Плевен - 161

• 20 263
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Малко по-различен въпрос- препоръчайте ресторант с вкусна риба. Да не е на Сторгозия, ако може. Благодаря

Р-т " Наслука", но май само лятото работи( не съм сигурна).

# 121
Здравейте, имам малко по-странен и необичаен за групата въпрос, но мисля, че тук ще получа най-добър отговор. Търся добър гримьор и фризьор за сватбен грим и прическа. Не съм от града, но младоженецът е и затова не съм запозната. Записала съм някои имена, но реших да попитам и тук. Ще нося и екстеншъни по време на събитието. Благодаря от сърце за препоръките. Blue Heart

# 122
Здравейте, имам малко по-странен и необичаен за групата въпрос, но мисля, че тук ще получа най-добър отговор. Търся добър гримьор и фризьор за сватбен грим и прическа. Не съм от града, но младоженецът е и затова не съм запозната. Записала съм някои имена, но реших да попитам и тук. Ще нося и екстеншъни по време на събитието. Благодаря от сърце за препоръките. Blue Heart

https://www.instagram.com/makeup.byevgenia?igsh=MXBxNmU4bGo4bXNwbQ==

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 18:28 от Biserka_a

# 123
От няколко дни и аз се каня да ви питам за читав ресторант/пицария с вкусна кухня и приемливи цени.
Досега бяхме редовни клиенти на пицария Наполи, обаче последният път сервитьорката се държа мега грубо и мислим да преустановим посещенията си там.

# 124
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Питах преди време тук за ендокринолог. На доста места звънях и имаше часове за януари, а на мен щеше да ми изтече направлението. В крайна сметка ме прегледа д-р Ганева от Св. Пантелеймон. Доволна съм от отношението ѝ.

# 125
Д-р Ганева работи ли и в ДКЦ 1?

# 126
Д-р Ганева работи ли и в ДКЦ 1?

Да!

# 127
За гримьор с две ръце препоръчвам Снежина Илиева.
Съобразява се с лицето и това, което подхожда на клиентката, а не като повечето на които съм гледала снимки на работата им да ги гримират с каквото е модерно, ама дали подхожда на лицето, не се гледа. А, разликата която се вижда в линията на косата и челото е фрапираща.
Затова избирайте внимателно, за да не съжалявате после как изглеждате на снимките..
Успех с избора 🍀

# 128
Здравейте, може ли ми да препоръчате добър лекар за ехография или мамология в Плевен? Ако е удобно и къде практикуват (не съм от града), но искам да заведа майка ми на преглед, тъй като от години не е правила, а вече е над 70 г.
Искам да минем повече прегледи с двамата (с баща ми), защото в нашия малък град нямаме добри специалисти, Плевен ни е опция. Ще съм благодарна на мнения и за сърдечен лекар и такъв за стави.
Много благодаря предварително Yellow Heart

# 129
Здравейте, може ли ми да препоръчате добър лекар за ехография или мамология в Плевен? Ако е удобно и къде практикуват (не съм от града), но искам да заведа майка ми на преглед, тъй като от години не е правила, а вече е над 70 г.
Искам да минем повече прегледи с двамата (с баща ми), защото в нашия малък град нямаме добри специалисти, Плевен ни е опция. Ще съм благодарна на мнения и за сърдечен лекар и такъв за стави.
Ходила съм при Апостолова в Св. Панталеймон на ехомамография и съм доволна от нея.

# 130
Ходила съм при Апостолова в Св. Панталеймон на ехомамография и съм доволна от нея.
Благодаря ви!

# 131
  • Разпиляна във въображението
Препоръчайте място за рожден ден за десетгодишни.

# 132
На тази възраст я заведох на кино с няколко нейни приятелки. После в заведението срещу киното в големия МОЛ седнахме. Заведението предлага кетъринг от Кантоната, тортата бях поръчала от Хензел и Гретел. Взех житони за гейм зоната. Общо взето това беше.

# 133
В "Замъка" също е добър вариант за рожден ден на подрастващи, ако се наеме и аниматор ще имат и подходящи за възрастта им забавления със състезателен елемент.

# 134
  • Разпиляна във въображението
За много години!

Един любопитен въпрос - забелязала съм, дори и вчера, хора да прегръщат, докосват, целуват дървото в края на алеята след басейните, към хотела , в дясно . Защо го правят?

Общи условия

Активация на акаунт