RYANAIR - 26

• 40 187
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
Моля, който е наясно да ми отговори! Може ли името в бордната карта да е изписано на български? За пътуване до Рим става въпрос.

# 31
През 30 минути ще е добре.. на Анталийското летище са през 5. Е, там какво чудо е не е истина. Още юни имаше 17 часови закъснения.
Миналата седмица и полета Сиатъл-Истанбул на Търкиш излетя с 2 часа закъснение, но на този дълъг полет навакса и кацна само с 30 минути закъснение. На късите обаче няма шанс.
Лято е, натоварено е навсякъде. И на сухопътните граници се чака.
Ооо има и още как Wink
Турците са царе в това отношение.
Понеже имат много трансфери гонят час.
Аз съм летяла Любляна Истанбул със закъснение наваксано до минута.,Вярно че тичах за прекачването, но си хванах полета.

# 32
Моля, който е наясно да ми отговори! Може ли името в бордната карта да е изписано на български? За пътуване до Рим става въпрос.

Ами не може по принцип, ама хората постоянно си ги пишат така.
Системата или ще го транслитерира на латиница, или не.
Свържете се с някой на чат.

# 33
През 30 минути ще е добре.. на Анталийското летище са през 5. Е, там какво чудо е не е истина. Още юни имаше 17 часови закъснения.
Говорите за съвсем друго нещо. Не става въпрос на колко време излитат самолети (на всяка минута излитат в Истанбул, Франкфурт и т.н.), говорех за една и съща машина, че каца и после по разписание излита след 25 мин. да речем.  Каца в 12.00 и в 12.25 по разписание пак излита. През това време се почиства салона, разтоварват се багажите, зареждат се новите багажи, зарежда се гориво и т.н.  При лоукостовете няма никакъв буфер.  При Раянеър, Уизеър и др. нискобюджетни, разписанията са така направени, че една и съща машина да прави по 4 курса на ден.. от 5.30 до след полунощ и никакъв бонус от време между полетите, за всеки случай.
Говорех за един и същи самолет (при лоукостовете), нямах предвид на какъв интервал изобщо излитат самолети от дадено летище.

# 34

Не знам, аз съм виждал да излизат преобразувани автоматично на латиница, след като човека е написал на кирилица. Съответно може да има малки разминавания при някои букви като я, й, щ...
На вас в бордната карта на кирилица ли са?
По принцип влизате в чата и там оправят малки грешки с имената ако ви притесняват.  То не знам защо не ви е притеснило от началото като сте писали, пък сега...

# 35
Поправих го. Благодаря!

# 36
  • София
потресен съм от цените Германия - София за края на юли. То за под половината цена ще си платя влака до Братислава и ще се прибирам оттам май

Винаги е така. В половин Герм. учебната година свършва края на юли и народа се юрва да пътува.
В техните у-ща няма извинени отсъствия "по сем. причини" както в Бг.
Началото на септември пък летят нататък - пак има търсене.

# 37
  • София
Идвам да напиша за опита ми с Раян от тази седмица:
Първият полет тръгна навреме и даже самолетът кацна с 15 минути по-рано. Днес излетяхме с 2 часа закъснение от Бари. Почти всички полети имаха закъснение, като този Бари-Тирана направо беше отменен. Факт е, че повечето закъснения бяха на Раян. Много лоша организация. До последно уж всичко беше наред и просто никой не се появи на гейта. След това пишеше само, че полета ще закъснее без да пише с колко.
 За последния месец и малко имам 4 полета с тях и никога не са гледали и проверявали размера на багажа. Не казвам да не се спазват правилата, просто ми направи впечатление.  
Видях качена количка в кабината ( сгъната), явно е възможно, някой питаше скоро.
За пръв път ми се случва на проверка на багаж да искат бордните карти.
Минахме с детето през приоритито- аз имах, тя не, че и това се коментираше скоро.

# 38
Здравейте! Искам да Ви попитам - някой купувал ли е карта за подарък от сайта на Раян? Искам да подаря такава дигитална, но не съм сигурна за e-mail-а на получателя. Може ли да я получа на моя и да я пепратя по някакъв начин? Благодаря предварително!

# 39
  • Melmak
Купувала съм и съм получавала. Мисля, че веднъж също не ми знаеха мейла и я препратиха. Реално е код като ваучер, който слагаш накрая на пазаруването и ти вади Х пари от крайната цена.

# 40
Купувала съм и съм получавала. Мисля, че веднъж също не ми знаеха мейла и я препратиха. Реално е код като ваучер, който слагаш накрая на пазаруването и ти вади Х пари от крайната цена.
Благодаря Ви!

# 41
Отказаха им и през тази фирма.
Скрит текст:

# 42
  • София
Здравейте, имаме казус. Закупени билети за отиване и връщане до Италия и сега един човек не може да отиде и искаме друг да отиде на неговото място. Как се процедира със смяна на имената и колко струва? Има ли някакъв телефон за контакт, че не намерих?

# 43
# 44
  • София
Това за в двете посоки ли ще е таксата?

Общи условия

Активация на акаунт