Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 650
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Аз не съм яла от консервите и пастетите нито на кучето, нито на котката, но определено миришеха по-хубаво от човешките консерви и най-главното - на месо, поне тези, които съм купувала. Според мен бяха и по-качествени. Готвех им и в къщи (отделно от човешкото, че трябва да е без сол), но си ядяха и консерви, и пастети, и гранули.

# 391
  • София
Майтапът настрана, ама веднъж ми подариха някаква консерва с Русенско варено, месо някакво беше. Ние вкъщи не ядем, затова отиде при котките... ми, не щяха да го ядат. Представете си какво има в него, щом животните не го искат. То, по-добре кучешко/котешки ядене, явно е по-качествено.

# 392
Има и боклучави храни, но наистина хубавите, т.нар. висок клас може и ние да ги ядем.
Взимам му филе със скариди, то скаридата си стои в консервата все едно аз ще я ям.
Според мъжът ми гранулите не стават, нямали вкус, а висок клас е пробвал, представям си да беше по-нисък.Joy

Днес съм се разготвила. Отивам до магазина одеве, още по пътя нещо ми е притеснено, не е наред... Пазарих си и се връщам вкъщи, влизам и се поглеждам в огледалото, аз с пижамата.Joy Къси панталонки и тениска, но си личи , че е пижама. Мразя нощници и пижами, но вкъщи си нося подобен сет, защото ми е удобно. Не ми пука, тук всеки ходи как му дойде.Joy

# 393
Ивекс, аз така веднъж посрещнах зет си (дойде неочаквано), сякаш по-добре щеше да е да бях излязла на улицата Simple Smile
Ама наистина на някои пижами не им личи, изглеждат си като домашни комплекти.

# 394
Облечена в пижама съм прекарала повече време извън леглото отколкото в него Grinning Това са просто удобни дрехи които не ти спират движенията и не ти стягат или убиват, нищо повече. Т.е. идеални да разпуска човек вкъщи.
Смели сме се понякога с по някой половин, че аз все не съм с хората - другите си обличат пижамата като си лягат, а аз тогава си я събличам, обличам като стана Joy

# 395
Ние по домашно гости така си се посрещаме - едната ни леля готви рано, къпе се, облича пижамата и ни кани на вечеря. Да си е готова после за леглото направо.

Снощи правих щрудел с ябълки. В две готварски книги търсих рецепти, нагодих една, опитвам ябълките - мисля си, че са кисели и трябва повече захар. Е, мисля, мисля и се усетих чак като го навих, че аз захар не сложих. Ръсих отгоре, ама пак е кисело.

# 396
Щрудела с някои ябълки е добре без захар, обаче...
Веднъж пекох кекса цели 5 мин без бакпулвер. Добавих го, стана.

# 397
  • София
Вече преполових пастата за зъби и едва днес забелязах, че е с такъв накрайник

Последните тубички бяха с друг и си отвивах изцяло капачката, за да сложа на четката. По навик и инерция съм си продължила така и с тази Laughing

# 398
В един филм готвиха на бащата кучешка консерва с лук и чесън и той горещо я одобри. "Принцът на приливите" май.
Аз книгата съм чела, но да. Майката се стараеше да облагороди кухнята, и след поредния скандал вкъщи това му сготви набързо. Той даде на кучето, то го одобри, и затова бащата го изяде...
Лук и чесън на куче?

# 399
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В един филм готвиха на бащата кучешка консерва с лук и чесън и той горещо я одобри. "Принцът на приливите" май.
Аз книгата съм чела, но да. Майката се стараеше да облагороди кухнята, и след поредния скандал вкъщи това му сготви набързо. Той даде на кучето, то го одобри, и затова бащата го изяде...
Лук и чесън на куче?
Това на яхния, задушен. А и книгата е художествена литеретура.

Но не гледам куче, и не знам дали ще яде варен лук... А и колко ще е полезно за него.

# 400
  • София
Действието се развива през 60-те в селски Мисисипи. Дали са се вълнували толкова за полезността?
А, и въпросният баща е ловец на скариди, не академик.

# 401
Старото куче само гъби не ядеше.
То не бяха люти чушки, царевица, череши, ... винце, бира..

# 402
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Действието се развива през 60-те в селски Мисисипи. Дали са се вълнували толкова за полезността?
А, и въпросният баща е ловец на скариди, не академик.
Само да те поправя, щото ми е една от любимите книги, действието се развива в  Южна Каролина, вероятно на измисления остров Мелроуз Simple Smile
Извинявам се за спама.

# 403
Днес се спрях на косъм да сипя зехтин в току що направеното ми двойно кафе вместо в салатата.

# 404
  • София
Само да те поправя, щото ми е една от любимите книги, действието се развива в  Южна Каролина, вероятно на измисления остров Мелроуз Simple Smile
Извинявам се за спама.
Eee, извинявай, щом ти е любима. Вярно, че се наричаха "каролинци". Наистина книга, която провокира размисли

Общи условия

Активация на акаунт