RYANAIR - 26

• 40 542
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Да, аз бях с цена 100 евро разлика. 
На basic билети си сложих багаж, приорити и купени места.
Местата ми бяха по 8 и по 10 евро. Ако е без места ще е по-голяма разликата.

ПраВещица, basic стандартно е с багаж раница 40/20.
За куфар или доплащане багаж, или друг вид билет.

# 61
Здравейте, Ryanair в кои периоди най-често пускат намаления, някой знае ли дали се очаква скоро да има?
Също така има ли някакви индивидуални намаления, които се получават след определен брой пътувания примерно.

# 62
  • Melmak
Намаления имаше преди няколко месеца. В активен сезон по-рядко може да има намаления. Зависи коя дестинация и дали там е силен сезон. Примерно често пускат изгодни цени за Италия - Бари, Катания. Ние летяхме за 15€ в посока до Катания през януари, но и целта на пътешествието ни не беше плаж.

# 63
Здравейте, Ryanair в кои периоди най-често пускат намаления, някой знае ли дали се очаква скоро да има?
Също така има ли някакви индивидуални намаления, които се получават след определен брой пътувания примерно.

Постоянно има намаления, но не за всички полети. Гледате и ако ви харесва...
Индивидуални няма.

# 64
Не знам дали има някаква голяма разпродажба, но пускат периодично оферти. Даже преди няколко дни имах имейл. В момента например има до Копенхаген
https://www.ryanair.com/bg/bg/lp/discounts-and-promos/getaways

# 65
Ако трябва да съм по-подробен - всяка седмица по един - два пъти има оферти като "15% отстъпка за определени полети" или "за полети до един месец напред" или определена дестинация, което при цени от 200лв не се усеща много.

Обикновено като намаляват цените по-чувствително заради ниско натоварване това не е промоция и не се обявява. Така че нищо не може да замести постоянното наблюдение. Ако търсите полети по 2 пъти в седмицата ще почнете да схващате как вървят нещата. Друг вариант е ако имате по-фиксирани дати да сложите alert в Google flights.

# 66
Има сериозен IT проблем днес, който е засегнал и Ryan

# 67
  • sf
И Уиз имат проблем. За която и да е дестинация изписва, че няма полети, на каквато и да е дата.

# 68
Да, те предлагат директно на летището да се чекираме, ама не дават опция това да е безплатно, след като за проблема не са виновни и пътниците.. 

# 69
Да, те предлагат директно на летището да се чекираме, ама не дават опция това да е безплатно, след като за проблема не са виновни и пътниците.. 
Уиз предлагат безплатна опция за днес

# 70
Е това е много добре

# 71
  • София
И при РЕ днес чекирането на летището е безплатно - комп. проблем.

# 72
Обявените  полети до Братислава са само до месец октомври, тази година.
Това означава ли, че Раян спират дестинацията? Или ще ги пуснат в някой момент.

# 73
виж другите дестинации пуснали ли са зимното разписание. Горе-долу по едно и също време ги пускат.
Няма зимно разписание. Дали пак ще ги пуснат - кой знае. Те не си обявяват плановете предварително. Като кажат "пускаме полет до ХХ" и вече се продават.

# 74
  • София
София - Братислава поначало е сезонна линия.

Общи условия

Активация на акаунт