Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 736
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 470
Точно в 15 ч съм на зъболекар, ще ми прави нещо с упойка.....как да рефрешвам....ама то и неговото дете е 7 клас и чака класиране, та може да се смили да ми даде да видя😂

# 1 471
Аз пък смело отварям, само ме учудва, че за прув път дават такъв жокер, леко ми е плъзгащо...хм...

То е ясно, че още чакане ни чака, но поне да видим дали правилно ще се закачим на желание номер 9 или сметките са ми криви!

# 1 472
Почвам да се притеснявам как ще се прави нещо с упойка докато човекът рефрешва… шегувам се 😝

# 1 473
  • София
Реакцията на детето за съобщението в системата: "Ама тези там какво друго имат изобщо да работят днес?"

# 1 474

Хайде сега на работа,, че БВП трябва да се създава.
Яно са чели в темата ни и са решили да ни дадат все пак някаква информация.

# 1 475
Аз след 5 г. ще повторя с малкия. За бонус - каката ще е 12 клас.
След принцеса Лея имате и принц?❤️❤️❤️
Биби, комбинацията 12 и 7 клас - чудна. 🤗🍀
Спах си добре аз, даже се успах.
Започнах късно работа и ще свърша по - късно. А ме чакат уж за концерт довечера, но... каквото - такова.
Младежът още спи. Попитах, ако са излезнали резултатите, да те будя ли първи да си ги видиш.
Изръмжа се :
- Гледайте ги, радвайте се, аз си знам! 😂🤦
Сестрици, мене ме е страх да отворя тЪз проклета система - същи терариум. 🤣

То малко така идва  -  от един терариум в друг .... Joy Joy Joy

# 1 476
Не, не, явно е заради поста у Фейса,  да спрят поривите  у някой родители за записване ДНЕС. Та затова в 17ч ще излезе, когато училищата вече за затворили:satisfied: 
Този пост печели приза "Най-мега- топ  типо- напорист родител"

# 1 477
Да след 15:00 часа с други думи ни казват: - Откачалки спрете да рефрешвате!
И сега може да ми се посмеете, но може ли до получа достъп до пощата?

# 1 478

И МОН се видяха в чудо с такива " умни " родители 🤣

# 1 479
Голям тормоз тези от МОН - не го пуснат по-раничко да ни се отпуснат душичките и да почнем да пием кой от мъка, кой от радост Grinning Аз пък се чудя дали можем на 16ти да се върнем Grinning Даже удостоверение нямаме взето още. Едно моренце да се разсеете и да мислите за добрите дни, които ни предстоят Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 10:54 от jsed

# 1 480
Хич не ни жалят от мон. Вкъщи още от 6ч сутринта се рифрешва Grinning
Ние вчера бяхме с автобуса  до 2аег. Днес ще ходим да проучим маршрута до 1аег.

# 1 481
  • София
Аз след 5 г. ще повторя с малкия. За бонус - каката ще е 12 клас.
След принцеса Лея имате и принц?❤️❤️❤️
Биби, комбинацията 12 и 7 клас - чудна. 🤗🍀
Спах си добре аз, даже се успах.
Започнах късно работа и ще свърша по - късно. А ме чакат уж за концерт довечера, но... каквото - такова.
Младежът още спи. Попитах, ако са излезнали резултатите, да те будя ли първи да си ги видиш.
Изръмжа се :
- Гледайте ги, радвайте се, аз си знам! 😂🤦
Сестрици, мене ме е страх да отворя тЪз проклета система - същи терариум. 🤣
Май обърка Бибитата или аз тотално се овъртолих. (ама ми харесахте глагола, а)
Както казва чичо ми: Ти можеш да кажеш едно нещо по 5 различни начина в зависимост от настроението ти. Trollface

# 1 482
  • София
Аз се чудя кой ли ще е късметлийския ни номер , залагам от номер 10 до номер 23, най - много искаме 10ка. Като набор 2010.
Ся цял ден ще ни е тръпка.
Ние всичко включително от 10 до номер 26то желание сме редили желания с бал близък и по-нисък от миналогодишните, но в диапазона до 10ч надолу.
Кво ли ще ни поднесе съдбата с тия високи балове таз година.
Хубавото е, че има 4 класирания.

# 1 483
Мисля, че днес може да дебнем по темите и да правим номинации за "Най-мега- топ- напорист родител" наистина Satisfied Scream поне да си го направим по-забавно, тъй или иначе до 15ч. трябва да уплътним с нещо Smirk

# 1 484

Хайде сега на работа,, че БВП трябва да се създава.
Твърде добре. Детето отиде да се забавлява на едни надуваеми препятствия в морето, аз се разхлаждам във водата, таткото и той,
ако сега ги кажат, може сълзи да роним на плажа, я по-добре после в леглата и тримата заедно.

Общи условия

Активация на акаунт