Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Днес се спрях на косъм да сипя зехтин в току що направеното ми двойно кафе вместо в салатата.
Викат му бронирано кафе.
Мунско за теб, но аз съм пила кафе с мазнинка. МСТ, масло краве или кокосово.
Виж със зехтин не съм опитвала Joy

# 406
  • София
Вчера реших да си подправя булгур, че нямах време дори да соля, обаче се сещам, че имам пакетче със зехтин, не повече от 1 с.л., тъкмо. Отварям, стискам силно и....кафява течност. Явно е било балсамико, обаче стана добре, а и аз обичам киселко.
Опаковките са еднакви, само по надписа се различава, но той е само на гръцки, и то с някакъв полуръкописен шрифт, та съвсем няма разчитане.

# 407
В Лидъл съм. Пълня експресно мръвка, зеленчук, количката е на колелца, пластмасова.
Виждам, че съм попрекалила, зарязвам я без надзор до козметиката, там е широчко. Действието се развива във филиала на Алабин. Вземам от фризерите два пакета, отварят крайна дясна каса. Аз, със засилка, грабвам количката , строявам се почти първа, мятам на лентата двата пакета от ръцете, навеждам се пъргаво към продуктите и замръзвам. Вътре- един голям хляб и някакви бисквити. Аз такова не ям. Стоя в поза пойнтер пред кокошка и немея 😬. Отзад усещам набъбване на човекопоток, лентата застрашително движи замразените ми неща към касиера. Грабя ги в последния момент чевръсто, и кръгом с кошник и хляб назад. Отивам да си търся моя набор, гневна. Викам си кой ми сви плячката. И виждам една паникьосана женичка да кръжи около щандовете с козметика и да си търси количката. Умрях от срам. После се скъсах да си се смея.

# 408
А неее, Таис, ще ме умориш.
Ама върна ли и количката? Joy
А твоята намери ли?

# 409
Ами размених я с жената, тя беше доста по- стресирана от мен. Щураше се, милата, и се чудеше къде и е хлябът 🤣.Моята си стоеше безпризорна 😀.
За наказание висях последна на опашката. Едва се сдържах да не се разхиля там.

# 410
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Преди време един господин ми отмъкна количката с чушките...
Аз си я оставям някъде нашироко, да не пречи, и си нося и слагам продукти.
В един момент изчезна моята, обиколих, намерих си я, той беше силно изненадан, но го пратих да си търси неговата.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 21:35 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 411
В един филм готвиха на бащата кучешка консерва с лук и чесън и той горещо я одобри. "Принцът на приливите" май.
Аз книгата съм чела, но да. Майката се стараеше да облагороди кухнята, и след поредния скандал вкъщи това му сготви набързо. Той даде на кучето, то го одобри, и затова бащата го изяде...
Лук и чесън на куче?
Това на яхния, задушен. А и книгата е художествена литеретура.

Но не гледам куче, и не знам дали ще яде варен лук... А и колко ще е полезно за него.
В смисъл, че лук е категорично опасен за кучета. За чесъна има противоречиви мнения. Това имах предвид, но щом е художествена литература ясно. Аз четох в ранни зори, полузаспала.

# 412
Майката го сготви и сервира на бащата,не на кучето.

# 413
Майката го сготви и сервира на бащата,не на кучето.
Ясно, но аз да си кажа, защото е сериозно токсичен лука. Суров, печен, все е токсичен. Някой да не реши да експериментира. За кучета говоря. Съпругът, надявам се, е оцелял.

# 414
Вчера ходихме до родителите ми, щерката на 2г. искаше да я люлея, принесоха си стол до люлката седя си, говорим си с нашите, побутвам люлката по едно време тя пак идва и казва "искам да ме люлееш"
5 минути съм бутала празна люлка... А пък и на родителите ми не им е направило впечатление Grinning явно мунщината е семейна черта при нас People Massage

# 415
Днес се спрях на косъм да сипя зехтин в току що направеното ми двойно кафе вместо в салатата.
Викат му бронирано кафе.
Мунско за теб, но аз съм пила кафе с мазнинка. МСТ, масло краве или кокосово.
Виж със зехтин не съм опитвала Joy
Аматьорки... аз съм разправяла поне веднъж тук за моето кафе с магданоза в него, че с единия зехтин от салатата ли ще ме плашите?? Joy

# 416
   Говорихме си у нас за онези семейни думички, е, нали знаете, онези, които са семеен фолклор и за другите нищо не значат. Та, моята, била "шаман".

Пътуваме веднъж, преди няколко години, слушаме в колата някакви песни по радиото и децата казват, от време на време, кой бил изпълнителя. Много се впечатлих. Умни са ми децата, но чак пък толкова... И мажат нещо там по телефоните. Питах как става това. Имали някакъв шаман. Накарах ги веднага да ми го сложат, този шаман, и на моя телефон.
   Вече от няколко години си го ползвам, Shazam-a, с удоволствие. А децата продължават да ми се подиграват за шамана.

# 417
Аз на моя Shazam му се карам даже, скоро не разпозна класическа музика, при това сравнително популярна. Три пъти му я пусках, не се научи...Няма да стане шаман от него!

# 418
  • Sofia
Вчера замалко да седна върху чинията с макарони на фурна 😂
Сипах си и незнайно защо съм сложила чинията по средата на леглото…,в стаята полумрак,не знам кой и какво ме спря в мигът в който щях да се стоваря върху нея 🤔 , бях в полуклек,когато нещо ми просветна в главата да се обърна и я видях 😀
Пак си се посмях доволно,като си представих каква гледка щях да бъда 😂

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 11:41 от Doli

# 419
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Иконите на Шазам и Школо си приличат, редовно пускам Школо-то да ми познае някоя песен...

Общи условия

Активация на акаунт