Шестокласници 2024/2025 г.

• 24 071
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Добре де, ако му насвяткат двойките няма ли да се стресне? Айде ученето иди-дойде ми после като трябва да излезе на пазара на труда? Или пък да  създава семейство?

# 721
Добре де, ако му насвяткат двойките няма ли да се стресне? Айде ученето иди-дойде ми после като трябва да излезе на пазара на труда? Или пък да  създава семейство?
Не знам. Досега е имал една текуща двойка и една такава тройка в 7 клас. Не се стресна много, намрази предмета. А, и другите били така - важен аргумент!
Относно бъдещето - работа, семейство - не че не се замислям, сякаш обаче е рано. Имам доста примери с познати, приятели - посредствени ученици, които са успешни. Е, не са професори, но в никакъв случай не са посредствени професионално. Вероятно майките им не са били орлици, а сами са се оправяли колкото могат.

# 722
  • shumen
Моя занималня имаше до 4 клас.В 5 вече нямаха,но му беше трудно.Докато свикне сам да учи и пише домашни му помагахме всички вкъщи.
Започнаха входните.Вчера са правили по ЧП,Английски,Технологии и Български.Днес са им ги върнали по ЧП и има 4.Днес са правили по География и Музика.
Моя също казва,че имало деца,който са имали двойки през учебната година.
За облеклото може да са с класически дънки и не разголени блузки и негримирини,но голяма част не го спазват.Момичета дори каза моя,че си позволявали да се гримират в часовете.Онзи ден госпожата по БЕЛ се е принудила и изгонила точно две такива от часа.

# 723
При нас започнаха оценките от входните - по математика има шестица, явно голямата домашна от лятото си е свършила работата.
По човекът и природата нямат официално оценки, но проверявали верните отговори и дъщерята очаква и там шестица.
По история е трагедия. Миналата година смениха трима учителя, взеха около половината материал за годината само. Тази година обаче са при нов учител и входното е било на целия материал. Те протестирали, ама.. напразно.
По география девойката и тя не е сигурна какво да очаква. Ще видим като им кажат оценките.

# 724
При нас входните нива са до края на другата седмица. Има само 1 шестица по ИИ. Другите не са проверени - Мат и ТП.

# 725
  • София
6 по история, 5 по математика (очаквах две и половина). Как мина по български? Ми, бих казал, че беше сравнително лесно, но реших да не го подценявам 😂😂

# 726
  • София
Здравейте купих папки чанти по всеки предмет,имаме дигитална раница също. Понеже наистина вече се обърках, как процедират децата които носят комплектите с папки-за деня всички предмети,или оставят учебниците там и разнасят само папките с тетрадки вътре ,като през деня сменят папките по програма ? Т.е с една папка в раницата от междучасие до междучасие. Седя и се пъна да го измисля. Мойто е много завеяно и не знам какво вече ще загуби. Мина ха входни по бел,математика и география.Математика ура 6ца, другите да стискаме палци. Благодаря

# 727
  • shumen
Моя остана само по Математика днес да правят входно.Вчера са правили по История.Там и по География каза,че били като изходните и се надява на 6,но по География малко ме съмнява.Па другите предмети каза,че са правили,но не им били проверени.
ДТрифонова моя носи папките по всеки предмет в раницата.Ако носи само по една няма да има време да отиде до тоалетна и да яде междучасието.

# 728
  • София
Диян Стаматов и сие ще “нищят НВО в следващите два дни”. Предложеният 2024-2025 вариант за 4 клас бил олекотен, а пък в този за 7 клас нямало нищо ново. https://trud.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D1%8 … VXl7cpiRIjeq1G5VA
Не знам за нашето дали някой ще мъцне нещо на този етап, но или ще е мега лесно и всички ще влязат директно в НАСА или ще е тотален провал. Чудя се на кое бих заложила пари 😃

# 729
  • Бургас
Диян Стаматов и сие ще “нищят НВО в следващите два дни”. Предложеният 2024-2025 вариант за 4 клас бил олекотен, а пък в този за 7 клас нямало нищо ново. https://trud.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D1%8 … VXl7cpiRIjeq1G5VA
Не знам за нашето дали някой ще мъцне нещо на този етап, но или ще е мега лесно и всички ще влязат директно в НАСА или ще е тотален провал. Чудя се на кое бих заложила пари 😃

Като си знам късмета, ще изтеглим късата клечка Simple Smile
Не съм взимала папки за шестокласничката. Тия времена свършиха още в края на 4 клас. Сега си носят само това,което учителя е казал. Например по математика не носят учебника, само помагалата и тетрадката.

# 730
Записвам се в края на темата.

# 731
  • shumen
Моя носи всичко.Само по Компютърно им е казала госпожата да не носят учебника.
Сега ми светна Админ плюс с 6 на входното по Музика.По Математика днес со правили и явно господина ги е проверил и там светна 3.Ще видя като си дойде къде са му грешките и защо има 3.
Сега светна и 6 по Български на входното.Явно има полза от моето дуднене.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 11:15 от danaeka

# 732
Никакви папки никога не съм слагала. Оправя си сама тетрадки и учебници от 1 клас. Аз с чудя какво да махна и как да й олекотя раницата, остава и папки да помъкне.. носи каквото кажат, за учебниците се редуват по предметите с девойката по чин. Така носи само един-два на ден.

# 733
  • shumen
Те папките не тежат кои знае колко,но учебниците думи нямам.На кому е нужно тия тежки и галанцирани учебници за 6 клас не знам,а и хилядите помагала и учебни тетрадки.
По Математика моя каза,че господина не им ги е върнал,но ги бил проверил и уж всички имали 3.Май с тоя господин ще пада голямо учене.По Български се оказа,че има 4 на входното,а 6 е от индивидуално изпитване днес за Любен Каравелов.Гледах и входното сега,но нищо не разбрах,защото е направено като НВО.Па География също има 4 на входното,но там имат в Четвъртък и явно тогава ще им ги върнат.

# 734
  • София
Оправило се детето,въпреки притесненията. Оставили е всички учебници в шкафа и е носил в раницата през деня само папката и учебника по предмета,върнал е вкъщи всички папки. Каза че е доволен така и не му тежи през деня.Днес ще сложа пластмасов класьор да стоят изправени учебниците . По География 5ца, много неясно били два въпроса с отворен отговор

Общи условия

Активация на акаунт