Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
"Мой дом", не "ой, ой".

# 631
И аз побеснявам от "ммм, ДА" с натъртване и обикновено изключвам звука, за да не го слушам 5 пъти. Полилея на съседа ме кефи, Цеков хем гледа нещастно, хем припява, интересно къде е жена му в този момент. Мария мед не знам къде я гледате, нито веднъж не съм попадала на нея, от любопитство видях клипчето в темата.

# 632
Сиропът за кашлица maria med" ползвам отдавна и съм доволна. Но рекламата е потресаващо тъпа.

В рекламата на Кауфланд с децата, които си разменят стикери със стрелки ми харесва посланието (мисля, че идеята е да приемаме и приобщаваме новите в колектива).

# 633
Тази реклама на Кауфланд с децата и размяната на тези стикери удари дъното ... Незнам дали защото прочетох каква малоумна промоция, игра ли, незнам какво точно се води това със стикерите, но е може би най-малоумното нещо, което Кауфланд са измисляли до сега.
Първо са ужасно грозни като дизайн, ако сте ги забелязали по брошурата. Предметите, които се продават като част от промоцията (чашките, чинийките и другите) са с най-отвратителните дизайни и цени, и просто рекламата е "черешката на тортата" ...

# 634
  • Бургас
Дизайна на продуктите от рекламата на Кауфланд са такива, защото са в стилистиката на играта. На нас може да ни е грозно, но децата играят на нея, мисля, че е добър ход. Самата реклама е много хубава, според мен. Става дума за първи трепети, нежна е. Скоро не съм харесвала толкова реклама.

# 635
  • Пловдив
Майнкрафт е от най-популярните игри. И според мен са грозни, но за децата са страхотни.

# 636
LaughingLaughingLaughing

Вместо да нарисуват по една усмивчица или сърчица на листче:

"-МАМЕ МАМЕ, купи още нещо за 30лв, за да си получа още едно стикерче да дам на другарчето Revolving Hearts"

....

Както и да е.
Лека вечер.

# 637
  • Пловдив
Мария мед още малко и ще стигне Васко Жабата, поне у нас. В класа на щерката момчетата я пеели - "някаква песен". Пуснах им я, малкият я превъртя няколко пъти, сега я слушаме в изпълнение на сестра му с леко изменение на текста.
Дали да не купя сиропа? Wink

# 638
  • Враца
Мария мед още малко и ще стигне Васко Жабата, поне у нас. В класа на щерката момчетата я пеели - "някаква песен". Пуснах им я, малкият я превъртя няколко пъти, сега я слушаме в изпълнение на сестра му с леко изменение на текста.
Купи, купи, какво му се чудиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 639
  • Пловдив

Предупредила съм ги - само ако чуя песента и пиша двойка Grinning

# 640
Тя песньовката на МариАмед "Шушана" е на път да задмине. Joy

# 641
Засякох реклама на водка Платинум по Бтв... Защо се рекламира алкохол в национален ефир в 2025г ???

*Снощи преди шоуто "Кажи Честно"

# 642
Ох, бе, човек!!!
То дрога и хазарт се рекламират. Хелсове, ефбети, ти за водката се хвана.
Кажи чеСно?!

# 643
Човек,
Има едно нещо, наричат се закони (нз дали си запозната).

И един от тях е - Забранено е да се рекламират алкохол и тютюневи изделия в ефир!

# 644
Човек,
Има едно нещо, наричат се закони (нз дали си запозната).

И един от тях е - Забранено е да се рекламират алкохол и тютюневи изделия в ефир!

Така е, обаче имало пряка и непряка. Може би с тази вратичка се заиграват.
https://www.vesti.bg/novini/ot-1-ianuari-dogodina-zakonyt-zabran … G0AV3&form=MG0AV3

Общи условия

Активация на акаунт