Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 49 498
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 690
Детето е имало страхотен късмет! Ще разбера утре как се е представил в НГПИ, каза ми че с всеки следващ изпит се е чувствал все по-зле и уморен. Съответно, сам оценява работата си към Полиграфията като най-читава.  Множко се получи всяка сутрин  в седем явяване на изпит по няколко часа рисуване. Малко ме е яд, че инатът му надделя толкова време и тръгна месец-два преди изпита на курсове сериозно. Дори да бях настъпила, нямаше да има резултат,  щото е същински инат.
Тази група е много солидарна и обединителна в темата. Надеждата и вярата са огромна работа Heart

# 691
  • София
Знаете ли какви езици се изучават в НГПИ и НПГФП? За НУИИ знам, че са английски и френски.
НПГПФ - първи английски, за втори им дават избор между немски и испански, но не се дели класа на групи, а мнозинството определя кой ще се учи.
IMV, стискам палци да дочакате класиране, където най-много иска. Надявам се да сте писали всички специалности в НПГПФ, че там има специфика с поредността на желанията. Ако искаш виж около 12-13.07.2023 сме коментирали надълго с Dame в темата. Ако се следват сроковете от тогава, класирането трябва да се появи на 08.07, вторник.

# 692
  • София
За езиците в НГПИ - нашите са с АЕ и РЕ.

# 693
  • София
Здравейте, нов съм тук. Знаете ли колко са кандидатите тази година за НУИИ, не повече от 300, нали? Каква е била минималната оценка, с която са приемали миналата година?

# 694
  • Върху лъчите на Слънцето.
Здравей!
Добре дошъл!
Според разпределението за изпита  кандидатите не са повече от триста.

# 695
IMV, аз също мисля, че с 4,75 имате шанс и то голям. Просто чакайте обаждане. Аз не помня миналата година кога получих такова, върти ми се из главата, че беше след второто към МОН.

# 696
Навсякъде писахме всички специалности. В случая обаче не се съобразих с личните му предпочитания, не щото не искам да се съглася, но баш когато пусках заявленията реши да не ми вдигне телефона и върна обаждане няколко часа след като вече бях свършила работата. Така се възползвах от момента да сложа на първо място не толкова популярни според мен специалности без да дам толеранс  на жаленията му, които можеше тотално да го закопаят в класирането. Надявам се, правилно да съм съобразила ситуацията,  че после отнесох много "омраз/хейт" съвсем незаслужено, според мен Simple Smile
Поправям се. Пропуснах моден дизайн или нещо подобно.
Понеже днес съм в движение и няма да мога да следя. Моля, ако излязат резултати някакви накъде да качите инфо Heart

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 08:13 от I♥M♥V♥

# 697
Има резултати в НГПИ, масово слаби Sad

# 698
Навсякъде писахме всички специалности. В случая обаче не се съобразих с личните му предпочитания, не щото не искам да се съглася, но баш когато пусках заявленията реши да не ми вдигне телефона и върна обаждане няколко часа след като вече бях свършила работата. Така се възползвах от момента да сложа на първо място не толкова популярни според мен специалности без да дам толеранс  на жаленията му, които можеше тотално да го закопаят в класирането. Надявам се, правилно да съм съобразила ситуацията,  че после отнесох много "омраз/хейт" съвсем незаслужено, според мен Simple Smile
Поправям се. Пропуснах моден дизайн или нещо подобно.
Понеже днес съм в движение и няма да мога да следя. Моля, ако излязат резултати някакви накъде да качите инфо Heart
https://ngpisvetiluka.com/wp-content/uploads/2025/07/Rezultati_z … ta-2025-07-04.pdf

# 699
Да, голяма секира. За там може да забравим Simple Smile 3,35.. изненадана съм, вероятно и той е очаквал повече от себе си.

Ооооо само 26 броя първо желание неговото /да се чете мое Simple Smile/ първо.. хич не се отчайвам и тук Simple Smile Продължаваме напред с вярата!
Допълвам, по мои груби сметки около 5-та резерва за тази специалност се очертава.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 09:16 от I♥M♥V♥

# 700
  • София
Какво означава колоната Фикт. № в таблицата с резултати от НГПИ?

# 701
Огромна разлика в оценките между училищата, почти цяла единица при моята. Почваме да се настройваме къде ще вървим с разултата от матурите…
В НПГПФ има 5,00, но тя не иска да учи там, така че пращам енергия на второ-трето раздаване да стигнат до Викинга.

# 702
  • София
И при нас е подобно: 5.00 в НПГПФ и 4.20 в НГПИ. Очаквахме повече...
Всъщност оценките в НГПИ са толкова ниски като цяло, че 4 ще е достатъчно, дори да не е на първо класиране.
Тръпнем за НУИИ...

# 703
Ние май загубихме шансове за влизане там,а детето ми беше много доволно от себе си..Имаме 3.45..

# 704
Този фиктивен номер се появява за първи път, така че не знаем какво е.
Може би им го раздават вътрешно, и оценяват, ползвайки този номер, за да гарантират, че ще е наистина анонимно.

Тази година средният резултат в НГПИ е почти същия като миналогодишния - 3,72 (миналата година - 3,78)
Но заради по-малкия брой кандидати, най-ниската приемна оценка е по-ниска - 4,1 при стъклото и резбата.

Направила съм прогнозно класиране в тази таблица тук.

I♥M♥V♥ за жалост с 3,35 не мисля,  че имате шансове дори и след 2ро класиране. Със сигурност няма как да сте 5та резерва, поредността на желанията не дава предимство тук - всички деца с по-висока оценка от тази на сина ви, които са посочили същата специалност, ще се наредят преди вас като резерви.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 11:31 от Dame

Общи условия

Активация на акаунт