Опит с флиртове?

• 8 002
  • 232
  •   1
Отговори
# 150
Не беше сарказъм. Двайсет страници тема в която обясняваше как нейната мида е нещо невиждано и само сериозни мъже могат да я отворят. Сиреч, трябва да са търпеливи.

# 151
Еммм всеки е свободен да прави каквото му харесва.

# 152
Зависи от играта и от екземпляра. Ако смяташ че си струва и ще съжителствате с брак ... поне 6м. и го минаваш през 9 те кръга на ада . След това мислиш. И пак с възрастта излизат дефекти и трябва да се работи.

Шегуваш се, нали?

Както казах ако го преценяваш че си струва за нещо сериозно.
Ако е просто за така не ти трябва да се главоболиш с някакви сладоледи дори , но ако много настоява може и сладолед.

# 153
Кажете кога последно флиртувахте и какво стана.
Всеки път, когато видя мъж, когото харесвам. Обикновено почти нищо не става, защото по правило ме привличат мъже, които са вече обвързани.

# 154
Връщайки се отново на технологията на флирта... Мисля, че големият проблем е в това, че хората не заявяват достатъчно недвусмислено нагласата си за флирт. Затова се налага в няколко страници да бистри какво е искал да каже авторът (образно казано) Вероятно много оргазми не са се случили тъкмо по тази причина.

Бела, напълно погрешно е да поставяш хоризонта на очакванията по-далеч от размяна на телесни течности.

# 155

Бела, напълно погрешно е да поставяш хоризонта на очакванията по-далеч от размяна на телесни течности.
Аз не определям границите. Не знам дали попадам на свестни мъже или просто на такива, които не проявяват интерес към мен. Очаквания нямам. Каквото - такова. Обикновено не стигат по-далеч от вербален флирт.

# 156

Аз не определям границите. Не знам дали попадам на свестни мъже или просто на такива, които не проявяват интерес към мен. Очаквания нямам. Каквото - такова. Обикновено не стигат по-далеч от вербален флирт.

Това за другата Бела се отнасяше.
Викаш по обвързани си падаш? Какво в тях те грабва?

# 157
...
Като гледам какво сотава след разводите около мен и как след всеки рестарт се започва отначало ... И се чудя кой ги има тези нерви след пък ги няма преди това ?
И на мен ми е интересно какво грабва по обвързаните , но предполагам какво е . Хората търсят сигурност. Грабва това, което им липсва.

# 158
Скрит текст:

Това за другата Бела се отнасяше.
Викаш по обвързани си падаш? Какво в тях те грабва?
Предполагам, че именно недостъпното. А вероятно и фактът, че вече си имат деца и няма да ме натискат аз да им раждам.

# 159
  • София
Връщайки се отново на технологията на флирта... Мисля, че големият проблем е в това, че хората не заявяват достатъчно недвусмислено нагласата си за флирт. Затова се налага в няколко страници да бистри какво е искал да каже авторът (образно казано) Вероятно много оргазми не са се случили тъкмо по тази причина.

Много хора бъркат във флирта, защото подхождат с нагласата, че намеренията на отсрещната страна трябва да са ясни и сигурни. И не смеят да действат, ако не са уверени, че ще има положителен резултат. А флиртът би трябвало да е едно по-неангажиращо ниво, закачка, преди да се превърне в свалка. А дори на етап свалка, ако човек се притеснява и през цялото време смята реакциите и намеренията на другия, доста по-трудно да му се получи. Ако просто се отпусне и си действа, нещата стават много по-ясни, естествени и приятни. А ако другият не е склонен, голямата работа, спираш и толкова. Ама пуст страх от отхвърляне. Това е голямата спирачка.

# 160
Да, страхът от отхвърляне, особено при мъжете.

Bell, съчувствам ти. И на мен ми е трудно да намеря жена, която не иска деца.

# 161
Ама вие да не би да се намерихте Simple Smile

# 162
Не, аз не ставам. Необвързан съм.

# 163
Ама ти и без това не щеш деца , така че изчакай , може да се получи офертата въпреки това малко неудобцтво. Иначе ще ти се наложи да е обвържеш. Бързо става. Взимаш една кутия сладолед и компрометираш дамата , след това и без това ще ти се наложи във вайбъра.

# 164
Bella-ciao, успокой се, моля те. Взе да изпускаш букви и думи. Спокойно. Дишай дълбоко, ще си докараш пристъп в тая жега и ще трябва да те мислим.

Общи условия

Активация на акаунт