Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 22

• 46 651
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Aз преди три месеца се оперирах при Спартак Милев. Изключително доволна съм от отношението, резултата и възстановяването. Той е много спокоен и вдъхва доверие, имаш винаги връзка с него и е реалист, също и голям естетик. С две малки деца съм и възстановяването ми беше за 10 дни, след това просто лек дискомфорт, а в момента не помня как бях преди това 😀, ами и не усещам вече имплантите. Пишете ми ако имате някакви въпроси конкретно за този доктор.

# 691
Здравейте, момичета ☺️ Признавам, че прочетох само тази тема и не открих мнение за д-р Людмил Пеев. Посещавала съм го преди 10-на години по повод изгаряне на ръката на дъщеря ми и определено като човек е прекрасен. За поставяне на импланти обаче, не съм откривала мнения. В търсене съм на "моят" лекар и от прочетеното до тук в темата, се спрях на д-р Спартак Милев и Д-р Регина Хатър. Надявам се, тук да има пациенти на д-р Пеев и да споделят мнение и за него 🤗

# 692
Тук май не съм видяла да пишат за него, но във ФБ има мнения.
Потърсете в групите за пластична хирургия.

# 693
Хей момичета,

Утре е моята операция, по план трябваше да е днес, но поради семейни причини в екипа на Reshape я отмениха за утре. 19.03.2025г. ще е дата, която ще запомня Grinning
Вълнението е неописуемо!
Подготвила съм всичко - чанта за болницата (пижама с копчета, четка за зъби, четка за коса, дебели чорапи, и още малко неща), вкъщи съм се заредила с малки води от 350мл., за да ми е по-лесно, имам възглавница за спането по гръб, която купих от Shein (оставям лин, защото е страшно удобна и може да е полезна за някои от вас)
https://eur.shein.com/Memory-Foam-Wedge-Pillow-Set-For-Back-Leg- … pe=4&imgRatio=1-1

Както няколко пъти споменах, последно се спряхме на анатомични импланти Mentor, 375cc, средна проекция. Висока съм 172, 54 кг, подгръдна 75 см., мноого малък старт имам.

Нямам търпение да споделя с вас резултатите.

# 694
Здравейте,
преди години живеех в този форум покрай двете ми деца, бременности и всички вълнения покрай тях. Сега ме тресат други страсти-очевидно Simple Smile На 41 съм, 66кг, 165 см. На 26-ти този месец ми е операцията при д-р Хатър в Панагюрище. Ще правя повдигане с имплант 400CC, кръгъл Ментор и абдоминопластика с корекция на диастаза и позициониране на пъпа. Не намирам някой, който да е правил всичко това в една операция и се вълнувам дали мъките ще са големи Simple Smile Раждала съм със секцио и нищо не разбрах след операцията. На следващия ден станах и си заживях живота без драми и проблеми. Дали е много оптимистично да се надявам и сега да е така? Някой с опит?
dikrist, пожелавам ти успех, да мине без болка и бързо да се възстановиш. Разбира се и страхотен резултат, с който да се чувстваш удовлетврена.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 10:45 от Geristo@

# 695
Привет Geristo@,

Сега, сигурно няма да те изненадам, но няма да можеш да станеш на следващият ден и да пробягаш един маратон. Simple Smile

От къде ще ти е разреза за имплантите?

Абдоменопластиката са много см рязане, пази се за да се затвори добре и за да не се разтяга белега.

Ще ти слагат ли мрежа за диастазата?

Навии се за поне 2 седмици много малка подвижност.

Резултатът обаче ще е... 😍😍😍

Ще ни пратиш ли снимки да ти се порадваме? 🙏

# 696
Здравейте отново 🙂 Вече успях да изчета последните три теми, но за сега се спрях на д-р Милев. Предстои ми консултация с него (мамолога ми е с две ръце за него като избор на лекар). Някой дали знае колко време след консултацията обикновено дава дата за операция?
Вече ми е напрегнато, а хем още нищо не е планирано 🙃😁
Не знам как през телефон да скрия снимка, за да покажа какъв старт съм, а би ми било важно вашето мнение. Някой ако има желание да ми обясни, може да е на лично съобщение ☺️

# 697
Не знам как през телефон да скрия снимка, за да покажа какъв старт съм, а би ми било важно вашето мнение.

Отговарям направо тук. За да е скрита снимката, трябва да е поставена между тези скоби:

[spoiler$][/spoiler]

Естествено, когато изписваш символите, махаш доларчето (в края на първата скоба) – то, в случая, е сложено, само за да излезе самият код, защото, ако го напиша в оригиналния му вариант, няма да се вижда. Simple Smile
Дано го обясних разбираемо.

# 698
  • В царството на мечтите
Скрит текст:
Да покажа и моя резултат на 5 месеца. Имплантите са  585сс

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 12:48 от boonboon

# 699
Пускам снимка как съм сега след две раждания и кърмене. 41г, 165см,57кг. Спрях се на Мотива, защото тук чета, че са меки, но колко искам нямам идея... 🤔

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 20:48 от Анонимен

# 700
Ако аз разполагах с тези гърди, не бих мислила за импланти.

# 701
И аз това щях да напиша, ама си мълчах да не ме насмете някой.
Сега ще разделим негативния вот😆

# 702
Момичета, благодаря, но само така си изглежда. Дори не знам каква чашка ми са сутиените, защото обикновено просто взимам най-малките 🤣 Има и спадане, което силно се надявам да не е достатъчно, че да трябва повдигане. Белега изобщо не ми се нрави и ако е нвеобходимо, то ще се откажа от импланти. Тук ще приложа снимка в профил, да се посмеете 🤣

пп Никой не бих насмела 😁 С колко време разполагам за да мога да премахна снимките от тук?

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 20:48 от Анонимен

# 703
Ngnelly,
Явно че ако си тук вече не е време за разубеждения, но да и се присъединявам, имаш прекрасни гърди, които аз не бих пипала за нищо на света и в профил и в анфас са перфектни.
Важното е ти да се чувстваш добре.

# 704
С колко време разполагам за да мога да премахна снимките от тук?

24 ч., но дори като този срок мине, пак можеш да ги махнеш, с помощта на модератор.

От мен пък глас "За". Grinning Мисля, че няма да ти е необходимо предварително повдигане.

Общи условия

Активация на акаунт