Опит с флиртове?

• 8 004
  • 232
  •   1
Отговори
# 135
Да оставим тоя сладолед най-сетне. Кажете кога последно флиртувахте и какво стана.

# 136
  • София
Аз си разказах в началото на темата. Нищо, както си му е реда.

# 137
Аз го написах в първия си пост. Не умея, не ми е интересно, не го правя. За мен е безсмислено упражнение. Ако харесвам някой, просто си говоря приятелски, опознавам чрез нормални разговори и вече от там нещата могат да минат на друго ниво или не.
Не разбирам хората, които си флиртуват за спорта. На мен ми е натоварващо.

# 138
  • София
То и при мен беше приятелски разговор. Общо взето, си имам граница, държа се леко хладно в реала. Вече какви мухи са ми бръмчали в главата, друг въпрос.

# 139
  • Далечният изток
На мен тези явните флиртове с пискливите гласчета, мятане на коси, да не говорим пък за мятане на врата на някого, са ми много смешни честно казано. Аз се имам за сериозна и определно съм респектираща за мъжете, никой не си е позволявал разни груби закачки, тези, които не ме познават особено. Ама и аз много рядко разбирам кога някой флиртува с мен... Иначе с колеги мъже, определени хора, си пускаме разни закачки, но си знаем, че не влагаме нищо, само за майтапа. Жени са ми казвали, че имам секси излъчване, но честно казано дали понякога пускам сексапила в действие към някой мъж, нямам представа... Аз сама себе си не мога да се анализирам.

# 140
  • София
Аз едва напоследък се наблюдавам и усещам какво правя. Да, пипам си косата. И носа. То си е инстинктивно.

# 141
Аз го написах в първия си пост. Не умея, не ми е интересно, не го правя. За мен е безсмислено упражнение. Ако харесвам някой, просто си говоря приятелски, опознавам чрез нормални разговори и вече от там нещата могат да минат на друго ниво или не.
Не разбирам хората, които си флиртуват за спорта. На мен ми е натоварващо.

От любопитство - кой е моментът в който се чувстваш уверена да минеш на следващо ниво? И какво е то, ако първо ниво е основно приятелски разговори?

# 142
По принцип си губя времето с други занимания  По са ми смислени и интересни.

# 143
То се усеща кога интересът е взаимен.

Кво може да е следващото ниво... задача с повишена трудност Joy

# 144
Една известна потребителка обясняваше как трябва да чакаш шест месеца за да минеш на следващото ниво, та затова питам.

# 145
Зависи от играта и от екземпляра. Ако смяташ че си струва и ще съжителствате с брак ... поне 6м. и го минаваш през 9 те кръга на ада . След това мислиш. И пак с възрастта излизат дефекти и трябва да се работи.

# 146
  • София
Мъжът ми още ми обяснява от време на време какви знаци е виждал, че съм му давала преди да се хванем заедно. Честно казано, някои дори не са били целенасочени, но явно така е излизало 😀 Като колеги в офиса никога не сме си позволявали флирт. Да хапнем на обяд - да, но в офиса толкова и то често с още някой в компания. Навън да ме закара до нас, да ми помогне с нещо, да пийнем нещо след работа с колеги. Очевидно привличане е имало щом сме се взели, ама докосвания в офис тц. Евентуално навън ако ми е подавал ръка на заледени пътища инцидентно и толкоз.

Аз също не винаги мога да преценя кога някой флиртува с мен. В такава сфера съм, че има доста повече мъже колеги и някои са такива, че не можеш да разбереш характер ли е, флирт ли е (включително за женени). Аз като човек съм усмихната, позитивна, комуникативна и може някои да приемат в даден момент отзивчивостта ми (щото гледам да не влизам грубо и да карам по-кротко с някои индивиди) за флирт, а то просто е рандъм разговор колкото да не се стои в тишина.

# 147
Зависи от играта и от екземпляра. Ако смяташ че си струва и ще съжителствате с брак ... поне 6м. и го минаваш през 9 те кръга на ада . След това мислиш. И пак с възрастта излизат дефекти и трябва да се работи.

Шегуваш се, нали?

# 148
  • София
Една известна потребителка обясняваше как трябва да чакаш шест месеца за да минеш на следващото ниво, та затова питам.
Еее, чакай сега. След флирт, евентуално следващото ниво би трябвало да е покана за лична среща. А оттам нататък е друга територия.

# 149
Сарказъм е, най-вероятно. Кой нормален ще чака месеци...

За мене схемата е приятелство, секс, неангажираща връзка, ангажираща връзка, сериозна връзка. Вече до кой етап ще се стигне, никой не може да знае.

Общи условия

Активация на акаунт