана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт