Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 102
  • 675
  •   1
Отговори
# 105
  • ту тук, ту там
И аз някак съм пропуснала новата тема.
Влизаме в ритъм и ние. ☺

# 106
Вчера мина нашата родителска, госпожата по БЕЛ като почна да обяснява коя тетрадка за какво е се изгубих, дано децата се ориентират....
Много госпожи имаме, много нещо. И по занималня са две, отделно по родинознание, математика и рисуване даже.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 09:21 от amini

# 107
При нас, вероятно и при всички, БЕЛ се разделя на 4 дисциплини - Български език, Четене, Развитие на речта, БЕЛ РП - всеки с отделен учебник, учебна тетрадка, помагало, малка тетрадка.... И с баткото не можах да ги оправя, и с малкия. Децата обаче се ориентираха, след писмени разяснения от класната му ги разпределих в отделни папки.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 08:48 от Mometo*

# 108
И при нас - и много се обърках. Не бях сложила Тетрадка Н2 по БЕЛ по тази причина Grinning Но се оказа, че и други са пропуснали.

# 109
Аз нямам сили да решавам задачи вкъщи. 100 неща са ми на главата, трудно с тях смогвам, та до това няма да стигна. С таткото си пишат домашните. Ако се налага, ще търсим варианти. Даже сме намерили една учителка, която помага по всичко на деца от 1 до 4 клас. Но нека видим как ще е първо Simple Smile

# 110
  • София
И аз всички тетрадки номер 2 ги оставих вкъщи, госпожата написала сега да ги носим всичките. Ще ми се кара дъщеря ми. 🤣

# 111
  • ту тук, ту там
А при нас изобщо не ги раздават, ще им ги дадат направо, когато приключат Н1.

# 112
То се оказа, че Н2 не е след Н1, а е паралелно и е във връзка с развитието на речта. Аз прецених, че е след Н1 като в първи клас, та дъщеря ми ми три сол вечерта Grinning

# 113
  • ту тук, ту там
Ами те са си при учителките, значи ще им ги дадат, когато са им нужни.
Иначе добре че оставят раниците в училище през седмицата, голям товар е това. 😣

# 114
При нас неприятното е, че занималнята им е в сграда, различна от училищната. И се налага да си пренасят нещата от училище до занималнята на обед, след занималня да си ги приберат вкъщи, за да могат на следващия ден да си ги занесат в училище. Стаите се ползват от поне 2 класа, броят на шкафчетата е по-малък от броя на децата, и като цяло оставят там само нещата по музика, технологии и изобр. изк-во.

# 115
И аз не съм сложила тетрадки номер 2, ще питам трябват ли. Добре, че стана дума.

# 116
  • София
То се оказа, че Н2 не е след Н1, а е паралелно и е във връзка с развитието на речта. Аз прецених, че е след Н1 като в първи клас, та дъщеря ми ми три сол вечерта Grinning
Ах, сега от вас научавам, че не било като миналата година. И моят пита къде са му тетрадките номер 2 и 3, казах, че вкъщи ще стоят. Измрънка нещо за госпожата, но не разбрах. Ще чакам тя да си каже. Страх ме е да не ги загуби, ако му стоят в шкафа един срок.

# 117
Да, на нас казаха тетрадка номер 2 за часа ФКРУ.
Вчера имахме родителска, ще организират зелено училище след 2 месеца, още се чудя дали да я пускам там...
А какви суми пари събират за касата и облекла че са специализирана паралелка - става ми лошо да мисля..

# 118
Май само по математика Н2 си е след Н1, поне според това, което видях, че съдържа. Това за Просвета, де, при другите може да е различно.

# 119
Добре де, може ли първа оценка и да е Добър по ИИ...
Госпожата по всички предмети още от първи клас - всякакви оценки, дори и двойки са имали други ученици.
Само при нас ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт