Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 157 730
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 545
"...след 15.00 ч. ..." е различно от "...в  15.00 ч. ...".
Та залозите може да продължават. Innocent
То и до 12 юли не е 12 юли след 15ч, ама ей на.

# 1 546
И аз реврешвам ма полза няма, изпих вече две бири и ще опитам да подремна до към 15.00.

# 1 547
Минахме и в обедна емисия новини с детайлна информация по сегакакводаправя след 1во класиране Simple Smile
Не мога да рефрешвам, ще се чуе - я тука, я у фейсо, накрая и във вайбър-мон.

# 1 548
  • София
Абсолютно отказвам повече да работя днес.... седя си на бюрцето и чакам, не рефрешвам
Не ми е удобно да си сипя на работа, но се наливам с кафе, макар че мога да капна вътре нещичко...

# 1 549
ако забавят още малко класирането и от 15 ч. го преместят на 17, вече обещавам - няма да ми пука, щото ще съм претръпнала от тръпнене...

# 1 550
След работа взимам детето и отиваме на покупки, където и да сме  на първо класиране, че от нон стоп курсове тази година нямаше време да си поугаждаме малко.

# 1 551
  • София
Петъчно, както ни е фанала жегата или други неща, да ви кажа, преди да сте загубили съвсем обхват. В нас за класирането се говори като за решението на Разпределителната шапка за Хогуъртс.

# 1 552
  • София
Пия ледено розе, ям скариди и скордаля. Ако щат да го пускат това класиране!

# 1 553
Успех на всички деца! Да се сбъднат желанията им!
Мен ме чака догодина, но ви чета и се вълнувам с вас !

Догодина идвайте да ни вдъхвате кураж, а и ако имате останали алкохолни запаси - цяла банда майки се задаваме и ще имаме нужда!

# 1 554
sanaka, най-добре правиш. Аз съм на работа и се разсейвам така Simple Smile

# 1 555
  • София

Догодина идвайте да ни вдъхвате кураж, а и ако имате останали алкохолни запаси - цяла банда майки се задаваме и ще имаме нужда!

За куража сме на линия, ама след днешното отлагане от МОН, няма шанс да останат запаси от алкохол Simple Smile))

# 1 556
А мен не ме приемат във фейсбук групата и това ме разстройва повече от липсата на класиране!
Е, как ще те приемат?
Мислят, че си агент от МОН.
Аз даже няма и да влизам там. Тук ми е екстра.
Шефката точно днес реши в 14:00 часа да ни вика на оперативка, и няма да е възпитано да си ровя в телефона и да рефрешфам, та съм инструктирала каката и таткото.

# 1 557
В службата цялата седмица ми мина в едно вътрешно напрежение от цялото това очакване. Отделно последните 2 дни, явно достигайки апогей, нахвърлих в несвяст няколко онлайн поръчки от намаления 🙂 МОН обтегнаха нерви, изпразниха банкови карти и каквото още се сетите.
Благородно завиждам на отпускарите, до морето сигурно се чака една идея по - лесно. 🙂
Стискам до последно палци за късмет 🍀

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 13:30 от Svil24

# 1 558
В службата цялата седмица ми мина в едно вътрешно напрежение от цялото това очакване. Отделно последните 2 дни, явно достигайки апогей, нахвърлих в несвяст няколко онлайн поръчки от намаления 🙂 МОН обтегнаха нерви, изпразниха банкови карти и каквото още се сетите.
Ох, не мога с вас...
С глас се смея...
SmileLaughingLaughing

# 1 559
И сега съобщението се сменя на “заради проблеми със софтуера класирането ще бъде публикувано в понеделник” Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт