RYANAIR - 26

• 40 178
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
  • sf
Мисля, че е за всеки полет поотделно.
Вижте каква е цената на полетите в момента. Най-вероятно ще е по-изгодно да купите нови.

# 46
  • София
Цената смяна на име  е за полет.

# 47
  • Пловдив
Здравейте, ще летя с компанията и въпросът ми е мерят ли ръчния багаж. Имам раници, които надвишават с по 4-5 см. допустимите 40х25. Сега съм в чуденка дали да купувам нови раници на децата за полета? Или просто, ако не се напълнят пак стават.

# 48
Ако не се напълнят раниците и не са от твърд материал ще влязат в рамката.

# 49
  • Melmak
Здравейте, ще летя с компанията и въпросът ми е мерят ли ръчния багаж. Имам раници, които надвишават с по 4-5 см. допустимите 40х25. Сега съм в чуденка дали да купувам нови раници на децата за полета? Или просто, ако не се напълнят пак стават.

Как дали мерят? Тегло не, има рамка, в която трябва да влязат.

Ако са меки може да се смачкат малко, за да влязат. Напоследък има доста проверки и се следи.

# 50
На мен ми се е случвало и тегло да ми мерят. То не знам дали за малкия ръчен багаж има регламентирано тегло, но за допълнителния кабинен има регламент макс.10 кг и са ми го теглили вече 2 пъти.
А на летището на о-в Кос беше голям цирк - една млада двойка си беше накупила някакви тежки неща и ги бяха сложили всичките в единия куфар, а другият беше лек. Та разгърнаха и двата куфара и прехвърляха и мериха и изхвърляха докато напаснат килограмите поотделно.Blush
Срещала съм на бг летище и българин само с лидълска найлонова торбичка като багаж, че при предния полет му се наложило да изхвърля луканки и не искал да рискува повече. Blush

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 15:25 от мама-ени

# 51
Нямате драма. Тази година поне пети път летя с тях.Раницата ни надвишава размера, важното е да влиза под седалката. Обикновенни след като всички се качат, качват и раниците в багажното.

# 52
  • Пловдив
Благодаря. Няма да ги пълня да могат да си заемат различна форма. Идеята ми е да не купувам нови за няколко см разлика.

# 53
Здравейте,
скоро мисля да закупя билети за пътуване и влязох днес да проуча цените и офертите на Ryan Air. Може ли да ми разясните като избера 2 възрастни и 1 дете, ако избера тарифа Regular и на тримата се полага по 10 кг ръчен багаж и една малка чанта, нали?

# 54
Малко по-напред една дама беше сметнала, че Basic с надграждане на приоритет и места е доста по-изгодно от Regular, което дава същите възможности. Към 100 лева (евро) мисля беше разликата.

# 55
  • на село
Забелязала съм, че проверките на багажа зависят от държавата, от която се излита. Повече се престарават на източноевропейските летища.
Аз живея в Норвегия и досега не съм видяла някого да проверяват, а не е като да няма тръгнали с по 2 чанти, размери всякакви. Само аз се претрисам за кг и размери, нали съм си българче - все се озъртам дали някой няма да ми се скара за нещо.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 20:44 от ПраВещица

# 56
  • Melmak
Regular включва малка чанта и куфар 10 кг кабинен багаж.

# 57
Забелязала съм, че проверките на багажа зависят от държавата, от която се излита.
Зависят от това колко и как им се работи на служителите, на които ще попаднете. Grinning

# 58
  • на село
Regular включва малка чанта и куфар 10 кг кабинен багаж.
Леле, объркала съм го с Basic. Ще се коригирам!

# 59
Комбинираните оферти винаги са по-неизгодни, ако става въпрос за багаж. Добавяйте си го накрая.

Общи условия

Активация на акаунт