Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 092
  • 675
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Боже, не съм видяла, че има нова тема. 🤣
Софийски майки какво ще правите утре? По-тъп кмет не може да си имаме,a? Simple Smile
При нас парк от 10.00 до 12.00 ч, после до 16.00 ч занимялня за крайнонуждаещите се и без възможност за обяд. Дъщеря ми изобщо няма да ходи и е доста тъжна, за което...

# 91
  • София
Простотиите започнаха още от първия учебен ден. Не знам какво ще правим ние. Можело да пратим децата, можело и да не ги. Но ако ги изпратим в 14.00 да се вземат.

# 92
  • София
При нас е нормален ден от 8:15 до 17:30, но няма да се учи, само проекти.
Мисля да му го спестя, по-точно на себе си, но още се чуди и чака да види приятелите му ще ходят ли. Пак че не ни изненадаха утре сутрин, на косъм беше.
Хайде честита да ни е новата учебна година!

# 93
Разбрах, че има драми в София покрай утрешния празник.
Здрава и спорна година на всички!
Ние традиционно отбелязахме първия учебен ден с посещение на библиотеката следобед, второкласникът прочете две от взетите книжки докато майка му спеше дълбоко следобеден сън 😅

# 94
  • София
Има, има. Такава тъпотия не съм и сънувала, че може да се случи. 🤣

# 95
Какво е станало?

# 96
  • гр.София
Днес след обяд утрешния ден е обявен за неучебен, но присъствен ден за училищата в София.
Нашата госпожа е решила утре да присаждат в нови саксии цветята в стаите. Чудят се с какво да запълнят деня утре Joy

# 97
  • София
Лошото е, че голяма част от училищата няма да работят с нормалното си работно време и тук идва проблемът.

# 98
  • гр.София
Ние сме добре, от 8 до 17 часа. Ученикът е доволен, че утре цял ден ще играят Grinning

# 99
При нас децата ще ходят на училище, но който желае може да не ги води. Няма да учат, ще имат обяд. Най-късно в 4 трябва да ги вземем.

# 100
  • София
Нашите ще са присътвено. Трябва да си занесе учебниците/ два, три останаха неподвързани , свършили подвързиите в книжарницата. Няма да учат.
Ще губят време, ще играят в двора, но поне ще работи  стола и ще имат обяд.
Следобед взимането е по преценка, за днес обаче.

# 101
Моето си учи с нормална програма днес. То и без това е първи ден, адаптация, говорене, едва ли учат кой знае колко много.

# 102
  • София
Мога само да ви завиждам за добрата организация...

# 103
Как са вашите ученици с математиката - могат ли да решават логически задачи - например кой с колко е по-висок/по нисък от друг и други такива? Притеснявам се, че при нас хич не схваща   този тип задачи - на кой въпрос се отговаря с X-Y=Z, сметката я прави, но не.         може да обясни въпроса.

# 104
  • София
За сега няма проблеми с математиката. Все си мисля, че с повече упражнения и търпение от страна на възрастния нещата се оправят. Не са трудни задачите на този етап, така че всички би трябвало да се справят. Ако някоя задача не може да я разбере, аз му давам пример с него и брат му. Обикновено помага.

Общи условия

Активация на акаунт