Плевен - 161

• 26 423
  • 388
  •   1
Отговори
# 255
  • Телиш/Плевен
Орлинка Пенчева. Heart

# 256
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Бихте ли препоръчали нефролог за възрастен.

# 257
Някоя мама сблъсквала се със слепване на малки срамни устни на детенцето ѝ има ли? Моля да сподели опит. Кой специалист помогна и как протече самата интервенция. Благодаря предварително!

# 258
  • Телиш/Плевен
Някоя мама сблъсквала се със слепване на малки срамни устни на детенцето ѝ има ли? Моля да сподели опит. Кой специалист помогна и как протече самата интервенция. Благодаря предварително!
Моята дъщеря имаше такъв проблем като бебе, но не знам доколко ще ти е от полза мнението ми отпреди десетина години. Водихме я в София, при проф. д-р Милко Сираков, тогава работеше в Майчин дом. Докторът беше много внимателен, за секунди раздели срамните устни с някакъв инструмент и дъщеря ми не усети нищо (но беше и много малка, нямаше годинка тогава).

# 259
Като бебе с голямата. Но беше леко и сами успяхме да го оправим. Говорете с личния лекар и с гинеколога си.

# 260
Здравейте!
Интересува ме козметичка, която да е добра в две неща-  кола маска по старомодния начин- тоест топла кола маска- (тази, която не е на ленти) и да се занимава  с електроепилация с игличка/ не с пинцета/. Интересува ме наистина да е добра в кола маската. На всеки ъгъл правят, но много малко както трябва .Disappointed Relieved 
Благодаря!

# 261
Здравейте. Синът ми се е запалил да свири на китара, но в нашия град няма къде да го запиша. Може да пътува до Плевен. Знаете ли къде има школа или някой, който за дава уроци по китара?

# 262
Здравейте. Синът ми се е запалил да свири на китара, но в нашия град няма къде да го запиша. Може да пътува до Плевен. Знаете ли къде има школа или някой, който за дава уроци по китара?
Николай Михайлов, школа по китара в ч- ще " Лик". Тел на читалището- 088 532 6136

# 263
Здравейте препоръчайте добър фризьор колорист. За боядисване, изсветляване и балеаж. Има ли доволни ат не толкова известни имена?

# 264
Здравейте препоръчайте добър фризьор колорист. За боядисване, изсветляване и балеаж. Има ли доволни ат не толкова известни имена?
Аз съм доволна и от години ходя при Ивайло Костов от Студио Глезла. Само че е известно име в града, така да се каже

# 265
А за салона в мола до автогарата дали има доволни от фризьорките?
Друго име което ми изкопи из нета е Гечев? Аз също съм в търсене на колорит в Плевен.
За Ивайло, една позната ходи, и изобщо не е доволна от резултатите.

# 266
Някой има ли информация как ще стартира предстоящата учебна година в Плевен. Чуват се слухове за евентуално онлайн обучение, поради водния режим.

# 267
  • Някъде там
Някой има ли информация как ще стартира предстоящата учебна година в Плевен. Чуват се слухове за евентуално онлайн обучение, поради водния режим.
Последната информация е от вчера https://dariknews.bg/regioni/pleven/vypreki-vodnata-kriza-v-plev … -normalno-2429316

# 268
Няма да има онлайн обучение. Кметът каза, че ще се осигури вода в училищата.

# 269
  • софия
то пък само това остава, дайте всички дружно да си стоим вкъщи потни и мръсни и нервни....

Общи условия

Активация на акаунт