Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аз на моя Shazam му се карам даже, скоро не разпозна класическа музика, при това сравнително популярна. Три пъти му я пусках, не се научи...Няма да стане шаман от него!

Съгласна. И не само класическа, но с  други известни песни не ги разпознава.

# 421
Пращам смс за паркиране, не му мисля много..преписвам номера от предния смс.. докато не намерих скоба. Ами месеци наред съм плащала паркирането на някой друг..

# 422
Дано се е възползвал... Онзи ден отидох в магазина за зеле, целенасочено обясних, че аз отивам да взема зеле. Е, познайте, влизам с пълна чанта и мъжът ми пита "Къде е зелето?"

Ми къде, казах му, че никак не ми е харесало.

# 423
О, най-мунската изцепка от последната година. Любимият автор на детето е в България, дава автографи. Чакаме цялата фамилия на километрична опашка за заветния автограф. Идва нашият ред. С автора има млада дама. Детето и баща му говорят с писателя, а аз с дамата. Чувам, че мъжът ми говори за нея като за дъщеря на човека, казвам веднага, че баща ѝ пише много добре бла, бла.. А детето, детето става огненочеврено. Цялото бедствие продължи десетина минути докато човекът подпише всичко и се снима с детето.
Приятелка му била дамата, ама ние откъде да знаем..

# 424
  • София
Точно затова изобщо вече не казвам баба, мама, леля, кака… по площадките има жени на всякакви възрасти, някои са станали майки след 45 и не смея да не обидя някой.
По темата - онзи ден си изгубих половин опаковка хран.добавки, много важни, помагат ми много, цял ден ме беше яд. Сто пъти проверих дали не са паднали някъде, няма и няма, реших, че съм ги хвърлила или децата са ги запиляли някъде. След два дни си го намерих паднали зад кафемашината, не че не бях проверила.. Нямам обяснение вече. Ако нещо в кухнята се изгуби, ще падне точно в пролуката, дето е най-очевидна, ама така ще се слее с пейзажа, все едно нарочно.

# 425
  • Street of Dreams
Добре че ми напомни, че и аз пия хранителни добавки. Уж. Поне от 3 дни съм забравила. Ставам да ги търся.

# 426
Добре че ми напомни, че и аз пия хранителни добавки. Уж. Поне от 3 дни съм забравила. Ставам да ги търся.
То тръгнахме по веригата, изглежда...
И ти ми напомни сега, че не съм си пила хапчето на обяд Simple Smile
Благодаря и на двете!

# 427
То тръгнахме по веригата, изглежда...
И ти ми напомни сега, че не съм си пила хапчето на обяд Simple Smile
Благодаря и на двете!
Личи ти! Хахаха.

# 428
Абаджиева, баш забравеният ми хап не личи, че не съм го пила, детралекс е.
Ама това, което личи, и с хапове не го оправям Simple Smile

# 429
Абаджиева, баш забравеният ми хап не личи, че не съм го пила, детралекс е.
Ама това, което личи, и с хапове не го оправям Simple Smile
А бе, разбра ме! Мунята си е муня, с хап или без хап!
Скрит текст:
Не бих коментирала по този начин, ако не те чувствах като близка по душа. И аз съм муня!

# 430
За почти всичко има хапче вече... Ама за това нашето в тая тема няма Grinning
Добре че поне успяваме да се смеем на тия ситуации.

# 431
За почти всичко има хапче вече... Ама за това нашето в тая тема няма Grinning
Добре че поне успяваме да се смеем на тия ситуации.
Имам едни подозрения, че болшинството хора поне веднъж или на периоди са се проявявали като муни и мунчовци (щото и ние не сме постоянно в това интересно за науката състояние), но темата е за тези, които с хумор приемат проявите си и могат да ги споделят.

# 432
Събрах всички бели дрехи, сложих избелващо прахче, сложих прах за бяло пране, нагласих най- дългата програма на пералнята на 90 градуса и доволна я пуснах. И видях, че бялото бельо от шкафа на детето си е останало до шкафа. Голяма съм ... бяла птица

# 433
Събрах всички бели дрехи, сложих избелващо прахче, сложих прах за бяло пране, нагласих най- дългата програма на пералнята на 90 градуса и доволна я пуснах. И видях, че бялото бельо от шкафа на детето си е останало до шкафа. Голяма съм ... бяла птица
Сега ако кажеш какво друго прави/планира около пускането на пералнята, ще стане ясно и защо е останало прането Simple Smile
Обикновено тези неща се правят механично, наред с други домакински работи и тъкмо за такава ситуация народът е казал "С един акъл за къде по-напред?!"
Аз преди два часа измих и оставих в гевгир пилешки дробчета за пастет, сложих да варя телешки джолан и се врътнах да се занимавам с книжата си, макар да се канех като настроя телешкото на постоянна степен, да се заема с пастета. Е, сега нагледах телешкото, да не мислите, че дробчетата сами са станали на пастет?! Не, чакат си.

# 434
  • Sofia
Болна съм от 4 дни и днес видях,че вместо сушени зрънца черен бъз съм взимала сушени червени боровинки 😀
Пак са полезни,но…
Така е като нищо не е надписано,а разчитам на”памет и нюх”🤨
Ама от вчера и обоняние нямам,та е трудно с някои подправки и чайчета 🤔

Общи условия

Активация на акаунт