Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 959
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Трето се гледа като бод тропоска - отгоре, отгоре. Ако не шурти кръв на фонтани, не обръщаш внимание.
Ох, умрях от смях, но не е съвсем така. Третото трудно се докарва до кръв на фонтани, защото все има някой "възрастен " да го наглежда... Но пък ако харесва храната за папагала, щом иска, да яде... Wink

# 1 396
  • София
Аз след 5 г. ще повторя с малкия. За бонус - каката ще е 12 клас.

# 1 397
Кафето ми, разлях го да се смея.

# 1 398
Хайде днес да сме доволни и никакви алкохоли преди свечеряване, че освен че класирането ще ни загрее, ни очаква и много топло време.

# 1 399
Третото трудно се докарва до кръв на фонтани, защото все има някой "възрастен " да го наглежда... Но пък ако харесва храната за папагала, щом иска, да яде... Wink
Хм, при нас при първородната се случи - беше на 1-2год.  като си похапна от гранулите на котарака /бяхме на гости/. Взело, че й се усладило и докато я видим бая се беше  почерпила Laughing
Номер 2 ще е първолачка сега на есен, живот и здраве. Та след 7 години пак ще се печем на същия огън.
Късмет и успех на всички днес!

# 1 400
  • София
И по повод пак на първо, второ, трето... Абе не е сямо в поредността.
Каката изкара бал в топ 100 момичета (2017 г, 467 т.), беше ясно, че каквото напишем, това ще излезе (СМГ не беше цел, но и за там с АЕ стигаше). Скука бе. В унито преди две години същото. От предварителния беше ясно, че влиза в Плевен, в София на кантар. Няма тръпка - влезе 11-та в София след редовните изпити...
Второто ми разказа играта... Знам какво не искам. Има неща, които искам, но не мога (туес), и такива които искам и мога, ама дали да се мъча с изпит по история (НГДЕК)... И така до трето класиране... Записвахме, отписвахме, униформи купувахме-продавахме... Сагата приключи в края на юли съд 164 ГПИЕ... и изпилени нерви на мама... Благодарна съм, че третата е само във втори клас, но пък може да се пробваме в СМГ след четвърти, да не губя тренинг, че много далече този седми клас.

п.п. и нашата третата беше извадила сушените банани от храната на папагала и ги беше излапала.

# 1 401
Здравейте, много сте ранобудни.
Като видях колко много сте изписали си викам, че класирането е излязло и аз съм го проспала😂😂😂 После видях, че е 7 ч и е невъзможно да е излязло толкова рано 😂😂😂

# 1 402
Magi, леле каква супер мама! То и моята е "ама сега това, после пък онова", но такова нещо не знам дали бих издържала.

# 1 403
Добро утро и от мен! Късмет на всички деца! Едвам ви изчетох вчера. Аз имам още бая да се пека на седмокласния огън, та малко завиждам на тези от вас, за които след това лято ще си отдъхнат.
Моят синковец се вълнува за днес. Още вчера искаше да проверим дали е излезнало  класирането. Преди това ме караше няколко пъти да проверявам за резултатите. След това едвам изтрая да наредил желанията. Та така Simple Smile

Аз залагам днес за 11:30 Simple Smile

# 1 404
Наборката е каката, но това с кандидатстването го играя втори път. Малкият кандидатства след 4 клас миналата  година. Сега ми е по-спокойно, а дано с него след 2г да съм съвсем дзен. И оценявам лукса да рефрешвам. Миналата година ми беше много напрегнато да чакам да ми се обадят дали е приет или не. С телефона до тоалетната ходих последния ден. Добре, че от тази година и за тях е със система.
Успех на всички деца и родители днес!

# 1 405
  • София
Трето се гледа като бод тропоска - отгоре, отгоре. Ако не шурти кръв на фонтани, не обръщаш внимание.
Ох, умрях от смях, но не е съвсем така. Третото трудно се докарва до кръв на фонтани, защото все има някой "възрастен " да го наглежда... Но пък ако харесва храната за папагала, щом иска, да яде... Wink
Joy
Така де, никой не знае откъде идват витамините.

Първите учебни дни ли ще си мерим? Моят първи беше през 2005-та и ме чакат още 5.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 07:33 от sanaka

# 1 406
Санака, душа 😍 не мо’ем да те настигнем теб !
Трябвало е по-добро планиране да приложа 😂😂😂😂

# 1 407
И две много ми дойдоха на мен Joy
На многодетните майки- вие за мен сте героини !

# 1 408
Joy
Така де, никой не знае откъде идват витамините.

Първите учебни дни ли ще си мерим? Моят първи беше през 2005-та и ме чакат още 5.

Санака, как така 5 бре, че да помагаме тогаз, казвай! Нещо на заем дай ако трябва за година две, ще се извървим тук форумчето, та да отдъхнеш, да не побелееш😄!

# 1 409
  • София
Добро утро и пожелания за щастливи  деца и родители от 1 класиране Heart  днес от енергоспестяваща майка с 3, ама само с 16 първи учебни дни.. Колкото по-малко, толкоз по-добре, явно съм имала 6-то чувство по въпроса още в младините и е бил добър процесът на планиране..
Скрит текст:
Не знам какво сте пропускали с  второ-трето дете, ама аз НЕ видях моето първо как за миг успя на  първия си РД да се почерпи с глътка-две уиски..Че и да не ревне от вкуса, хареса ли му, що ли....Стреснах се, не  е като да не се,  личната рече,  че момата просто ще поспи повечко, ама не - нали си е все наопаки специално тази, та се развихри.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 07:48 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт