Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 647
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София-Младост
Този номер си го правя не за пръв път, но вчера изобщо не се усетих.
В събота имах събитие, а което ми трябваше лаптопа. Подготвям някакви неща вчера сутринта на него и...мишката не работи. Викам точно сега ли тези батерии...взимам други, сменям, пак нищо, светва и безславно угасва.  Викам си няма да се оправя само с тъч пада, взимам на детето мишката. Гейъмърска! Оранжева, свети, мига, само дето не говори. Но е с кабел.
Отивам на събитието, отварям си лаптопа, размятам кабела на мишката да я включа и в този момент се усещам...usb-то на безжичната мишка ми е на работния лаптоп. Затова не е искала да работи сутринта, а аз изхвърлих сумати батерии, защото реших, че са стари. Не го правя а пръв път и не знам защо  не се сетих навреме.

# 376
Имам проблем с обувките - все не си намирам по размер и удобство. Миналата седмица решавам да си купя нови, елегантни, но удобни (само по това можете да прецените каква съм муня). Влизам в един скъп магазин, влизам във втори - или са високи и неудобни, или е наводнено с тия тип "лоуфъри", с подметка или ток, ама хич не ми седят елегантно.
Накрая виждам един евтин магазин и "само да погледна", меря, меря и намирам точно каквото търся, идеални, елегантни обувки, направо залепнаха като за моя крак правени. Вземам ги, вчера ги обувам, ходя, радвам им се, седях час-два седнала и ще тръгваме - трябва да вървя пет минути до метрото. Ужас!

Тия обувки започнаха да ми се вадят от краката и аз не смогвам да ходя. Слизам криво-ляво от метрото, вървим по чудните софийски улици, аз се кривя в павета и счупени плочки, обувките се изплъзват и ми се събуват, на няколко пъти буквално ме оставиха и аха да стъпя боса по асфалта, на пръстите започват да ми стискат и да ме болят, а ще имам още да ходя. Сядаме да обядваме и виждам срещу нас точно - магазин за обувки! Викам, тука ще си купя нови. Ставам да пресека и хоп - по тротоара върви мъжа ми. Ние сме близо до неговата работа, а аз малко прекалявам с купуването на обувки (с моята си заплата) и в най-неудобния момент да ми се появи! Както и да е, добре, че бързаше да се върне  на работа, влязох в магазина и към десетия чифт успях да си намеря.

# 377
Защо пък се налага уточнение с коя заплата си купуваш насъщните обувки, гузност ли долавям?!
Мъжовата заплата за какво е? Simple Smile
Аз пък днес реших да размествам кърпите в шкафа на банята, че с есенния сезон свалям по-ниско (той е висок и събира точно 10 пълни комплекта от по 3 размера, останалите са на друго място) по-тъмни и подходящи цветове, но пък гледам да има и бели и ги местя и умувам, местя и умувам, качена на една стълбичка...При слизането обаче залитам назад и закачам с ръкав ръкохватката на душа (те се отварят само с едно движение, не се въртят), естествено пускам студената вода (ММ пак е оставил в неправилно положение съответната джаджа!) и сега зъзна и съхна Simple Smile
Запазих обаче сухи кърпите, които държах с ръката си...

# 378
Щерка ми, на почти 11, е муня и половина. Прибираме се вчера с нея след първия учебен ден, изморени, гладни. Аз трябваше да сваля куч на разходка, но тя много гладна/и много капризна и злояда/.
-Р. отвори си хладилника в кутията има ядене яж.
-Добре мамУУУ Simple Smile
До тук добре, но мамата /аз/ предния ден прехвърлила консервата на куч в една пластмасова кутия, в друга кутия /същата/ имаша пълнени чушки от свекито. Прибираме се с куч от разходка и какво да видя, не може да познаете ! Simple Smile Р. кръстосала краката, облегнала се и граби с една лъжица от кутията с кучешката храна. Гледам я Astonished
-Р., мамо какво правиш???
Тя, облизвайки се вкусно...
-Мммм на баба гювеча е страхотен!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 12:39 от Чернокоса_боса

# 379
JoyJoyJoy

Не е само моя мъж. Joy
Разликата е, че моят знае какво яде.Joy

# 380
Разликата е, че моят знае какво яде.Joy
JoyJoyJoy Добро!

Сетих се за един случай дето са ми разказвали - на едно младо момче с голям апетит дето си похапва всичко му направили номер с котешка храна и той я изял без да разбере, докато не му казали какво е изял.
И аз съм опитвала отдавна кучи гранули. На мен са ми безвкусни, на кучето лигите му капят. Grinning

# 381
  • Варна
  За гранулите - накратко -поръсете ги с мазнина по ваш избор и посолете.
  По- надълго- преди... абе, в миналия век, младежка компания на купон, мезето свърши и... Кучето яде хляб...

# 382
  • София
В един филм готвиха на бащата кучешка консерва с лук и чесън и той горещо я одобри. "Принцът на приливите" май.

# 383
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В един филм готвиха на бащата кучешка консерва с лук и чесън и той горещо я одобри. "Принцът на приливите" май.
Аз книгата съм чела, но да. Майката се стараеше да облагороди кухнята, и след поредния скандал вкъщи това му сготви набързо. Той даде на кучето, то го одобри, и затова бащата го изяде...

# 384
  • Sofia
Веднъж гледах”Как се прави” и показваха някаква кучешка храна,подобно на създърма, с която пълнеха кост от копито на крава или др подобно.Изглеждаше много  вкусно-месно,желирано,мммм 😋
😂

# 385
През далечната 1992г. за първи отидох на Запад,във Франция. Там ми разказаха за българи купили консерви за кучета,(защото са по-евтини от другите) и ги изяли без да им мигне окото. Laughing Еми откъде тогава да сме знаели,че има такива консерви и въобще храна за домашни любимци. Голям срам!

# 386
   През 1992 г. не бяха нито странни, нито дефицитни в България консервите с кучешка храна. Аз имах куче тогава. Бяха си с картинки с кученца, трудно да се обърка човек, дори да не може да чете.

# 387
   През 1992 г. не бяха нито странни, нито дефицитни в България консервите с кучешка храна. Аз имах куче тогава. Бяха си с картинки с кученца, трудно да се обърка човек, дори да не може да чете.
Няма да споря,понеже от тоя алкохол убиващ клетки в мозъка ми,паметта ми не е перфектна... Yum

# 388
Вземете, който и да е български пастет, гарантирам ви, че миризмата и консистенцията на котешкия пастет, който купувам прилича повече на храна.. А аз купувам бюджетен.
Мвжду другото, в близкия реаторант правят пиле с корнфлейкс, нито едно от животнитв ни не го яде. Всичките са прибрани от улицата, ядат каквото докопат по принцип.

# 389
Убихте ме с кучешката храна Joy
Сериозно ли е вкусна.
Имам познати са опитвали и гранули и от другата и не им допада хич, била гадна.
Може би зависи и от марката.

Общи условия

Активация на акаунт