Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 766
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Аз, безвъзвратно съм закъсняла, ама в кои групи ги четете тези бисери? И какви съоткачалки сте, че не казахте по-рано за тях?

# 1 531
Пускайте още смешки от фейса, докато чакаме.
Ето още коментарчета под един пост 🙂 и това е майка, която предната година е имала седмокасник

# 1 532
Белехчосани трябва да е нещо между халосани и овъртолени от бЕло вино.
Ха ха хааааа.....Топло, топло.....
Белехчосан е родопски диалект. В предов - оковани във вериги, с вързани ръце.....демек " Надежда всяка тука оставете"
Е, те тва сме ние.
Ние + МОН = ВНЛ
Значи, разсейвате ме с тез смешки. Задавих се от смях.

# 1 533

# 1 534
  • София
Точно, значи  е може би омоним, както предположих -  бели хапченца, бЕла течност, халосване от нерва и жега, налагащи приема на предните две бели неща,  намазване на рендосаните душа и тяло с бял крем..

Ее, жалко, не познах.

# 1 535
Не ви ли е сюрреалистчно в контекста на нашия цирк Балкански да се говори "за качване по стълбичката", "желания"...а вълшебната пръчка е в МОН...

# 1 536
Много бЕло в таз група, съмнявате ме за Бялото братство...

# 1 537
Абе… някой рефрешва ли или само си пием от обяд тука… да не разберем класирането по новините 😂

# 1 538
Абе… някой рефрешва ли или само си пием от обяд тука… да не разберем класирането по новините 😂
Туй ще е голям смях

# 1 539
Рефрешвам, рефрешвам от дюшека...Ама май отивам в открито море и губя обхват....

# 1 540
Туй ще е голям смях

Следя ги аз, нямам им вяра за 15ч!

# 1 541
  • София

Рефрешвам, ама полза няма... Преди три години пак го тръпнах същото, ама не беше толкова напечено, че баткото беше с висок бал, а сега само се кръстя...
Направо ми иде да си сипя едно Smiley

# 1 542
Или по канала на МОН във вайбъра Simple Smile)) че аз под тукашни насоки се абонирах и там

# 1 543
Рефрешвам, рефрешвам от дюшека...Ама май отивам в открито море и губя обхват....

Безотговорност към каузата е това 😂

# 1 544
  • София

Безотговорност към каузата е това 😂
Не непременно.. В открито море има принцове - не на бели коне, а на бели яхти. А на последните има със сигурност обхват, трябва само да се оглежда jsed оттук до към 15 часа за правилното морско возило..Че и не само обхват, а отлежали вина ще има и  от скъпия бял хайвер, май от някакви специални охлюви беше, а  не от този от треска, шаран, каракуда..

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 13:04 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт