Термин Август 2024 ♥ - тема 8

• 36 638
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден! 🎂 Бъди много здрава, щастлива и търпелива мама 🌸❤
archimind , как си? От вчера те мисля като прочетох за разкритието. Давай днес разходки и да идва бебето на моята дата.
Момичета, днес съм рожденичка и черпя с една виртуална торта 🎂 😊.
Вече официално започва и зодия лъв, нека групата ни се напълни със здравички и пухкави малки лъвчета 🦁.

# 631
  • София
Мама Лиса,Честит Рожден Ден! Здраве, щастие и много късмет ! Весел празник  Heart
archimind,и аз те мисля Simple Smile
Да пишеш как си .

# 632
Добро утро, предусещам, че Арчи ще има да се похвали! 🙏🍀

Мама Лиса, бъди жива, здрава, много щастлива и скоро да гушнеш здраво бебенце! 💚🌷

Тази година имаме 1 допълнителен ден и от вчера сме в лъвчето.

# 633
  • София
Честит Рожден Ден, Мама Лиса! Бъди много здрава и щастлива! ❤️🎂🍼

# 634
Честит Рожден Ден, Мама Лиса! Бъди здрава и щастлива, безпроблемно раждане и здраво пухкаво бебче! 🍀💐🎂

# 635
Добро утро, момичета! Благодаря на всички за съобщенията. Идвах по спешност презноща в болницата, защото имах адски силни болки и контракции, но за жалост не бяха съвсем регулярни и се прибрах вкъщи. Едвам съм спала, да не кажа, че почти не съм. В момента съм отново на тонове и не се отчитат почти, а болки си имам. Вероятно пак ще си тръгвам... Ще видим до края на деня ще има ли друго развитие.
Честит рожден ден на рожденничката Мама Лиса, да си здрава и щастлива и само хубави емоции да предстоят!
И на мен датата днес много ми харесва, това, че минахме в лъва също. Изобщо не искахме рак нито аз, нито мъжа ми, така че сме доволни. 🤗Стискайте палци да се случат скоро нещата!

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 09:40 от archimind

# 636
И аз съм доволна, че се смени зодията. Аз с моя термин в края на юли не очаквах, че ще прескочим в лъв. А вече съм в 39+2 и не усещам индикации Grinning .

# 637
Archimind, ти би ли се чувствала по-спокойна, ако останеш при тях? Ако да, можеш ли да настояваш? Тук момичетата бяха коментирали, че от стреса може да се забави раждането. А и това ходене напред-назад до болницата е малко изнервящо сякаш. Може би, ако останеш при тях, ще имаш време да свикнеш с обстановката, да си се донастроиш, да ти дадат някакво обезболяващо (не знам дали може и какво), да си починеш някак си. Стискаме палци да  ни зарадваш с хубави новини скоро Simple Smile

Честита да си, Мама Лиса, бъди здрава и усмихната Flowers Tulip

# 638
Момичета, сравнително добри новини. Разкритието е вече близо 4см. Предпочитам да съм у нас иначе, защото поне тук ми е спокойно лежа си, взимам си душове, в болницата щеше сякаш по-стресирано да ми е. Добрата новина е, че ако до четвъртък сутрин не тръгне нищо лекарят ми записа индукция за 25.07 четвъртък в 7:00 сутринта и вероятно ще си остана при него и ще ме изроди преди да излезе отпуск. Олекна ми от това да си призная, че поне лекаря няма да мисля... Иначе го питах има ли смисъл да се чака до другата седмица и той каза, че с тия силни болки и близо 4см, които имам съм си в норма за индукция ако до четвъртък не тръгне и нямало смисъл да се чака още дни и да се мъча с болки ако не тръгне само. Пишете и вие какво мислите по въпроса ако някой има подобен опит с индукция? Притеснено ми е малко, че сигурно ще боли повече, но наистина болките не спират и спазмите и искам вече да минава....

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 12:24 от archimind

# 639
Арчи, ако изгониш страховете и притесненията си, доколкото е възможно, то раждането ти си е на ход. Отпусни се и мисли за хубави неща. Знам че е трудно така казано, но после ще се гордееш със себе си! Така  протича едно нормално раждане 😊😘 Имай предвид, че при разкритие 7, процесът не може да бъде спрян. Успокой се! И е напъъълно нормално да си изливаш емоциите от това, че те боли! Това е най-естественото нещо на света! Позволи си да те поглезят в къщи с масажи по кръста и да те обсипват с целувки! Пусни си някаква приятна и нежна музика. Там си. Успех! 💜💋

Ще потърся да изнамеря една много нежна музичка с картини, която на мен ми действа много добре...

https://youtu.be/R-pt83ZH-Zg?si=rdukb9YDAU4BDLtL

# 640
archimind, ще се случат нещата съвсем скоро, надали ще се стигне до индукция. Стискаме ти палци, и да се похвалиш и да ни разкажеш после как е минало. Сега ни остави нас и се отдай на това, което предстои.

# 641
Ами то ти си раждаш, до четвъртък залагам,че от самосебе си ще се случат нещата. Аз с първото влязох с 4см, но и според мен е по-добре вкъщи да изчакаш да си усетиш хубавите контракции,вместо да си отвисиш 12-17 часа на окситоцин и да се чудиш къде да се наместиш в родилната зала. Почивай си, ако можеш и си поспивай, ако усетиш,че нещата ескалират,защото аз пък се развълнувах и цяла нощ не мигнах,а когато трябваше да напъвам умирах вече за сън, така че сега като усетя контракции се опитвам да си поспя,те ще си те събудят,ако са онези, които чакаш Simple Smile

# 642
  • София
На 4 см вече направо си е тръгнал процеса, не мисля, че ще изчакаш до четвъртък… И моя съвет е ако можеш, поспи, защото ще ти трябват сили. Още съвсем мъничко остава и ще се гушкате.

# 643
Ох..моят опит друго сочи и не смея да давам съвети “стойте си вкъщи”. За
Първото ми раждане ме приеха с 4см разкритие, с регулярни контракции, които аз не усещах. 3часа след това вече бях родила, като в половината от времето се занимавах с клизма, тонове, взимане на кръв, настаняване в стая и епидурална упойка.

Аз и затова сега толкова се притеснявам, да не взема да раждам вкъщи.

# 644
archimind , я се разходи едно хубаво в някой сенчест парк. Хапни си някоя любима храна, послушай си музика и до вечерта ще си родила. Нека моята дата ви донесе с бебето късмет, на мен ми носи наистина много късмет и съм много борбен човек. Днес влизам в темата главно заради теб. Много е напрегнато това чакане, ние чакаме с теб, според мен бебето излиза с 4 см както са ти написали си е раждане.
Пожелавам ти от тук на сетне да се случи бързичко и леко.
До вечерта ще вляза още няколко пъти да проверя има ли ново съобщение от теб. 🎂

Общи условия

Активация на акаунт