Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 091
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Варна
Понеже ми мина през погледа, да кажа и аз - на тази възраст, а и по - рано е добре да се мине преглед при кардиолог. При такъв без абсолютно всякаква симтоматика при нас откриха страшно много камерни екстрасистоли и детето пи 2 години бета-блокер. Прегледа беше в спортен диспансер, защото спортува, но тези които не спортуват? А пак казвам, отлично здравословно състояние и никакви прояви, не се усещаха тези прескачания. Така, че е добре децата да си минат всички прегледи съвсем редовно.Горещо препоръчвам!

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:46 от ivka_smile

# 1 201
За София излязоха баловете.

Утре по обяд очаквам класиране. Може да го пуснат да се джурка през нощта, че сигурно отнема време докато обработи всички области.
Ха-ха, веднага си представих Део и красива асистентка от МОН, обленена в ефирна, дълга червена рокля с перлени накити и там една машина с топчета, които се разбъркват...

# 1 202
Как да се “джуркат” баловете😂
Класирането е една програма предполагам, през която пускат баловете, като има код, който сравнява и извежда резултат. Спира, когато достигне определено условие в алгоритъма / напр.брой деца/.
Значи, дано са написали правилно алгоритъма и той да работи вярно.

# 1 203
Понеже ми мина през погледа, да кажа и аз - на тази възраст, а и по - рано е добре да се мине преглед при кардиолог. При такъв без абсолютно всякаква симтоматика при нас откриха страшно много камерни екстрасистоли и детето пи 2 години бета-блокер. Прегледа беше в спортен диспансвр, защото спортува, но тези които не спортуват? А пак казвам, отлично здравословно състояние и никакви прояви, не се усещаха тези прескачания. Така, че е добре децата да си минат всички прегледи съвсем редовно.Горещо препоръчвам!
Много се подценява профилактиката при децата, нашата лична лекарка само го мери и тегли, от дъжд на вятър пускат по едни кръвни и урина
Допълвам се само, че на една родителска среща в началното училище, учителката по физкултура ни разказа, как обяснявала на децата за кръвното налягане, показала им апарат за кръвно и на шега взели да мерят, така установили на три деца високо кръвно и ги насочили към личния лекар

# 1 204
За една от паралелките, за които кандидатства моето дете пише - 29 места. Чудя се защо ли? На друго място не съм виждала, рано е още за надпланов прием.

# 1 205
За една от паралелките, за които кандидатства моето дете пише - 29 места. Чудя се защо ли? На друго място не съм виждала, рано е още за надпланов прием.
Те не са ли по принцип по 25 деца?

# 1 206
  • столицата
На повечето места изобщо не искат детето да ходи, а при необходимост може да си вземете "дете под наем". Просто някое  познато дете на близка възраст. Няма да го проверяват я.

# 1 207
И аз.
Но защо е този зор? Колкото сме ги изчислили толкова са.

# 1 208
Те не са ли по принцип по 25 деца?
Май са по 26

# 1 209
Надеждата е скорошно класиране, баловете нали се знаят.

Но за днес няма шанс, нали?

Има и области без бал даже още.

# 1 210
На повечето места изобщо не искат детето да ходи, а при необходимост може да си вземете "дете под наем". Просто някое  познато дете на близка възраст. Няма да го проверяват я.
Е, "дете по наем", ама поне да се инструктира как са трите имена на титуляра, от кое училище идва и датата на раждане, че помня с каката, учителката която ни приемаше документите я разпитваше някакви основни въпроси.

# 1 211
  • при моите любими
Какво ще му мислят на алгоритъма, той нали е направен и измислен много отдавна. Правят добавки само за паралелки и брой деца. Не е толкова сложно.

# 1 212
  • София
И аз.
Зорът е да проверим как са сметнали баловете, защото няколко пъти в годините са ги бъркали. Особено по-сложните балове със състезания или олимпиади. Преди класирането на четвъртокласниците тази година имаше доста драми.
Сега за София-град изглеждат добре.

# 1 213
При мен са сметните коректно, включително "сложния" за НПМГ.

# 1 214
  • София
И аз.
Веднага обяснявам защо - защото не винаги са толкова, колкото сме ги изчислили. 2018-та година: чакаме първо класиране, радваме се на първо Първо класиране, свалят класирането, пак чакаме класиране, споменаваме майката на МОН и всичките му роднини от женски пол, по някое време излиза, че сме класирани в София-град, продължаваме да чакаме класиране, излиза второ Първо класиране - някои се радваме, други - не…. та така. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт