Термин Август 2024 ♥ - тема 8

• 34 586
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Мен ме приеха с 5см и 3 часа след това имаше бебе. Като точно като по-горе времето мина в тонове, клизма, упойка, настаняване и документи. При всеки е различно. Ти ще си усетиш нещата. Аз като тръгнах за болницата бях с изтекли води + страшни болки. Даже си спомням че в асансьора към етажа приклекнах от болка.

# 646
Дами аз сега бях на тонове ,чакам и за преглед и да погледне записа.
Самоче бебето си беше доста активно и като цяло пулс под 140 няма .. най-високия е 190.
Главно се движи между 140-180.
Та се притесних , някоя скоро на тонове да е имала такава ситуация?

# 647
Здравейте, тези които имат пречиствател за въздух на Xiaomi, колко често дг се сменя филтъра ?

# 648
Здравейте, тези които имат пречиствател за въздух на Xiaomi, колко често дг се сменя филтъра ?

Аз го сменям 1 на година, но го ползваме само в сезона, т.е. от ноември до март горе долу. Ако се ползва целогодишно, предполагам на 4-5 месеца.

Мама Лиса, честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая!

Арчи, мисля за теб, очаквам да се похвалиш в най-скоро време! ❤

Марбела, при моето бебе също това е нормален сърдечен ритъм.

# 649
  • София
Мама Лиса, честит рожден ден! Желая ти много здраве и хубави моменти! Flowers Rose

Frisu, ние имаме приложение Mi Home, в което сме добавили пречиствателните и те си казват, когато им е време за смяна на филтъра. Пращат известие, когато остават 10-тина дни (няколко процента).

Понеже преди време бяхме обсъждали изписването, да ви кажа, че миналата седмица изписаха моя приятелка от МД и бебето беше с боди с къс ръкав, чорапки и лента. Явно в тази жега се съобразяват и не държат да ги навличат.

# 650
Минавам да попитам как сте с кръвното дами?
Вчера на два пъти измерих 120, след 2-3- Мин вече беше около 105. Ама се шашнах. Попринцип кръвното ми е около 105 като и надолу слиза доста. Счита ли се за проблем единични случаи по-високо и 120 високо ли за бременна с ниско кръвно?
Имам леко подуване на ръцете и краката ама така съм се втилясала, че вече не знам от кг ли е, оттича от жегите или има проблем. Мъжът ми  подуване не вижда, та не знам и аз какво да гледам.
Пуснах една урина в Геника и излезна че има 15мг белтък, но на референти пише до 30 - отрицателно. Днес повече от 105 не съм вдигала, даже беше 85 по едно време.
Утре съм на преглед ама го мисля и сега. Уж накрая е и нормално да се вдигне леко кръвно ама не знам вече за какво да следя, то паниката ми е за всичко 😀

# 651
Момичета, някоя да има d dimer над 2 и какво казва АГ по въпроса? Моят не се впечатлява особено, а не ми се струва нормално. 🙄

# 652
Честит Празник Мама Лиса 🫶🏻!

Ето и обобщение от мен, вече съм 36+5 и днес ме приеха защото бебчо ненадава както споменах, освен, че ненадава днес го измериха дори по-малък и от преди 5 дни.
🤷🏼♀ Различни апарати, различни доктори!
 И така при приема имах две слаби контракции на тоновете и за първи път ми направиха преглед за разкритие оказа се че е почти 3см 🤷🏼♀.
Казаха, че може и до термин да съм с това разкритие.
После се оказа че имам висока пикочна киселина, и ми казаха, че може да се наложи да се извади по-рано.

# 653
Pallomma, дано всичко да се развие добре при теб, независимо дали ще е по-рано или по-късно раждането!🍀🍀🍀

# 654
И аз не го разбирам този оптимизъм за пране в последния момент. Аз от седмица вече нямам сили за друго освен да ям и да спя. Станала съм като ленивец. Добре, че не оставих нищо за последния момент.

# 655
  • София
Pallomma, важното е че вече си под наблюдение и лекарите ще вземат най-доброто решение за теб и бебчето. Всичко ще бъде наред! Flowers Four Leaf Clover

Иначе аз си бях решила за себе си в 36+0 всичко от списъците да бъде купено и всичко що се пере и глади да бъде приключено, както и багажът за болницата са бъде стегнат. Все пак нали всеки един момент може да родиш и исках да съм готова и сигурна.

# 656
Здравейте дами, имам питане за това слабително сладко Laxatinil fruct - лаксатинил фрукт дали сте го пробвали или да сте чели някакви отзиви и коментари за него из групира.  От 5 дни съм със запек като трети ден дулкософт не подейства, днес и две свещички бизакодил също без ефект плодове, мляко и кафе също без ефект.
Сладкото е последната ми надежда, но нз колко да хапна

# 657
  • София
Аз съм от оптимистите с пране накрая... Grinning
Ще ги започвам другия понеделник ,пране ,гладене,прозорци и пердета в стаята ,където ще спим с бебето.
Честно казано не си давам много зор Grinning
С предното раждане преди секциото не съм имала никакви позиви преди това и явно затова сега съм толкова спокойна.
Днес си подготвих иначе в една раница разни неща за болницата,да са ми готови за всеки случай.  Изпрах си и количката.
От утре съм официално 9ти месец Simple Smile

# 658
Здравейте дами, имам питане за това слабително сладко Laxatinil fruct - лаксатинил фрукт дали сте го пробвали или да сте чели някакви отзиви и коментари за него из групира.  От 5 дни съм със запек като трети ден дулкософт не подейства, днес и две свещички бизакодил също без ефект плодове, мляко и кафе също без ефект.
Аз щях да си го купувам, но в аптеката ме питаха дали доктор ми го е препоръчал, т. к. не баха сигурни за действието на съдържащия се тамаринд по време на бременност. Взех си Дуфалак, няколко пъти пробвах с него, нямаше голям ефект. От както приемам таблетки желязо около от 1 месец, положението е много по - добре.

# 659
Здравейте дами, имам питане за това слабително сладко Laxatinil fruct - лаксатинил фрукт дали сте го пробвали или да сте чели някакви отзиви и коментари за него из групира.  От 5 дни съм със запек като трети ден дулкософт не подейства, днес и две свещички бизакодил също без ефект плодове, мляко и кафе също без ефект.

Да ти кажа честно това сладко ми беше изписано като вариант с още други.
От тях избрах мелилакс клизма.
И определно ги препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт