Опит с флиртове?

• 7 990
  • 232
  •   1
Отговори
# 180
  • Out of the Mix
Защо ограничаваш комуникациите с мъже, Базила, нещо си разочарована ли, или емоционално-изтощено-не свободна? Wink

В какъв смисъл приятели първо? И колко време да трае това "приятелство"?
И как 6 м. преди следващата стъпка?
Че то животът минал и заминал. Sweat Smile
Това ми се струва абсурдно в сегашната ми ситуация на мъж, улегнал вече, зрял и т.н.
Повече от седмица до две, айде 3, ако има някакви пътувания от моя страна, или нейна, или нещо форсмажорно, не чакам.
Харесват ли се двама души, рязко скъсяване на дистанцията и действат.
Нали говорим за зрели индивиди, срещат се, харесват се по някаква линия и т.н.
Не тийнове да си чатят 6 м. и да не знаят какво искат.
Все пак тук сме зрели хора към и над средната възраст. Wink

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 18:43 от Revoker

# 181
влизам аз да видя до къде е стигнал флирта, а той до никъде . скука

# 182
Защо ограничаваш комуникациите с мъже, Базила, нещо си разочарована ли, или емоционално-изтощено-не свободна? Wink
Разочарование има, когато има очаквания. Такива нямам, обикновено са в отсрещната страна.
Ограничавам, защото ме натоварва. Поговориш с някого непринудено и той вземе те натовари с очакванията си и бърка доброто отношение/доброжелателност с флирт.
После иди обяснявай, че нямаш сестра.
///
Хубо, че се измести фокуса от някакъв сладолед дето го пропуснах.
Нали темата е за флирт. Последните мнения са за перспективи/деца/приятелства. А това вече е далече от непринуденост.

# 183
  • Далечният изток
Да бе, какво общо има флиртът с бракове и деца...

# 184
Кажете примери за флирт от страна на мъжете?

# 185
Ами кой каза, че доста от списващите така си били намерили съпрузите . Та може би има нещо общо.
Но като гледам в темата май флирта не върви .

# 186
  • Далечният изток
Не, те са си се сваляли с ясната идея за гаджета и връзка. Флиртът е друго.

# 187
Веднага давам пример.
Моето дете, момче на 5г, толкова умело си говори /и то на английски/ няколко дни с една баба индийка в хотела на морето, че накрая тя му подари танк-робот.
Е това ако не е успех.. Joy

# 188
  • Out of the Mix
Белла, дали е скучно, или не зависи от участниците.
Като не се получава, не се, няма драма. За теб, ако с някой ти е скучно, за друг ще му е тамън.
А някои може и да са минали вече на лични, и да си чукват срещи, няма как да знаеш. Wink

Стига вярно с тоя сладолед, фунийки, та какалешки и ванилии.

Флиртът има две страни за мен:

1. Непринудено, както казва Базила, там няма очаквания, а лафче, убиваш време.
2. Целево, кефи те някой, и искаш да научиш повече за него, с потенциално евентуално сгаджосване.

Ако успяваш и в двата случая да нямаш очаквания и ти е готино, освободен психически, не си гълташ граматиката, и си себе си, имаш успех и се наслаждаваш на живота. Другото си идва и без да го търсиш.

# 189
Във всеки случай, хубавият флирт е хубаво нещо. Малко недоизказано, изпълнено с надежда, сладко нещо, има ли нещо или няма нищо - нещо като фунийка сладолед. 😁

А може и на клечка. Разни хора, разни вкусове Wink

Цитат
Лъвица - Почетен член
# 159 15 юли 2024, 12:39 ч.
Лъвица   

Много хора бъркат във флирта, защото подхождат с нагласата, че намеренията на отсрещната страна трябва да са ясни и сигурни. И не смеят да действат, ако не са уверени, че ще има положителен резултат. А флиртът би трябвало да е едно по-неангажиращо ниво, закачка, преди да се превърне в свалка. А дори на етап свалка, ако човек се притеснява и през цялото време смята реакциите и намеренията на другия, доста по-трудно да му се получи. Ако просто се отпусне и си действа, нещата стават много по-ясни, естествени и приятни. А ако другият не е склонен, голямата работа, спираш и толкова. Ама пуст страх от отхвърляне. Това е голямата спирачка.

Ей, да харесам и аз едно мнение на "Лъвица - Почетен член" Simple Smile
Ми така си е. Повечето хора много я превъзнасят тази "сигурност". И изобщо не само в междуполовите отношения, но да не навлизаме в критични политически теми Simple Smile
Исината е, че без риск, без преминаване на граници, нищо хубаво не е възможно.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 05:11 от Bowerick Wowbagger

# 190
  • SF
Във всеки случай, хубавият флирт е хубаво нещо. Малко недоизказано, изпълнено с надежда, сладко нещо, има ли нещо или няма нищо - нещо като фунийка сладолед. 😁

Да, но.... много зависи кой го прилага. Най-дървеният флирт ни се услажда като сладолед, ако харесваме този, който се "старае" да се изяви във флирта. И най-опитният и изпитан флирт може да ни отблъсне и досади, ако майсторът по флиртове не е нашия човек.

Аз съм присъствала на отчаяно натискане и опит да се впечатли. Не носи успех, носи обратен ефект. От безразличен, човекът се превръща в досадник и игнориран.

# 191
  • София
Напротив. Ако мъжът умее да общува, съм способна да си затворя очите за външен вид. А ако ми направи хубав комплимент и ме накара да се засмея...
Въобще всичко е до усещане. Флиртът е много тънка материя - хем да не влизаш във свалка, хем да има закачка.
Оле, преди два месеца какви закачки бяха на едно парти. Всеки път, като минех покрай човека, ми подхвърляше едни въпроси... Ама Скорпион, какво да кажа...

# 192
  • SF
Аз нямах предвид да го харесваме или не само по външен вид, а въобще дали го харесваме и дали имаме интерес (нерви) за неговия флирт.
Ако започна със "затваряне на очи", няма да ми е толкова сладък. Все едно от  количката със сладоледите, съм си избрала някое безвкусно ескимо, което капе, глазурата е чуплива и се рони по земята и пада голяма борба  да се задържи върху клечката. Накрая съм яла сладолед, но тук капнало, там цапнало... А какви сладоледи има, ехееее!

# 193
Аз си мислех, че по подразбиране да има изобщо флирт, трябва да ти харесва човека.
Флиртаджии много.
Повечето са непоносимо предсказуеми и посредствени.
Субективност.

# 194
  • Далечният изток
Е той ако човекът не ти харесва, флирт няма, има някаква лепка дето ти се прави на интересен.

Общи условия

Активация на акаунт