Опит с флиртове?

• 8 024
  • 232
  •   1
Отговори
# 105
А тя всъщност от къде му има номера щом даже името си не знаели? Thinking

# 106
  • София
Аз бих направила нещо като това със сладоледа, не заради флирт или от съжаление, а от елементарно човешко чувство. Безсмислено е да се приписват мотиви без ясна причина.

Репликата с "реванша" не е задължително да е със скрит подтекст, но е напълно възможно да бъде възприета така. Както сладоледът може да се възприема за флирт, така и тази реплика може да се възприеме за въдичка. Обикновено хората, които имат интерес, се активизират от такива неща. Така че най-сигурният начин да разбереш флирт ли е или не, е да видиш ще има ли още "жестове" и "намеци".

И да, флиртът често е игра на ръба на двусмислието. Много хора не го умеят, прекаляват или пък не отиват достатъчно далеч и отсреща не разбират, други пък виждат флирт там където има само любезност. Гаранция няма, въпросът е да не те е страх да направиш следващата крачка, без да си сигурен.

Иначе в целия казус ми е най-интересно защо е тази фиксация, ако интерес липсва?

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 17:49 от Лъвица

# 107

Защото работната ѝ позиция, предполага да ги има, но няма да изпадам в подробности.

Лъвица, колежката ми има симпатии към него, чисто на някакво излъчване и вибрация, не знам, сигурно и затова се чуди толкова за тоя пуст сладолед и е тръгнала да се обяснява във Вайбър. Но със сигурност мога да кажа, че не е предлагала да се "реваншира" по начина и поради причината, която някои вметнаха. Направила го е от чувство за неудобство на жеста на непознат за нея човек, нищо, че така още по-неудобно е станало. И тя го осъзнава. Но ето, че и един такъв жест, също може да се тълкува грешно, дори не го тълкуваме някакси, просто се чудим защо го е направил.

# 108
Двусмислени съяобщения се тълкуват според участниците. И двамата. Т.е. той тълкува по свои очаквания какво би казала според него жената така, както я познава. Т.е. ...

Даааа тук се завъртяхме около едно и също и на час по лъжичка. Не му е за пръв път на Анонимен да води страници наред с подобни .

# 109
  • София
Т.е. тя е използвала служебното си положение, за да намери негови лични данни. Това в някои държави би се тълкувало като преследване и тормоз.
Както писаха по-рано, отдалечи се от тази колежка, ако си държиш на работата и на доброто име, вместо да чакаТЕ цял уикенд евентуален отговор.

# 110
  • София
Колежката ти вероятно подсъзнателно се надява жеста му да има значение. Може и също толкова подсъзнателно да търси нещо друго с това съобщение, дори да си мисли, че е от неудобство. Все пак отново тя е иницирала контакт със сладоледа. Май се надява повече, отколкото признава. Щом само тази ситуация я е хвърлила в такива вълнения, не ми се мисли, ако се случи нещо повече. Да се замисли малко за това, вместо да нищи неговите действия.

# 111
тааази история как се развива само ... от къде тръгна и как се вие Simple Smile
 Да видим още анонимен до къде ще я докара и колко му стига въображението Simple Smile

# 112
Тя историята си е напълно реална, колкото и да не ти се вярва.

Телефона не е злоупотреба със служебно положение, ясно е на всички, че ни има контактите.

Иначе да, може би ѝ се иска да е нещо, а то всъщност да е нищо и затова така да се е замислила.

# 113
  • София
Тя може да ги има телефоните, но няма право да ги ползва за лични нужди. По GDPR вероятно се е разписала, щом има такъв достъп.

# 114
  • София
Тая кутия сладолед май ще им излезе солено Laughing

# 115
Достъпа до телефонния номер не е предмет на текущия разговор. Как го има, защо го има, не е от значение. Уточнихме вече, че и тя самата се е осъзнала, че не е трябвало да пише, но е било прочетено вече. Ама не ѝ е отговорил де, та сигурно повече няма да се погледнат и друг път ей тъй без повод кофи със сладолед на непознати няма да купува Wink

# 116
  • София
Напротив. Предмет е. Защото може човекът И да е флиртувал с покупката на сладоледа, но подобен незаконен скок в личното му пространство да доведе дори до оплакване към началството. Психопатско е да пишеш на някой, с когото не сте си разменили лично телефоните, а си му ровил в личните данни. Между другото там и семейното положение е ясно при официален брак.
Аз се чудя на твоя акъл защо толкова се вълнуваш и защо се замесваш в подобни игрички на работното място.

# 117
Оххх бе ама и вие в какви трилъри влизате. Добре, освен, че има достъп до телефоните на всички по служебни причини, цялото предприятие имаме обща Вайбър група, където телефоните на всички са видими. Така по-малко подсъдимо ли е, и не психопатско? Не е трябвало да пише, защото не знае, дали е семеен и кой ще види. Ама в крайна сметка, какво толкова е станало? Тя е добра, изстрадала жена, сама се оправя, не е свикнала на такива жестове и се чуди, кое му е толкова нередното?

Моя акъл.... Повдигнах темата заради нея, да видя странични мнения и да ѝ споделя, в нищо не се меся. Станахме си близки, много близки и си говорим за всичко. Друга ми беше целта на въпроса в първия пост,  а то какво стана, изкарахте жената тъпа, неука, самопредлагаща се и не знам, какво беше още. Добро е момичето, ама не са ѝ се случвали такива неща, бившия ѝ бил мухльо и няма, какво да разправям повече

# 118

Защото работната ѝ позиция, предполага да ги има, но няма да изпадам в подробности.

А! Ето това вече е тормоз на работното място!

Колежката ти няма право д използва лични данни, придобити по време на служебни задължения за лични цели!
Това Е тормоз!

# 119
  • София
Хайде, уж едно, сега друго. Уж взела телефона от служебна документация, сега пък обща чат група. Тогава защо не му е писала в групата? Той казвал ли ѝ е да му пише лично в извънработно време?

Иначе е ясно, човек се сближава със себеподобни, но на работа е добре да се концентрира в служебните си задължения.

Общи условия

Активация на акаунт