Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Не съм сигурна, защото шоуто е от 21:30, (по програма, може и да започнало по-късно тогава)просто наистина ми направи впечетление.
И аз пуша и употребявам алкохол , но все пак...

Еми бтв с поредният минус след Orbit устата (защо май само там съм я засичала) ... 

# 646
Не знам какво толкова ви пречи, че рекламират алкохол. Който си пие, го прави и с реклама и без. На мен едни от любимите ми реклами са за уиски, може би не са по национални телевизии. Не пия и рекламите не ми влияят по никакъв начин да започна. По-скоро ме ориентират, ако искам да направя подарък.

# 647
По ТВ е пълно с реклама на бира - Ариани, Пирински, Хайнекен, бигири-мигири и те така. Бирата не е ли алкохол?

# 648
Фаворит на цялото ни семейство е една много стара реклама - микроби се се подават от тоалетна чиния и говорят страшно: от дълбините на канала сеехме зловония, миризми ужасни, сега разправят, че дошъл е краят....Явява се препаратът-унищожител.

# 649
  • Пловдив
В тая връзка, неприятна ми е рекламата за мръсотията - "оставиха ме да изсъхна...".

# 650
  • Варна
Много ми е готина тази https://www.facebook.com/BillaBulgaria/videos/1155888546142855/ .
Освен това и ядките им харесах, купих скоро Simple Smile

# 651
По ТВ е пълно с реклама на бира - Ариани, Пирински, Хайнекен, бигири-мигири и те така. Бирата не е ли алкохол?

Алкохол е бирата, но не е спиртна напитка. Забранена е рекламата на концентратите само.

# 652
  • Пловдив
Прави ли се изобщо такава разлика? Щото алкохол и спирт е едно и също. Алкохолна - е, спиртна - не е? Wink

За протокола само го казвам, иначе нямам нищо против рекламите на бира и пия основно безалкохолна такава.

# 653
Прави ли се изобщо такава разлика? Щото алкохол и спирт е едно и също. Алкохолна - е, спиртна - не е? Wink

Естествено че се прави разлика.
Според законодателят НЕ Е ЕДНО И СЪЩО.
Закон за здравето:

Пак в този закон

# 654
  • София
А може и да е по-ефикасен лек.
Смешното е, че има точно такъв народен лек за кашлица - ракия, мед и олио/зехтин, така че пародията е уцелила. Не е лошо на вкус, поне за мен.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 17:19 от Cuckoo

# 655
Въх!  Тамън проверих - Бейлиса е 17%.   
Не сме трезвеници, но нека си кажем истината - Алкохолът не лекува абсолютно никакви болести.

# 656
Понижава кръвното

# 657

Wink Да! Но това не е лечение.
Също така много вреден е митът че "сгрява", когато се прилага върху измръзнали хора (примерно зимно време в планините).  Запомнете - измръзнал НЕ се сгрява с алкохол, сгрява се с топлина.

# 658
Въх!  Тамън проверих - Бейлиса е 17%.   
Не сме трезвеници, но нека си кажем истината - Алкохолът не лекува абсолютно никакви болести.

В умерени дози лекува душата Simple Smile

# 659
Не лекува алкохола, но облекчава симптомите.
Ром и коняк за настинка.
Мента и Мастика за стомах.
Уиски за високо кръвно.
Червено винце за анемия.
Бира за бъбреци и изтрезняване.
Ракия за зъбобол и всичко останало.
Joy Sunglasses
Мойто Джипи като съм грипозна ми вика - взимаш тоз илач, тоз илач, тоз и тоз и нали знаеш за завършек... едно малко. Joy

Общи условия

Активация на акаунт