Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 106
  • 675
  •   1
Отговори
# 120
Миналата година и в нашия клас имаше различни оценки, хем бяха първи клас. Тази година в новото училище виждам, че не включват в класации децата 1-4 клас.

# 121
  • София
2 - ки и 3- ки не знам дали е имало. Възможно е, но не съм коментирала оценките с други родители. Дъщеря ми за цялата година имаше само една 5-ца по предприемачество. Първо малко се ядосах, но като видях какво е сътворила, разбрах, че и 5 и е много. 🤣

# 122
  • София
При нас само двойките мисля не ги пишат. Оставят работата без оценка.Другата седмица са им входните нива. Сега гледам и зелено училище ще имат...

# 123
  • София
На моята щерка миналата уч. година госпожата ѝ беше поставила 3- ка по технологии за края на годината.
Не успях да разбера аргументите ѝ за поставената ниска оценка.

# 124
При нас класната си ги пишеше реално според изкараното. Знам, понеже на родителските много силно се дискутираше темата, имаше ядосани родители. За мен обаче това е по-добрият вариант, за да знаеш къде се намира детето ти, така или иначе тези оценки друго не значат и тежест нямат.

# 125
  • София
И нашите ще имат зелено в края на другия месец, но още нямаме дати и дестинация. 😀

# 126
  • София
Ами ужасно прекалено е да пишат двойки във втори клас! Толкова в демотивиращо!  Просто нямам думи... Чудя се (и ми е жал за тези хора) какво удоволствие им доставя това да пишат на толкова мънички деца двойки? Направо ги съжалявам (учителите с двойките, не децата).

# 127
  • гр.София
Сина ми вече има три шестици (кога започна учебната година, кога го препитаха Stuck Out Tongue Winking Eye). Не знам колко са реални, защото миналата година всички завършиха 1-ви клас с Отличен Grinning

# 128
  • София
При нас не всички бяха с 6-ци, за сега още нямат оценки.

# 129
При нас имам усещането, че госпожата пише само звездички и сърчица, т.е. когато детето е за 4-ка просто не я нанася в дневника, но пише адекватни забележки в самата тетрадка. Един учител винаги знае на какво да изпита дадено дете, за да му пише по-висока оценка.

# 130
  • София
Пуснаха ни офертата за зеленото. С Баня- 418 лв за 3 нощувки.

# 131
  • София
Поне го имате.
Нашата категорично отказва да води децата където и да е.

# 132
И нашата класна не се наема да ги води на зелено училище тази учебна година. Само на еднодневна екскурзия.

# 133
Аз моето не бих го и пуснала на зелено училище, така че това не ми липсва Simple Smile Поне до 3-4 клас. После може.

# 134
При нас вече има оферта за еднодневна екскурзия. Миналата година имаха и зелено училище, но не ги пуснах, то се случи, че половината му дни бяха неучебни, така се губи и смисъла. Другото, е че доста голяма част от децата се върнаха болни или се разболяха впоследствие.

Общи условия

Активация на акаунт