Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 005
  • 414
  •   1
Отговори
# 345
Нищо общо няма между моряците и авторът. Той е бил на 15 минути (по негови думи), тази дейност, с която се е заел няма регламентирано време, всичко е зависело от него, как ще си подреди ежедневието и приоритетите.

Абсолютно сигурна съм, че мъжете пишещи тук, щяха да се замислят за проблемите в своите връзки/бракове, само след месец-два липса на секс и комуникация.

# 346
Като сме закоментирали любимите, странно е мъжкото болезнено разпознаване и набиране в темата. Все едно съмнително съществуващата сексуално незадоволена и неосигурена от мъжа си любима е в техния дом, а не в главата на транзитен трол. Момчета, ако не сте уверени в себе си,  не се дръжте като ЖПО из темите в мамата, ами си оправете жените...във всеки смисъл.

# 347
Як купон 20 страници... Вече не вярвам на нито дума от написаното... Grinning Да се смее ли човек или да плаче? Joy

# 348
В нашия дом такива жени няма. (Отговарям, защото е ясно към кого е репликата).
Обаче има отделни единици във форума, на които просто им избива и се познават по нервните включвания. Че и се опитват върху други да проектират собствените си проекции Simple Smile
Между другото, тази констатация, първо други форумки от женски пол я бяха направили, не е като да е мъжко откритие. Не че мъжете тук не го забелязваме отпреди, но при цялото полово равноправие се опитваме да проявяваме толерантност към дамите. Ако някой престане да се държи като дама, започва да попада в изключенията.

# 349
  • There I was on a July morning
Някои мъже изписаха цели фермани в защита на авторовите фантазии. Относно строителството на къщи - прочетете си ЗУТ-а и наредбите към него. Всички СМР трябва да се изпълняват от технически- правоспособни лица, или фирма, която разполага с екип от необходимите специалисти. Другото е незаконно и опасно за сигурността на сградата. Има няколко акта, които се съставят по време на строителството, където се вписват - строител, техн. ръководител и др, както и авторски и строителен надзор, които носят отговорност. Сами си отговорете, дали някой от отговорните лица ще подпише актовете, за да се узакони къщата. И не на последно място - кои са тези приятели, които 5 години ще му работят през уикендите, все едно си нямат собствени ангажименти?
А намерението за оглед и закупуване на нов апартамент, при положение, че нямат средства да довършат къщата и са разделени беше черешата на тортата.

# 350
  • София
Скубиду, той така и не уточни дали жена му не е техническо лице, защото нали тя била правила промени по плана на къщата. Още чакам отговор.
На автора (за мен е авторка, заради стила) явно му омръзна или му се изчерпа фантазията.

# 351
Нали уж лирическият герой не е много социален, какви приятели? Сигурно като имотите, дето са ги купили в най-бедните си години.
Бившият ми, заедно с неговото бести, и двамата необвързани трайно, ходеха да помагат за един такъв строеж. Не съм особено сигурна с какво точно са помагали, след като моят, без женски надзор, се паникьосва от прахосмукачка, а другият живее със и е обгрижен от майка си и баща си, а и двамата са силно бодипизитивни и енергоспестяващи.

# 352
...след като моят, без женски надзор, се паникьосва от прахосмукачка, а другият живее със и е обгрижен от майка си и баща си, а и двамата са силно бодипизитивни и енергоспестяващи.
Grinning поясни моля, как

# 353
  • There I was on a July morning
Fever ray, промени по плановете на къщата могат да правят само проектантите, всеки по неговата си  част, т.е. конструкторът по конструктивната, архитектът по  архитектурната и т.н. Hands V

# 354
  • Далечният изток
Мързи ги...

# 355
Аз отговарям - дебели и мързеливи.

# 356
  • София
Fever ray, промени по плановете на къщата могат да правят само проектантите, всеки по неговата си  част, т.е. конструкторът по конструктивната, архитектът по  архитектурната и т.н. Hands V

Аз знам, затова попитах. Явно той/тя не знае.

# 357
Мързеливи дебелаци. Като мъжките им качества не се изчерпват само с това или броманса, който развиват пред мач с по два галона бира, но в случая коментирахме физическия принос на мързеливи дебелаци в силно ориентирани към физическо натоварване дейности.
Живея в София, предполагам всички са наясно за какво строене става дума на всяка свободна полянка. Нещо не съм виждала хора с такова телосложение като тях двамата по строежите, а те даже все още успяваха да си обуят чорапите въпреки шкембетата.

# 358
Вие сериозно ли мислите, че има такъв контрол да се спазва всичко по закон? Баси наивитета, всичко се заобикаля или се прави изрядно по документи, а реално са си променили каквото искат.

# 359
Вие сериозно ли мислите, че има такъв контрол да се спазва всичко по закон? Баси наивитета, всичко се заобикаля или се прави изрядно по документи, а реално са си променили каквото искат.
Да, да. И като падне приказния замък кой отговаря с подписа си? Оня, дето го било грижа само на документи да е изрядно всичко ли, пък не е провел реален надзор?

Общи условия

Активация на акаунт