Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 133
  • 675
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ние сме скръндзави Satisfied Нищо не събираме, нищо не  подаряваме и нищо не празнуваме самоорганизирано, т.е ако в училище си се черпят, това е.

# 466
  • София
Абе, айде бе ..по 100лв.ваучери за 5 учители, а за децата гласуваха "без подарък"?!!!
Не е нормално това!

# 467
  • гр.София
Ние на 02.06.ще имаме тържество в училището и после сме резервирали заведение за децата с диджей. За двете госпожи ваучери по 50лв, цветя и бонбони.
При толкова подаръци за 2 учебни години се поизчерпахме откъм идеи Grinning

# 468
И при нас няма организация, за сега. Госпожата ни препоръча да бъдат закупени книжки за децата и почерпка. За Коледа купиха някакви евтини бебешки книжки, освен това една майка правеща се на организатор изнерви родителите на половината деца и най - вероятно затова сега всички мълчат. Беше повдигнат въпроса миналата седмица, но отговориха 2-3 човека. Касиерът мълчи, не се знае какви пари има в касата. Миналата година трябваше да се съберат още по 20 лв на дете, той мрънка и най - накрая закърпихме положението с наличните пари.

# 469
  • София
При нас пуснаха запитване кой ще иска да се запише и ползва лятна занималня от 2.06 до 11.07. Условието е занятията да се посещават всеки ден.Отсъствията се извиняват само с мед. бележка. Повечето родители питат дали може да се ползва само за две седмици. И дали могат да си избират период на ползване. Друг пък иска само до обяд...а госпожата е наблегнала на това, че ще бъде голяма жега и ако може децата да си помислят дали искат да стоят в училище през лятната ваканция.

# 470
  • София
При нас има възможност само до 13.06, дъщеря ми вероятно само на 02.06 няма да може да присъства, миналата година не беше два дни от 10, но поне не са ни искали никакви бележки. 😀

# 471
Поне има опция, ние нямаме такава. За щастие лятната занималня, която посещава миналата година, ще работи и тази - записахме я.

# 472
  • София
При нас също няма опция за лятна занималня в училище, всеки се спасява поединично. Ние записахме детето на два лагера, остатъкът от лятото още го мисля.

# 473
  • София
И при нас няма опция за лятна занималня в училище. И миналата година нямаше. Прави ми впечатление, че не във всички училища има. Дали не е само към основните?
Нашето училище е едно от най-големите в София - гимназия до 12 клас и не знам дали това не е от значиение?

# 474
Аз съм чувала за занимални в такива до 12 клас, така че нямам представа. По-скоро до ръководство, до желание и възможност. В нашето по принцип не се съобразяват с родителите, та какво остава за лятна занималня. Дори родителските срещи се правят в 16:00, че да може до 17:00 да са си приключили, пък как ние стигаме до там е отделен въпрос. Grinning

# 475
  • София
https://www.sofia.bg/w/6356170
Би трябвало всички училища да се включат.

# 476
  • София
https://www.sofia.bg/w/6356170
Би трябвало всички училища да се включат.

Ясно. Ние сме още в дълбокия соц и едва ли някой е проявил инициатива за тази програма.

# 477
Някъде срещнах информацията, но там се споменаваше за 26 групи, което е твърде малко на фона на училищата в София. Не се знае, поне не става ясно, на какъв принцип одобряват. Нашето не е и общинско, така че изобщо не се надявам на такава програма, за съжаление.

# 478
  • София
Това за 26- училища е друго. Не е за толкова голям период и има седмична такса също така:
"Важно!
Във връзка с проекта “ Витоша на децата” на столична община.
Период на провеждане е от 23 юни до 04 юли от 9 до 14 часа.
Условия: всеки родител трябва да заплати по 120 лв на седмица за транспорт.
Взимат ги от училище, отиват до Витоша и след това ги връщат в училище.
Подсигурено е:
- храна
- аниматори
- медицинско лице
Моля ако има желаещи ученици, да ми пишат до неделя, за да мога да предам бройки.
Кратък е срока за кандидатстване."
На нас това ни пратиха като информация, но дъщеря ми няма да ходи.

# 479
Нашето училище е средно и ще има занималня от 5 юни до края на месеца, от 9 до 16 ч.малко рано приключва, но пак е нещо. После ще редуват частната и бабиндом, и на море ще отидем.

Общи условия

Активация на акаунт