Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 49 497
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 645
Успех на децата в св. Лука. Който има инфо, моля да напише какво са рисували Heart

# 646
  • Варна
Сега видях резултатите за НУИ Варна, доста ниски в сравнение с предни години, само две шестици.
Да не би да е имало някаква изненада в постановката?

# 647
  • София
Писах в 144 училище, отговориха ми, че мога да отида до училището за да видя работите !!,, Ако някой се интересува - дано е полезно !!,,

# 648
Днес в Св. Лука - гърнето с двете дръжки и капака от миналата година, бяло кубче и сива пирамида.

# 649
Имаме ли информация в колко са приключили, че аз отново съм в неведение Simple Smile

# 650
Днес в Св. Лука - гърнето с двете дръжки и капака от миналата година, бяло кубче и сива пирамида.
Дали сега в следобедната група пак ще е същото 🤔

# 651
  • Варна
Сега видях резултатите за НУИ Варна, доста ниски в сравнение с предни години, само две шестици.
Да не би да е имало някаква изненада в постановката?
И на мен ми направи впечатление същото. Масово нисък резултат, имаше и няколко двойки даже.
И като се има предвид, че една част от децата са от НУИ седмокласници.

# 652
НГПИ обикновено не сменят постановката.
А гърнето с две дръжки и капаче го имаше преди две години. Странно звучи да го слагат в 3 поредни години. Миналата година наистина ли беше то?

# 653
не мисля че нещо са сменили в постановката във Вн. Но дори и да е така, година с година с няма еднакви като резултати. Имало е години  с по една две шестици, винаги е имало и двойки. Как са се справили децата сега не е гаранция развитие на качествата им в бъдеще. Това че участват и деца от нуи период 4- 7 клас нищо не означава, Рисуването е процес, постоянство, стремеж към усъвършенстване,  то не е константно качество. Малко да се поотпусне едно дете и всички си заминава. Освен това много от децата от етап 4-7 клас се оказва, че рисуването всъщност не е тяхното, или усилията им идват вповече. Други деца кандидати пък се готвят с доста повече хъс и успяват да ги избутат. Затова и се кандидатства на общо основание. Приемат най-добрите, за да няма усещане за защитеност на местата и от там застой.

# 654
Успех за утрешния ден !

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 16:15 от m_lenski

# 655
Имате  ли представа за предстоящите изпити в Илия Петров какво ще бъде разпределението по дати, дали е на случаен принцип , кога и откъде ще разберем
https://hg-iliapetrov.com/bg/priemni-izpiti/651-razpredelenie-na … na-priemen-izpit-

има всичко Simple Smile

# 656
Здравейте, на изпита днес в НГПИ статива на детето е бил счупен и са й казали да рисува върху краката си…  нямало други.. това естествено малко или много е оказало влияние, да търся ли директорката, жалба, не знам, не е имала равни условия с останалите все пак!

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 07:02 от nadia_lg

# 657
Здравейте, на изпита днес в НГПИ постамента на детето е бил счупен и са й казали да рисува върху краката си…  нямало други.. това естествено малко или много е оказало влияние, да търся ли директорката, жалба, не знам, не е имала равни условия с останалите все пак!

Задължително и колкото се може по - бързо. Напишете сигнал, жалба, озаглавеъе я както решите, идете лично и я подайте в секретариата на училището, изискайте входящ номер. Не им давайте словесно да ви убедят че "после ще направят нещо" и т. Н. Напишете, че очаквате официален отговор в писмен вид. Умението да рисуваш с подложка между краката почва да се усвоява по време на пленери.

# 658
Много неприятно. Споделих със сина ми и той каза, че всъщност той рисува основно на краката си, че му е по-удобно. Аз бих потърсила директора с молба за компенсация и солидарност при оценяване.
Дали имаме надежди за някакви резултати от Полиграфията утре?

# 659
Много неприятно. Споделих със сина ми и той каза, че всъщност той рисува основно на краката си, че му е по-удобно. Аз бих потърсила директора с молба за компенсация и солидарност при оценяване.
Дали имаме надежди за някакви резултати от Полиграфията утре?
Съмнявам се. От предходни години съм забелязала, че там най-много се бавят и като цяло процесът е най-хаотичен.

Общи условия

Активация на акаунт