В момента чета ... 90

• 47 731
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Близо две години ми се подмята "Симон", че след "Да живееш нататък" не исках повече да посягам към Абгарян, нямам вече сили да чета сърцераздирателни истории за смърт и страдания. Но "Симон" се оказа абсолютна наслада за душата, толкова опияняваща, че не мога да спра да поглъщам страница след страница.

# 406
  • София
На мен изобщо не ми хареса. 😃 Но тя Абгарян не е моята авторка определено.

# 407
"Живот в скалите" и аз я пропуснах през ръцете си, как ли не я подмятах, как ли не се мъчех все пак и аз да съм от "просветените", но не разбирах това прескачане от мисъл в мисъл, от тема в тема, от размисли към страсти и т.н., по-скоро отделните цитати, които срещам из нета, стават като постулати, но....до там, всичко събрано в книга - не става. Съжалявам да го кажа наистина, понеже съм гледала интервюта на Мария Лалева и е много интересен и интелигентен човек.
Подариха ми на Ники Френч - "....понеделник" нещо си, и мисля да го започна паралелно с "Нишка", ей така малко за разнообразие. Ако ми хареса мисля да си взема следващите от поредицата.

# 408
“Бел ами”

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 19:52 от Candy_girl

# 409
  • в сърцето на един мъж...
Връщам се тази вечер от кино, не можах да прочета докрая книгата, преди да отида, но искам да спомена, че прескачах Колийн Хувър, защото си мислех, че е в стил 50 нюанса и не е интересна. Оказа се изключително интересен автор, който пише не само за душата, но и на злободневни теми, като една от тях е насилието в семейството. "Никога повече" или "It Ends with Us" се оказа една много важна история, история за това, че понякога, когато обичаш, трябва да намериш сили да се изправиш пред вътрешните си демони и да се пребориш с тях. История за това, че не трябва да оставяш любовта да те заслепи, а да направиш всичко възможно да излезеш от една отровна връзка... Разкошен филм, книгата, до там, до където съм стигнала е прекрасна. Мисля, че много жени трябва да я прочетат... За пръв път виждам зала, в която на такъв женски филм не се чуваше звук освен от филма...

# 410
Дочитам Лусинда Райли - книгата за Мая и ми хареса. Не е уау, но е приятна. Обемът е твърде голям, но ще взема и следващите от поредицата по-натам.
Ще започна Щиглец по препоръка от форума.

# 411
Момичета, заинтригувахте ме с “Да срежеш камъка”. Ако някоя от вас я има и е склонна да я продаде, моля да ми пише на лични. Не мога в нито една книжарница да я открия.

# 412
  • София
Момичета, заинтригувахте ме с “Да срежеш камъка”. Ако някоя от вас я има и е склонна да я продаде, моля да ми пише на лични. Не мога в нито една книжарница да я открия.

Аз я четох от библиотека, но наистина никъде я няма. Дори в Книжен пазар Sad

# 413
Благодаря, Happy Mijjj, за идеята. Ще я потърся по библиотеките, ако не успея да си я купя Simple Smile

# 414
  • София
Точно сега коментираме на лични с една съфорумка, че е първата книга от много време насам, на която попадам без ЛГБТ персонажи. Ама нито един нямаше, дори за цвят  Joy  И никак не се усети липсата им, да ви кажа!

# 415
  • Чукарландия
Това е може би, защото книгата е от 2009 година. Напоследък много нашумяха тези ЛГБТ елементи. 🤦🏼‍♀️
Преди 15 години ги нямаше толкова много тези "неща" и показното им навиране в очите на читатели и зрители...

# 416
Започнах “Закуска за шампиони” на Вонегът, чела съм някои негови книги в оригинал и не бях впечатлена, но тази засега е интересна.

# 417
  • Mostly in my mind

Аз я четох от библиотека, но наистина никъде я няма. Дори в Книжен пазар Sad
Ха,лоша работа

В базар я има Joy

# 418
Във Флибуста я има на руски, за който ползва езика.
А в Рулит и на английски.

# 419
  • София
E, не ... Не бих дала 180лв. на книжни спекуланти. Все се надявам, че "Лабиринт" ще я преиздадат.
В Сторител я има на руски.

Общи условия

Активация на акаунт