Опит с флиртове?

• 8 037
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
Недей така дискриминира, аз също ще си помисля нещо ако мъж ще ми се 'реваншира'. Grinning

Анонимен, стига де, не е такава драма. Просто е странна ситуация и всеки го гледа от своята камбанария. Аз съм жена и някой път мои приятелки ме разпитват за някакви дребни неща, които съм купила и те искат, пък знам, че нямат пари - отивам и купувам. Нито ги мисля за бедни, нито за нищо, просто съм се сетила.

Може да е флирт, може и да не е. Но ще е добре да се запознае със семейното му положение, защото ако на мъжа ми някоя ще се реваншира за сладолед - не знам. Grinning

# 91
  • София
Най-странното в цялата история е, че колежката не просто търси флиртове, а и коментира очакванията за такива с други колеги (с анонимна). Дори и да има някакви такива амбиции, защо бие барабан? Тя е там да работи, не да си търси жених, предполагам.

# 92
Да на приятел в трудно положение да купиш, ок и аз бих го направила. Ама те не се познават, не съм сигурна, че дори името ѝ знае. Колкото до евентуалната съпруга, честно казано ако моя съпруг купи на колежката си сладолед, който тя не е поискала, също би си имал проблеми и без тя да искала да му се реваншира.

# 93
Да на приятел в трудно положение да купиш, ок и аз бих го направила. Ама те не се познават, не съм сигурна, че дори името ѝ знае. Колкото до евентуалната съпруга, честно казано ако моя съпруг купи на колежката си сладолед, който тя не е поискала, също би си имал проблеми и без тя да искала да му се реваншира.

И сега какво се очаква ние да направим?

# 94
Да изядем сладоледа, че да се успокои положението.
Ама без реванширане
Sunglasses

# 95
  • Далечният изток
Много насериозно приемате една съвсем обикновена ситуация. Аз бих използвала "ще се реванширам", в смисъл някой път аз да му купя нещо. Не би ми хрумнало, ако някой ми купи сладолед, да му пиша, че съм готова да му скоча в леглото. Ако някой приеме така израза, явно има доста примитивно ниво или много мръсно подсъзнание.

# 96
Аида ме изпревари, затова +1 за мнението й.
Колкото до евентуалната съпруга, честно казано ако моя съпруг купи на колежката си сладолед, който тя не е поискала, също би си имал проблеми и без тя да искала да му се реваншира.
А ако беше поискала, съпругът тогава щеше ли да се отърве? Simple Smile
Извън шегата, лесно ли се живее с недоверие и подозрение към уж най-близкия ти?

# 97
  • София
Аида, дори и изразите да не са, какъв е смисълът да му пише в извънработно време. Явно се е надявала той да реагира и да има продължение не е било от благодарност.

# 98
  • Далечният изток
Това е друго. Тук се хванаха за конкретния израз, че винаги бил в сексуален аспект. А тя може да е потърсила вниманието му, но изразът не означава Ще си върна със секс. Това ми е абсурдно просто...

# 99
Притеснителна е и не е могла да му го каже в очите, в работно време, в което и рядко се засичат по принцип. Не е искала да изглежда неблагодарна или нещо от сорта, затова е решила да пише. Усетила се е, че може да излезе това писане не както трябва и че ако човека има жена, може и проблем да стане, но станалото, станало.

# 100
  • София
Точно това е за мен проблемът. Двусмислено съобщение просто така до човек, за когото не знае какъв статус има и кой му приема съобщенията.
Аз не съм ревнива и имам 100% доверие на съпруга си, но пак бих се изненадала на включване от нищото колко бил вкусен сладоледът и колко я било срам, заради което иска да се реваншира. Без да имам мръсно подсъзнание, пак не знам какво би ми дошло на акъла първосигнално. За мен си е умишлена провокация, особено предвид възрастта на участниците.

# 101
  • Далечният изток
Ами ето, затова сме различни хората и мислим различно.

# 102
Да пие една студена вода ако не отговори и толкова. Нали не се виждат много на работа, така или иначе? Пък може пък да я сваля, аз не бях разбрала, че чак името не 'и знае.

# 103
Изводът, който можем да направим е, че много хора изобщо не знаят как да флиртуват.

# 104

Ако една жена реши да спи с теб, никой не може да те спаси.
Даже съпругата ти.

Общи условия

Активация на акаунт