Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 975
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Може да влезете на сайта на РУО и да видите къде има свободни места с математически профил. В началото на учебната година се обявяват и да се премести детето. В езиковите гимназии също  могат да избират профил математика.

# 496
В английска гимназия,втори избор по принцип му беше ПМГ и можеше да влезе имаше точките.Сега много го е яд ,че не го сложи за първи избор,ама като не ни слуша подлъга се от приятели и сега разбра ,че графичния дизайн не е за него.Щр следим сайта за свободни места имало е преди седмица едно ,но срока за записване е изтекъл дано пак да го пуснат.
Той къде учи сега?
Оглеждайте се. Може да се отвори свободно място. Десети клас тъкмо започва.
При големият, сега 12 клас, математически профил, са 28 деца. Още след девети взеха да набъбват. В десети бяха 29 дори. Уж 26 е максимумът и няма свободни места, ама ей на, все се появяваха нови.

# 497
Ако е свободно може и след срока да ви запишат. Всичко е въпрос на разговори, все пак не минало много време от началото на уч.година.

# 498
  • София
В английска гимназия,втори избор по принцип му беше ПМГ и можеше да влезе имаше точките.Сега много го е яд ,че не го сложи за първи избор,ама като не ни слуша подлъга се от приятели и сега разбра ,че графичния дизайн не е за него.Щр следим сайта за свободни места имало е преди седмица едно ,но срока за записване е изтекъл дано пак да го пуснат.
Той къде учи сега?
При големият, сега 12 клас, математически профил, са 28 деца. Още след девети взеха да набъбват. В десети бяха 29 дори. Уж 26 е максимумът и няма свободни места, ама ей на, все се появяваха нови.

Дори и в Английска гимназия при избор на профил математика и физика не би трябвало да няма проблем с приема в чужд университет. Не знам да е задължително да си в математическа гимназия, поне досега не беше така.

# 499
Не е задължително ПМГ,могат да избират профил,но трябва да се съберат поне 14деца за да направят група ,а няма много желаещи точно за математика и на практика няма голям избор, каквото избере болшинството 😀,поне това ни обясниха. Средата на месеца ни е родителската среща там ще питам пак
Той къде учи сега?

Дори и в Английска гимназия при избор на профил математика и физика не би трябвало да няма проблем с приема в чужд университет. Не знам да е задължително да си в математическа гимназия, поне досега не беше така.

# 500
Бокси, моето дете е в езикова гимназия. При нас винаги има профил математика и ИТ и винаги се събират деца. Сигурно ли е, че предходни години не е имало такъв профил? Съмнява ме да няма.

# 501
По думите на детето няма интерес,аз и за това казах ,че на родителската среща ще питаме,не сме местни от 200+км се преместихме заради синът ни  и не познаваме никой  ,нямам кого да питам.Единствено разчитам на информация подадена ми от детето.Като цяло в Бургас няма голям избор.
Бокси, моето дете е в езикова гимназия. При нас винаги има профил математика и ИТ и винаги се събират деца. Сигурно ли е, че предходни години не е имало такъв профил? Съмнява ме да няма.

# 502
Бокси, може да разгледаш сайта на училището. На нашият има всякаква информация. Има и учебните планове на всеки клас по години. Всичко има, само малко ровене. Детето все ми се чуди от къде знам толкова, като не уча там. 😅

# 503
Да допълня:Една дама ми изпрати за тази година които са 11клас няма математика.

Това ми беше първата работа,няма абсолютно нищо по некадърно няма как да се направи сайт.Гледайх примерно в русенската англ. гимназия всичко си пише както казваш ,ама в нашата пълното затъмнение.
Бокси, може да разгледаш сайта на училището. На нашият има всякаква информация. Има и учебните планове на всеки клас по години. Всичко има, само малко ровене. Детето все ми се чуди от къде знам толкова, като не уча там. 😅

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 23:18 от boksii

# 504
Няма профил математика, защото доколкото виждам, младежът е в професионална паралелка. Няма профили в 11 и 12 клас, а специални предмети.
Но все пак за кое училище става въпрос? Другите паралелки в него също ли са професионални или има и профилирани?

# 505
Ако е АЕГ Гео Милев - Бургас, разгледах плановете и наистина няма профил математика.

# 506
Да,това е училището☺️ Нямат и нямаме и голям избор за преместване в друго училище,но пък ако ще го местим сега е момента.Голяма глупост направихме с това училище,ама кой да ни каже.😥
Ако е АЕГ Гео Милев - Бургас, разгледах плановете и наистина няма профил математика.

# 507
Погледнах и аз това училище. Има пет профилирани паралелки. Това са около 125 деца на випуск. И от толкова много деца не се събира група за профил математика ли?! Хайде, за физика разбирам, но математика?! Странно ми е. Какви предмети си избират тези деца за 3 и 4 профил?

Погледнах. При настоящите 11 клас няма профил математика, но 12А е с профилиращи математика и ИТ.
Значи има надежда и за догодина някоя от паралелките да избере математика и да се прехвърлите в нея.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 12:12 от ston

# 508
Мен защо ме няма в тази тема?! Пишете си вий, а аз не получавам известия.
Запис.

# 509
Анра, то и аз се чудя оти тъ немаша тука. От съ не обади да тъ сръчкаме.
Ако си спряла известията нема как да разбереш, докато не влезнеш.

Доста мами се розагубиха, дано съ разпишат по някое време.
Скиорчето, от доста време не се е вяскала, да се разпише, едно дзак да каже поне.
Радито, и тя зачезна някъде.
После къде се губим ние?, а те къде съ губят, а, а, аааа?.

Малееее, вече октомври почна, докът са завъртим, и ще доди новата година.

Общи условия

Активация на акаунт