Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 49 506
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 630
Нищо не са ме питали. Явно на случаен принцип са разпределенията.

# 631
Днес - гърне с дръжки, бял паралелепипед и керамична чинийка отгоре.

# 632
Моят още не се е обадил. Приключили ли са?

# 633
Моята звънна още в 11:30, че е готова. Официално трябвало да са до 12:57, защото са започнали в 8:27.

# 634
Кога чакаме резултати?

# 635
В Полиграфията чувах, че извикваха номера като 360 , но това не означава, че от целия списък са се явили всички. Забелязах, че в изнесения списък с резултатите по български ( спец. библиотекарство..) в същото училище от 390 кандидати, към 80 не са се явили.  На изпита са били около 20 деца в стая. Сложили са им два стола отстрани, за да си изнасят работите и да сравняват с постановката. Моето дете е успяло да се справи за това време- основното ми притеснение. Чувах, че деца няма да кандидатстват в изящното, защото "летвата е много висока"

# 636
Единият ми син категорично отказа да се пробва с рисуването, а има входящ номер. Не намирам нищо в сайта, относно резултатите...

# 637
... Не намирам нищо в сайта, относно резултатите...

Няма и да намерите. Joy В следващите дни рефрешвате сайта сутрин, обед и вечер и в един момент ще се появят резултати. В НПГПФ обикновено е така.

# 638
... Не намирам нищо в сайта, относно резултатите...

Няма и да намерите. Joy В следващите дни рефрешвате сайта сутрин, обед и вечер и в един момент ще се появят резултати. В НПГПФ обикновено е така.
Благодаря!
А как се случват нещата? Резултати и класиране, или първо резултати и после класиране? В рамките на колко дни имаме информация Joy

# 639
По спомен - резултати и после класиране. Класирането представлява червена линия под последния приет (за всяка специалност). Ако не сте приети, пък виждате колко под линията сте. И чакате. Има доста размествания, те звънят. Важи и за НГПИ. За последното трябва да не забравяте, че се подава заявление за второ класиране, ако не сте приети на първо.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 06:52 от Tisisat

# 640
Резултати+класиране (2в1) има само в НУИИ, защото там няма отделни специалности при приема. В НУИИ първите 52-ма влизат директно. В НГПИ и  НПГПФ първо изкарват само оценки, а после класиране. А като излязат оценките, ние тук първи правим ексклузивно неофициално класиране, преди училищата да пуснат официалното. Grinning

# 641
Рефрешвам от 17:00 часа насам. Главен рефрешор на страницата станах Simple Smile Благодаря за информацията и стискам палци на всяко едно детенце да постигне мечтата си!

# 642
  • софия
Ооо чакайте чакайте, рефрешването може да го започнете след 3-4 дни. Рано е още. Тези са най-тромави и бавни.

# 643
  • Варна
Във Варна излязоха резултатите.

# 644
  • София
Благодаря!
А как се случват нещата? Резултати и класиране, или първо резултати и после класиране? В рамките на колко дни имаме информация Joy
По спомени 2023 изпитът беше на 05.07., оценките излязоха на 7.07., а класиране май на 12.07. като тук и уикенд е хванат. Но не обявяват предварително кога и какви ще са сроковете.
Dame, наборът наистина е по-малък, най-многоброен е 2009. Но сега се вижда намаление с 15-20%, а разликата в наборите далеч не е такива цифри. Странно ми е и на мен.
Успех на децата и в следващите 3 дни!

Общи условия

Активация на акаунт