Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 030
  • 414
  •   1
Отговори
# 330
Ма нека си философстват, да четем абсурди. Най-била обидена жената, ако няма секс и внимание или си го "набивала" с колегата и се "чешела с друг".

Малки обидени мъже, има други, големи необидчиви и заможни мъже, за които е въпрос на самоуважение да помогнат на жена, било то бившата.
Не седят да броят обидено аз на тебе, ти на мене в ъгъла

Повечето мъже около мен биха помогнали просто защото им е в природата. Не позволяват да им се качват на главите, но имат ресурс и не им е тежко да закарат жена на изследвания при това. Колко трябва да ти е малък света и бюджета, че да кажеш "не" че и после да тържествуваш

# 331
  • Далечният изток
Ако не иска, казва Не и не го прави. Ако иска, пали колата и тръгва. И в двата случая повече не коментира, то няма и какво.
Обаче хем да не иска, хем да го прави, и после да се жалва... Ми нещо не ми е мъжко.

# 332
И аз бих я закарала, но след като си е хванала нов и ме е изгонила, щях да съм я блокирала отдавна и за съжаление нямаше да има как да ми се обади. Но може да помоли адвоката ми да я закара,  след като обсъдят как ще делим къщата.

# 333
Това за приятелите, за които казва, че са наливали бетон, не ми се вярва, по-скоро е ползвал безработни, хора на черно срещу ниско заплащане или хора от малцинствата (моля за извинение, ако не е коректният термин).

А тва с приятелското строителство съм го виждал пред очите ми построиха няколко къщи по този метод. Друг проблем от последните години е, че трудно се намират бригади, някои записват за година две напред, излишно е да казвам за какви пари става въпрос.

Връщам се малко назад. Живият живот е многопластов. Дори в една малка България битието е много пъстро и се учудвам, че точно в ерата на комуникациите хората трудно забелязват и друг начин на живот, различен от този в заобикалящата ги среда.

Потвърждавам, че в частта с приятелското строителство разказът звучи достовен. Дори да е измислица, е достоверна измислица. В приятелския ми кръг няколко човека си построиха къщи точно по този начин. Солидарни са както да били хората в едни по-стари времена и каквато солидарност все още се среща в някои родопски села. Разбира се, юридическите и документалните въпроси си ги решават както си трябва.
За грубата работа се събират и си помагат. Сръчни са. А такива хора постоянно не обичат да стоят без работа, така че редуват цикъл в съотношение три уикенда работа по обекти на някой от групичката, една седмица забавления. Не е казано, че и през работните уикенди не отделят единия ден за разпускане.
Аз съм мързелив и ако има нещо за правене, предпочитам да платя на майстор, а ако нямам пари, просто не се захващам.
Обаче дори и аз при целия си мързел съм участвал в такова леене на бетон Simple Smile
-----
Както каза и колегата, rf22 това с объркването е много на мода напоследък. Двама приятели имат такива объркани жени. И двете искат да си изживяват тръпките, но съпрузите им да продължават да се грижат за тях, дори след развода. Едната мисля, че дори го е казала в пряк текст на бракоразводното дело. И двамата са/бяха много грижовни съпрузи и бащи. Не е и като да загърбили интимния живот.
Ясно ми е, че при добро желание кусур винаги ще се намери.
-----

По темата и не само. Стана ясно, че когато мъжът е ангажирал цялото си време в работа, не обръща внимание на жена си и не правят секс, последната е в правото си да си хване любовник.... така, де... да си изживее тръпката.
Относно секса. Не разбрах в нашия случай кое е водещо - не правят, защото той няма време, или защото не е загубила желание да го прави с него. .
Обаче в същото положение са съпругите на моряци, международни шофьори и всякакви гурбетчии.
Зачитал съм се няколко пъти във форума с моряшките съпруги. Не видях някоя въобще да се замисля за такова нещо. Всички си чакат любимците с трепет в сърцето и броят дните до завръщане.
Фолклорът казва друго, но да не издребняваме Wink
След колко години плаване моряшката половинка е редно да се поддаде на странично увлечение?
Скрит текст:
Имам приятели и познати, на които работата извън страната се е превърнала в начин на живот. Разбирам, че за някои от тях това беше единственият шанс да спечелят бързо пари за жилище, да си купят автомобил и да осигурят приличен стандарт на семейството.
Обаче виждам как с годините набелязват нови и нови цели и пак потеглят. За мене след като си осигурил някакъв базов стандарт не си струва да пропускаш да бъдеш край любимите хора, особено като си достатъчно кадърен да изкарваш прилични доходи и тук.
За отбелязване е, че съпругата на единия приятел страшно се изнерви, когато той временно преустанови дългите пътувания извън страната. Беше свикнала на някакви парични потоци, които явно са по-важни от обръщането на внимание. А човекът имаше доста добри доходи и от работа в България. 

# 334
Баш тираджиите, които не могат да преброят на колко магистрални професионалистки са ползвали услугите, ли са ти довод?

# 335
Ма нека си философстват, да четем абсурди. Най-била обидена жената, ако няма секс и внимание или си го "набивала" с колегата и се "чешела с друг".

Малки обидени мъже, има други, големи необидчиви и заможни мъже, за които е въпрос на самоуважение да помогнат на жена, било то бившата.
Не седят да броят обидено аз на тебе, ти на мене в ъгъла

Повечето мъже около мен биха помогнали просто защото им е в природата. Не позволяват да им се качват на главите, но имат ресурс и не им е тежко да закарат жена на изследвания при това. Колко трябва да ти е малък света и бюджета, че да кажеш "не" че и после да тържествуваш
Тва са пълни глупости. Да го представим по друг начин, понеже явно не се разбира лесно. Мъжът ти те зарязва заради друга по някаква причина, но продължава да очаква от теб да му переш чорапите или там каквото друго си правила до момента вместо да натовари новата с такива очаквания. Как е така ?
Както вече писах всички са много морални и много широко скроени, но само до момента когато им дойде нещо подобно до главата.

# 336
Ако аз изневеря на мъж и след това той ми се връзва на глупостите, както автора в темата, няма да си мисля колко е добър и какво себеуважение има (?), а какъв е мухльо, че ми дава така да го разигравам. 😀 Ще се почувствам като жена вамп за пет минути... и после ще ми доскучае.

Вече на мен ако някой ми изневери, ресурсите ми ще са само до това да придружа човека до съответния за него кръг в ада... 😀😀😀

# 337
Баш тираджиите, които не могат да преброят на колко магистрални професионалистки са ползвали услугите, ли са ти довод?
Съпътствала ли си тираджии по време на пътувания, та да знаеш на колко магистрални професионалистки са ползвали услугите?
Или по презумпция, щом виждаме каки по пътя и шофьори да спират при тях, значи всички останали също са им клиенти.
Ако питам някой тираджия, той пък ще рече, че щом жена работи в офис и има време да пише по форуми, то си е извоювала тази привилегия, щото лапа на шефа.
Но се очаква сред пишещите нивото да е по-високо и да не правят такива "тираджийски" генерализации.

Споменах тираджиите, но акцентът ми беше върху моряците и хората, които работят дългосрочно в чужбина.
И вероятно ще бъде странно за накои, но не всички моряци прекарват живота си по пристанищните бардаци.

# 338
Тираджиите сами се хвалят, не се правù на незнаещ.
А ти светил ли си на героинята, че знаеш, че кръшка, или вярваш на отговорите на темата и проявяваш сляпа мъжка солидарност?

# 339
Тираджиите сами се хвалят, не се правù на незнаещ.
А ти светил ли си на героинята, че знаеш, че кръшка, или вярваш на отговорите на темата и проявяваш сляпа мъжка солидарност?
Намали контактите с тираджии и може да придобиеш по-обективен поглед върху живота.

Фокусираш се върху несъществени детайли извън контекста като шофьор в осева линия и ти се губи идеята.
Попитах по повод коментарите оправдаващи залитането при определени обстоятелства. Тези коментари/мнения обективно съществуват.
За разлика от героинята, в чието пребиваване в материалния свят въобще няма как да бъдем сигурни.

# 340
Глупости са да смяташ, че нещо като изневяра следва да ти обърне живота. Или по-скоро е липса на жизнен опит плюс лабилна психика.

Това че ти ще рухнеш, не значи че друг ще рухне.

Всичко очаквам от всеки и какво ли не съм видяла и знам, че има живот след изневярата и о! даже нормални отношения.

Освен ако не си толкоз проЗт, че непрекъснато да си затваряш очите и после да ревеш, че НЯКОЙ ДРУГ ти объркал живота.

Както в случая с автора, то от самолет се вижда че при техните обстоятелства разрива е неизбежен. Сетила се Мара сега…

Авторът къде се скри? Не разбрах защо жена му иска той да се променя физически

# 341
Заяждане на тираджийско лексикално и интелектуално ниво Simple Smile Ами ако работя с тираджии, какво - да напусна работа, понеже бащатко от мамата не знае какви ги дрънка и ми обяснява да не се фокусирам върху дупките в защитната му пледоария?

# 342
Аааа, не, в никакъв случай не напускай работата,  ако по повод нея са ти контаките с тираджиите. Може и да те вкара в хармония... някой ден.
За разлика от любимия, който, подобно на автора, явно пръска повече енергия в материалната сфера, и затова толкова болезнено реагираш.

# 343
Аз пък не мога да живея по такъв начин - да имам семейство с мъж, който го няма реално. За кво ще ми е след като ще съм фактически сама с всичко.. Rolling Eyes

# 344
Аз пък не мога да живея по такъв начин - да имам семейство с мъж, който го няма реално. За кво ще ми е след като ще съм фактически сама с всичко.. Rolling Eyes
Ха, де! И аз се чудя.
Някои двойки, които са заживяли още в началото по този начин, свикват. Даже после се получават сътресения като отстъстващият се прибере за постоянно. На жената й е станало комфортно да живее като самотна майка, само че обезпечена материално, и започва да се дразни, когато рязко настъпи промяна в живота й с прибирането за постоянно на половинката.

Общи условия

Активация на акаунт