Плевен - 161

• 23 682
  • 354
  •   1
Отговори
# 315
Д-р Лиловски с две ръце! Работи в Авис медика

# 316
Здравейте, някой знае ли д-р Кривошийска офталмолог дали работи с направление? За дете става въпрос

# 317
Здравейте! Трябва ми невролог, който наистина ще обърне внимание на болки продължаващи години наред….
Имам адски болки в кръста, вече и парене. Както и във вратът от същата страна. Толкова съм свикнала с тези болки, че ако някой ден не ме боли нищо ще е супер странно 😅

# 318
Здравейте, някой знае ли д-р Кривошийска офталмолог дали работи с направление? За дете става въпрос

Да, работи с направление. Трябва в първите дни на месеца да се запази дата за следващия.

# 319
Здравейте! Въпроса ми е относно най новата отсечка на АМ Хемус. Ние пътуваме от Русе за София. Къде около Плевен става включването в тази отсечка на магистралата?

# 320
  • Разпиляна във въображението
Доколкото разбрах слизате от русенския път след Ясен. Оттам Крушовица - Садовец-Дерманци. Все едно тръгвате към Тетевен.

Утре сутрин ще съм по-полезна.

# 321
Miriel, сподели после как е пътя от Плевен до магистралата. Ние обичайно пътуваме през Ловеч и селата, но там трафика стана доста интензивен.

# 322
  • Разпиляна във въображението
Miriel, сподели после как е пътя от Плевен до магистралата. Ние обичайно пътуваме през Ловеч и селата, но там трафика стана доста интензивен.

О, имах предвид, че ще питам нашите шофьори дали правилно съм упътила и те потвърдиха - хваща се пътя за Тетевен.

В София няма да стъпя, докато не оправят входа/изхода. Последният път 3-4 км. за час и половина - не, мерси. Но и ние минаваме по подбалканския през Ловеч.

# 323
  • София
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали адвокат в Плевен, който би съдействал за закупуване на апартамент в града. Да провери имота,  договора за продажба и изобщо каквото е нужно по време на цялата сделка.
 Благодаря!

# 324
Здравейте, моля за препоръки за фирма за асансьорни техници. Фирмата, която обслужва асансьора във входа ни е Асансьорни сервизи АД и са изключително некоректни. Лятото изгоря мотора, смениха го, но са "пропуснали" да сложат охлаждаща перка и независимо от многократните разговори с тях и до днес не са сложили още нищо. И много други неща през годините.

# 325
Здравейте, моля за препоръки за фирма за асансьорни техници. Фирмата, която обслужва асансьора във входа ни е Асансьорни сервизи АД и са изключително некоректни. Лятото изгоря мотора, смениха го, но са "пропуснали" да сложат охлаждаща перка и независимо от многократните разговори с тях и до днес не са сложили още нищо. И много други неща през годините.
Имаме фирма за поддръжка на асансьори, мога да Ви изпратя телефона на моя мъж.

# 326
Здравейте!

Моля, споделете мнения и препоръки за читав личен лекар в Плевен, централна част.

Благодаря Ви!

# 327
моля, препоръчайте ми фирма за транспорт и хамалска работа: диван от магазина до адрес, плюс качване до етаж без асансьор

# 328
Здравейте nodreams, ползвах неколкократно услугите на хамали, точни са, но последно ми трябваха преди повече от 5 години, не знам дали работят към днешна дата. Мога да ви изпратя телефон, но сте забранили личните съобщения.

# 329
liiya, благодаря, но щом е толкова отдавна, едва ли са със същото реноме. явно ще ползваме случайни от интернет, каквото ни е на късмет

Общи условия

Активация на акаунт