Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 368
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Джъмбото поне да бяха сложили една весела, дестка мелодийка Simple Smile Нека пак е коминочистач ли е, квото там да е , по-цветен ако може, да пее на някакъв език, но поне да пее весело и сладко, да те кара да си тананикаш Simple Smile . Не някакво подобно на опера ...

Постоянно си мисля, че се разхождат из готическо гробище, в тъмна нощ, към полунощ Joy

# 256
rummi_pl
JoyJoyJoy

Трябва да питаме детенцето:
- Миличко, искаш ли да те заведем там, в онова магазинче? С онзи коминочистач дето скача.

# 257
  • Варна
За мен най приятна ми беше джъмбо рекламата от 2016.

Скрит текст:

# 258
  • ВАРНА
Харесвам рекламата за  товарни коли Ситроен.

# 259
  • София
Мен пък ми хатесва рекламата на Джъмбо. И с различните персонажи и с музиката.

# 260
  • Пловдив
Мен пък ми хатесва рекламата на Джъмбо. И с различните персонажи и с музиката.

И на мен ми харесва, но с изключение на преобладаващите тъмни цветове и че не са направили българска версия на песничката.

Всички реклами за Теразал са ми забавни. Simple Smile

# 261
Подсетихте ме за рекламата на камиони Волво с Жан Клод ван Дам.

И, разбира се, контрапародията с Чък Норис Wink

# 262
Харесвам рекламата за  товарни коли Ситроен.
Красиво се въртят на леда.
Но посланието нещо куца.
"Купете си ситроен за да правите троен тулуп на лед."😅

# 263
  • София
Снощи попаднах на реклама на нови дамски превръзки. Не им запомних името. За първи път да ми хареса подобна реклама. Свежа, и без гнусотии.

# 264
  • ВАРНА
Гледам рекламата за Кока Кола и си мисля, че е може би една от последните ,защото най-вероятно скоро ще добавят чернокож дядо,може и жена.

# 265
  • Разпиляна във въображението
Извинявам се, ако е пускана, но много ме впечатли - реклама на Волво - https://www.youtube.com/watch?v=cQX-QXxwGvA

# 266
Рекламите на коли са умни и приятни. Няма нито една просташка или глупава...

# 267
  • София
На Чибо рекламата е много хубава! Професионално направена.

# 268
Мен ме кефи всяка една нова реклама на Bosch, с песничката Like a Bosch, ама с нов текст

Този е по-фалшив и от нашия Grinning

А Бойко Борисов днес в парламента каза "нали знаете онази реклама: "Аз тая игра не я харесвам". И всички депутати се изсмяха Grinning

# 269
Мен ме кефи всяка една нова реклама на Bosch, с песничката Like a Bosch, ама с нов текст
Скрит текст:

Този е по-фалшив и от нашия Grinning

А Бойко Борисов днес в парламента каза "нали знаете онази реклама: "Аз тая игра не я харесвам". И всички депутати се изсмяха Grinning

И на мен много ми харесва рекламата с "тази игра не я харесвам". Освен това браво на озвучаването, докарали са българските гласове направо супер, може дори да са по-добри от оригиналните. Като цяло ни заливат скучни реклами от фирмата на Милото, сега си е преправил гласа на старчески за разни фармацевтични продукти със съмнителна стойност.
Не могат нашите да правят свестни реклами и туй то. Много рядко някоя готина и грабваща да излезе на пазара. Ама то от Кауфланд, Лидъл, Била и сродните с кашкавал за 2.40 и яйца за 80 стотинки не можем да се насладим на истински грабващи реклами за продукти, които наистина биха заинтересували хората. Все пак, веригите имат разни брошури, какво ми ги развяват през пет минути цените им, който иска, взима си брошура и се просвещава. Аман значи...

Общи условия

Активация на акаунт