Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 768
  • 414
  •   1
Отговори
# 270
На мене пък бившия все се натиска да ми прави "услуги" Rolling Eyes споменах, че съм си пренесла зимните гуми "оооо ма как, сама Scream как успя.. що не ме извика, оле мале бла бла бла
бе как ще викаш бивш за услуги... Това е като самоунижение някакво. Все едно "оле не мога без тебе, виж как ми трябваш". Ми не, не ми трябва. Мерси, ама друг път.
Та и на тебе не ти трябва авторе да вършиш услуги на бивши. Да си я кара новия. Що се занимаваш с глупости? И чатове четял... Как? Имаш й паролите ли? Или имаш приложение за следене? Да знаеш, че е подсъдно това.
Веднага прекрати всякакви контакти. Само чрез адвокат за имотите ако имате да делите.

Ба тия мъже много мекушави със слаба психика ще се окажат. Все жертви горките, милите те... Rolling Eyes и тоя автор и той, голямо жалване, голямо оплакване.
Ставаш, отупваш се и продължаваш.
Life is life

# 271
Вие пък все едно няма да четете в същата ситуация ако мъжете ви си имат някаква друга и са в процес на преговори и имате такава възможност. Някой път като се почне с тва превъзнасяне, то принципи, то етика и всичкото до момента в който ви дойде до главата

# 272
Вие пък все едно няма да четете в същата ситуация ако мъжете ви си имат някаква друга и са в процес на преговори и имате такава възможност. Някой път като се почне с тва превъзнасяне, то принципи, то етика и всичкото до момента в който ви дойде до главата

То се чете до един момент. После става притеснително вече.
Както е в случая.

Иначе да, етика докато не ти дойде на главата.
Но хора, които са интимни е логично и да имат достъп до акаунтите си, не че е задължително.
Но хората във връзка определят нивото на достъпност.

# 273
Притеснителното тук не е четенето, а кога и как се случва - телефонът ù не е у него. Значи не е просто проверчица, ами избива вече на психопатщина.

# 274

Добре де, отговори пряко на въпроса какво се надяваш да намериш в тази комуникация, недей да обясняваш за принципи. В случая жената е била категорична - започва да изпитва чувства към колегата си и иска мъжа да се изнесе. От това по-ясно аз не знам накъде.

# 275
Нищо не съм чела.
Той знае важното - тя не го иска, има си друга тръпка. Това е достатъчно за край.

# 276
  • Далечният изток
Едно е, и донякъде го разбирам, да имаш съмнения и да му погледнеш телефона, макар че и това ми е неприемливо. Никой няма право да рови в личните вещи и съобщения на друг. Но да инсталираш програма или по нямам идея какъв точно начин да следиш, както го прави той... Ами психопатско е, абсолютно.

# 277
Това цялото чудо между вас не е нормално, ако е истина. Вие двамата не осъзнавате грам, че си пропилявате най-хубавите години. Явно не ви пречат неустановените взаимоотношения. Други мъже биха я ошамарили тази, вие по изследвания я разкарвате, защото така решила. Закарайте я на психиатър най-добре, има нужда. И вдигнете още една къща, специално за нея и новата и тръпка. Да е пълен комфортът, така де. Не ви разбирам, та вие се самоунижавате. Трябва да можете на 33г. да вземете крайно решение - с нея съм, изправям се срещу другия или хваща пътя и не я познавам повече. Какво е това несериозно поведение и от двамата, не знам като какви общувате и как не се чувствате неудобно.

# 278
Аз съм в нормални, приятелски отношения с бившия. Това с ошамарването дори ми е в категория "абсурди". Хора всякакви.

Разбира се, че ще му помогна, ако има нужда, както и обратното вероятно е вярно. Имаме си семейства и не се налага.

# 279
  • Далечният изток
Него що не го пращаш на психиатър бе, госпожа Румяна?!
Или ти си винаги на страната на мъжете както съм те забелязала... Мъжът винаги е прав, така си решила, така си я караш.

# 280
Мъжът не просто винаги е прав, но и домашното насилие е оправдано явно

# 281
Аз, бидейки по-черна от дявола, вероятно също бих чела известно време, но не бих карала бившия нагоре-надолу.я

# 282
Ха, тепърва бившата госпожа ще се разгръща в цялата си прелест. Апартамент да й вземел. 😃
Какво ще бъде после, каляска за новия принц? Или стъклени пантофки за принцесата?
Честно казано обаче, на автора, изглежда, не му пречи чак толкова ситуацията.
Не е луд този, който яде баницата...

# 283
След като са те изгонилии вече, авторе, какво има да четеш повече? Иначе, преди това, и аз бих. За да съм наясно със ситуацията. За да мога да взема информирано решение.
Колкото до Руми, тя явно е напълно зависима от мъжа си, и така е свикнала, че щом са ти осигурили храна на масата и покрив над главата, без да работиш, са винаги прави.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 20:03 от Прекрасная Василиса

# 284
fanthomas,
за мен са интересни детайлите - в тях се крие дяволът.
Детайли са всички несъответствия по темата, които забелязаха много форумци. Не ни даде логичен отговор.
Затова мисля, че или си търсиш сюжет за любовен роман - четенето на чатове е направо "гвоздея на програмата" в един такъв  роман (обаче е елементарно и тривиално да знаеш) или нещата, ако има някаква истина, стоят по-различно.
Ще се опитам с предположения, а ти ще кажеш, ако искаш, дали е така или не.

Когато сте се срещнали, момичето е било младо, сексапилно (по думите ти), имало е своя гарсониерата (на майка й), образование и работа. Гледала е дори Лабрадора, изоставен от бившия й приятел. Това не е лош старт, даже е много добър за 25 годишно момиче. Не е пикла, както я нарича Rumi11111. (Rumi11111, чета те с интерес, защото пишеш като мъж и вероятно си, но с женски ник и изискани прилагателни в женски род, макар и със изкривени  схващания ).
Авторът е 78 кг, 178 см, също с образование и вече работещ. Дотук добре,  любов, страст и се заживява заедно. В НЕЙНАТА ГАРСОНИЕРА, защото авторът вероятно е бил под НАЕМ.
Идеята за собствена къща с двор е била добра, но зле планирана. Както казва авторът, е бил "зелен", не е споделял много с приятели и съответно не бил наясно със сроковете, не е имал архитектурен план, изпълнителска фирма и т.н. Това за приятелите, за които казва, че са наливали бетон, не ми се вярва, по-скоро е ползвал безработни, хора на черно срещу ниско заплащане или хора от малцинствата (моля за извинение, ако не е коректният термин). Затова е бил там всяка събота и неделя 8 години, за да следи "всеки болт, винт, тръба" както се изрази.
Жената е усетила проблемите и си ги е казала, споменава го и той. Това е било първото му обсебване - къщата и да е евтин строежът.
Второто е било като пести и си прави всичко сам с горепосочените хора, да бъде и издръжлив - затова е ходил на фитнес (не е спортувал някакъв спорт), съответно там е намерил "съвети", с които много млади мъже  се подхлъзват - тестостерон и други вещества, за мускули и супериздръжливост. Това обяснява промяната в настроенията му, агресивността към жена му, увеличеното тегло до 105 кг..
Разминали са се тотално с жената. Вероятно не й е харесвало нито променящият му се характер, нито агресивността, нито пък това, че променя драстично тялото си/здравето си.
За секса каза, че е отказвала. Е, нека да чуят мъжете, че когато една жена отказва секс на партньора си, е сериозна лампичка. А на собствения си съпруг, с който уж са искали и дете да имат, си е направо светофар. Но и това не го е впечатлило, а... е оставил тя да поиска. Голямо усилие, защо да се напъва..
Не се е замислил, че когато една жена отлага и детето, за което уж е говорено, е просто защото не е сигурна в мъжа дали е подходящият за баща.
Оттам нататък историята е ясна.
Жената явно го е съжалявала и е изчаквала той да си направи къщата и да се махне, но нещата са се проточили много години.
Както някой спомена, ако е искала друг мъж, дори разхождайки кучето, нямало е да липсва кандидат, дори и без куче, както се каза.
Въпросният колега в началото е само човек, с който разговаря, излиза вечер  да пие едно питие. Ето тук ако аз съм мъжа й, не бих оставила друг да забавлява жена ми, колкото и да съм тъп, ще ми светне, че може и цял живот да не мога да си пия питието с нея..
Авторът обаче го е приел. Не знам дали килограмите и здравословните последици са намалили желанието му за излизане, за едно питие, за секс, за каквото и да е. Но факт е, че жената не е криела тези излизания и в началото са били просто за да разговаря с някого. До момента на целувката, за което също му споменава и е объркана.
Какво прави обаче fanthomas? Никаква реакция, следи й чатовете до ненормалност.

Всички имоти, за които спомена, според мен не съществуват.
Единственото, което го интересува сега е как да си я върне! Написал го е в първия си пост.

Съжалявам за дългото писание, иска ми се просто авторът да каже затова ли са "несъответствията" и "имотите" - за да не го съдят потребителките, че се е възползвал от нея.  Иска да получи много идеи как да си я върне от един женски форум? И затова трябва да даде една по-завързана история, защото очаква, по думите му, и дискусия?

Общи условия

Активация на акаунт