Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 48 461
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Ех, не му стигна на моето момиче за Н. Райнов 🥹
Отива в 144-то, па каквото сабя покаже...

# 1 036
  • София
Коя специалност там? и моето дзверче, не успя да се качи по - високо, остана си в 144 ... Тя имаше бал за Райнов, но пък транспорта ни до там е кофти и беше по - задно желание ... Сега мисля какво да правим ... ще го преспим и ще видим: "Утрото било по - мъдро от вечерта ..."

# 1 037
  • София
Коя специалност там? и моето дзверче, не успя да се качи по - високо, остана си в 144 ... Тя имаше бал за Райнов, но пък транспорта ни до там е кофти и беше по - задно желание ... Сега мисля какво да правим ... ще го преспим и ще видим: "Утрото било по - мъдро от вечерта ..."

Рекламна графика с английски.
Беше готова да пътува по час в посока за Н. Райнов, но не ѝ стигна бал 😭

# 1 038
Щастиеее Simple Smile да се похваля и аз, обадиха се от НГПИ, детето е прието дърворезба

# 1 039
Браво Надя!
Късмет и щастие в новото училище!

А щом на вас са се обадили за дърворезбата, трябва да са се обадили и на Ангелина, нали така?
Тя беше споделила, че са първи под чертата за дърворезба.

Чакаме да се похвали. Hug

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 16:19 от Dame

# 1 040
Браво Надя!
Късмет и щастие в новото училище!

А щом на вас са се обадили за дърворезбата, трябва да са се обадили и на Ангелина, нали така?
Тя беше споделила, че са първи под чертата за дърворезба.

Чакаме да се похвали. Hug

Хваля се Heart

Голям екшън днес с отписването от Фотография и записването в Дърворезба.

Аз не издържах да чакам обаждане или мейл и още в петък отидох до училището да видя имаме ли шанс - три деца не се бяха записали, но две бяха с равен бал и фактически две трябваше да не се запишат, за да влезе моето момче.
Та, супер милата заместник-директор ми каза, че има голям шанс, но до понеделник до 17 часа са длъжни да изчакат, разбира се Simple Smile

И вчера след 17 - нищо. Мъкаааа Simple Smile

Днес станах мега рано - не можах да спя от вълнение - и отидох към 9ч в Приложното да питам дали са се записали децата или не.

Пак милата заместник-директор ми каза да изчакам, за да провери внимателно ииииииии - само ме погледна и каза "Отивайте за документите!"

Беше супер, защото покойният ми (от две години) баща имаше работилница и правеше прекрасни неща от дърво - играчки, бижута, картини от дърво... даже някои от вас може да ни знаят като Angeppetto (от Ангел (татко) и Джепето) Simple Smile

И малко ме е яд, че не е жив, за да се зарадва и да му помага с инструменти и материали...

Като писахме желанията, синът ми категорично каза, че иска само това - Дърворезба като дядо! И този личен момент ме държеше тревожна.

Извиних се на жената, че два пъти ходя и й разказах за татко и тя ме прегърна и каза, че той ще му помага отгоре....е, как да не си поплача.... Simple Smile

И така, записах сина ми Дърворезба и сега ми е някак по-смислено всичко Heart

Благодаря ви за подкрепата и за тази тема! Heart

Честито на всички и децата ни да са щастливи по новия път! Heart

# 1 041
  • София
Честито на децата, Ангелина и Надя!

Дано това място което сте освободили във Фотография да е за детето, за което стискам палци. По оценка бяха следващите да им звъннат. Yellow Heart

# 1 042
  • София
Ние днес срещнахме толкова много знаци по пътя и детето беше толкова уверено и спокойно, че чак накрая дори на мен ми олекна, че сме направили точния избор.
Успех на всички, които още чакат 🤞

# 1 043
Надя и Ангелина, изключително се радвам! Честито!
Ангелина, много интересни неща около теб!

# 1 044

Дано това място което сте освободили във Фотография да е за детето, за което стискам палци. По оценка бяха следващите да им звъннат. Yellow Heart
Ехааа, супер Heart Дано да сме зарадвали детето и да стане чуден фотограф Heart

Надя и Ангелина, изключително се радвам! Честито!
Ангелина, много интересни неща около теб!
Благодаря Heart Тепърва предстоят - замислила съм интересен проект покрай 100 годишните фотографски плаки на прадядо ми, но едно по едно Simple Smile

# 1 045
Честито на "колегите"! Чудни 5 години им желая!

# 1 046

Еха, три щастливи деца и родители, страхотна новина!! Успех на всички!

# 1 047
  • Варна
Честито на всички записани деца! Много творчески успехи желая!

# 1 048
Много се радвам за хубавите новини!
Честито на nadia_lg и на angelina.sto за сбъднатите мечти на децата и щастливия край, чакан и изстрадан, в единия случай след проблеми около протичането на изпита, а в другия - вълнения и дилеми. Вече може би и двете сте с усещането, че децата са си попаднали на местата, което е страхотно!
На дамите с деца, кандидатстващи към МОН също исках нещо да кажа, но там вие чудесно си ги знаете нещата - и правилата, и рисковете. Аз самата трудно бих се решила на участие в трето класиране и не бих искала никого да тласкам към рисковани действия, затова се чудех дали да пиша за това. Но все пак миналите години имаше места, все пак и това съществува като вариант, и то за места, за които малък дял от кандидатите биха могли да се борят. Изпита по рисуване са го държали не знам колко деца, но сигурно са под 10% от всички кандидати. От друга страна, има го и рискът някой от МК да се пренасочи към МОН, вадейки като коз силни резултати от матури и действайки смело с мястото в МК зад гърба си...
Зелено човече, много се зарадвах на последния ти пост! Според моите разбирания, вътрешното усещане на твоето момиче, спокойствието и увереността, с които е подходила, са един от най-силните знаци, сами по себе си! atadar, и на вас пожелавам ако още не сте, скоро да изпитате усещането, че сте взели правилно решение, каквото и да е то.

# 1 049
Честито на всички приети деца и техните родители!

Случайно някой да може, да даде съвет за човек/фирма, които да се занимават с подготовка на портфолио за кандидатстване с ориентация към бакалавърска програма в областта на анимацията. В смисъл да са хора, фирма, разбиращи повече от моя син какво се изисква, на какво се гледа с добри очи, какво би било плюс, какво в минус и т. Н. Отворена съм към всякакви предложения.

Общи условия

Активация на акаунт