RYANAIR - 26

• 40 666
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Търся билети за април до Болоня отиване и връщане, но датите на полетите не ме устройват. Възможно ли е да има промяна?

# 661
  • София
Търся билети за април до Болоня отиване и връщане, но датите на полетите не ме устройват. Възможно ли е да има промяна?
Виждам полети всеки ден през април от понеделник до събота включително.
Ако искаш да летиш конкретно в неделя - виж розовите, те летят сряда и неделя.
Възможно е да има промени, да.

# 662
Възможно е, но не гарантирано. И след като купите билети е възможно пак да ги сменят.

# 663
Due to an essential maintenance the below services on www.ryanair.com and app will be unavailable on the 16th October 2024 17:00 (GMT) to 17th October 2024 02:00 (GMT).получих това на пощата трябва   да се чекиран днес защото утре ми е полета от 18.30 но не ми дава моля за помощ

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 09:46 от plama4e

# 664
  • here and now
Утре сутринта ще можеш да се чекираш.

# 665
Това върви поне от няколко дни на сайта на Раян. За полет утре в 18.30 има достатъчно време за чекиране.

# 666
  • София
Аз купих място, за да може да се отвори чекирането - за всеки случай, да не би да не успеят да пуснат сайта и приложението навреме. Т.е. купих спокойствие Blush

# 667
  • Melmak
Здравейте, при счупен куфар първо на гише на летището ли се ходи? Кое е това гише на летище София?

# 668
Да, задължително на летището. В залата за багажа на изхода, предполагам същото като при загубен багаж

# 669
  • Варна
Тази вечер в 19ч във Виена ни провериха ръчно. Явно профилактиката не е на приложението, а на системата им, планирана си е и помислено.

# 670
Ами нормално е да се погрижат да работят нещата по време на планирана профилактика

# 671
Здравейте успех да се чекирам днес всичко вече работи

# 672
Здравейте, спешно моля, за съвет
Утре е полета, почнах да чекирам и видях, че датата на раждане та единия пътник е объркана.
Не може да се коригира. Не стига, че при чекирането повторно искат данните, ами не може да се промени нищо. Писах email  на компанията, оше нищо  Какво може да се направи?

# 673
Не се притеснявайте, това няма никакво значение. Не е нужно да правите нищо.

# 674
Не се притеснявайте, това няма никакво значение. Не е нужно да правите нищо.

Сигурна ли сте? Защото, ако не я пуснат да лети, никой от нас няма да лети и всичките ни платени резервации отпадат.
На всичкото отгоре полетът е от Букурещ.
Гогова съм да платя, каквото трябва на летището, но да я пуснат да лети.
А да чекирам ли или да изчакам ?
Благодаря ви, много.

Общи условия

Активация на акаунт