Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 22

• 46 613
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
boonboon,никога не бих предположила за 585 Open Mouth Не знам къде са отишли тези размери,но ти стоят много добре и в никакъв случай "дойна  крава" както се предполага от размера.

Ngnelly, аз съм на мнение (знаете) - пълни шепи,пълно щастие.
Стоянова,която вече не пише тук,беше с подобен старт като твоя,сложи си 400сс и изглежда феноменално.Хем й се повдигнаха гърдите,хем се запълниха така,че да изглежда сексапилно без да е вулгарно.
Щом си решила,аз те приветсвам да си сложиш импланти. Не ги слушай колежките, "не слагай,не слагай,ама и те с подплънки" Laughing

dikrist ,емоцията е голяма,да. Всичко ще е наред и бързо възстановяване.

Geristo@,доста работа има,обаче резултата ще е феноменален.Една американска инфлуенсърка премина през същата процедура.Един месец не можа да стане от леглото(явно при нея по-трудно се получи възстановяването) обаче сега изглежда Уау. След 4 раждания,корема й беше като тесто за козунак.

# 706

Ngnelly, аз съм на мнение (знаете) - пълни шепи,пълно щастие.
Стоянова,която вече не пише тук,беше с подобен старт като твоя,сложи си 400сс и изглежда феноменално.Хем й се повдигнаха гърдите,хем се запълниха така,че да изглежда сексапилно без да е вулгарно.
Щом си решила,аз те приветсвам да си сложиш импланти.
Ооо, на Госпожа Стоянова гърдите са уау, запазила съм си няколко снимки в телефона, че утре да покажа какво искам на консултацията 😁 Чудя се, моята жлеза как ще се разпредели (защото макар и малки, си има материал).. 🤔 На Стоянова така и не открих старта, може би е в по-стара тема. Иначе това го искам от над 10 години, ама се сетих сега чак 🤣 На дърти години 🤫
Гърне без похлупак, много благодаря за съдействието. Преди 12 години живеех тук в темите на бременелките и знаех кое как, ама сега даже и профил си направих, че не си го спомням предишния 😁

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 16:48 от Анонимен

# 707
Привет Geristo@,

Сега, сигурно няма да те изненадам, но няма да можеш да станеш на следващият ден и да пробягаш един маратон. Simple Smile

От къде ще ти е разреза за имплантите?

Абдоменопластиката са много см рязане, пази се за да се затвори добре и за да не се разтяга белега.

Ще ти слагат ли мрежа за диастазата?

Навии се за поне 2 седмици много малка подвижност.

Резултатът обаче ще е... 😍😍😍

Ще ни пратиш ли снимки да ти се порадваме? 🙏

Имплантите ще бъдат поставени с разрез тип котва, защото в момента моите прелести са с птоза 3-4. Ще правят повдигане и ще намалят ореолите, защото са доста големи. Не ми е казала Хатър дали ще слага нещо за диастаза та, само че ще я коригира. Предполагам, че като отида ще изговорим и това. Когато всичко свърши ще пиша дълго и широко как е минало и ще покажа резултат. За капак вероятно ще съм в цикъл по време на този екшън.

# 708
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стоянова е с почти идентични като твоите гърди. И форма и размер.
Аз тогава й се чудих защо са й импланти при чашка Б,но след имплантите и като сравних "преди - след" ,веднага си дадох отговор на въпроса.
Тя слага Мотива обаче, 400сс,един месец преди моята операция.

Апропо операцията ми, онзи ден отброих 2 години и единствено съжалявам,че пропуснах толкова години в колебание и хайде днес,хайде утре,ама другата седмица имам ангажимент,ама децата, ама то ще боли... и всякакви такива оправдания.

# 709
Стоянова е с почти идентични като твоите гърди. И форма и размер.
Аз тогава й се чудих защо са й импланти при чашка Б,но след имплантите и като сравних "преди - след" ,веднага си дадох отговор на въпроса.
Тя слага Мотива обаче, 400сс,един месец преди моята операция.

Апропо операцията ми, онзи ден отброих 2 години и единствено съжалявам,че пропуснах толкова години в колебание и хайде днес,хайде утре,ама другата седмица имам ангажимент,ама децата, ама то ще боли... и всякакви такива оправдания.

Ооо, това с отлагането е така - винаги намираме причини (то и сега едно тайно гласче ми говори...). Аз също искам Мотива 🙂

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 20:50 от Анонимен

# 710
  • В царството на мечтите
boonboon,никога не бих предположила за 585 Open Mouth Не знам къде са отишли тези размери,но ти стоят много добре и в никакъв случай "дойна  крава" както се предполага от размера.
Това исках да покажа, че кубинците на всеки стоят различно.

# 711
Силиконови сестри,

Вече съм аз съм в отбора, преди малко излезнах от упойка, всичко е наред.

А като погледна надолу, там вече е истината Grinning
Доктора каза, че всико е минало по мед и масло.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 18:40 от dikrist

# 712
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Честито и бързо възстановяване. Purple Heart
Много сме,силни сме!

Аз когато си правих моята операция, бях запланувана последна и мед сестрата ми обясни,че поставянето на импланти е бързо и лесно в сравнение с операциите преди мен и доктора ме оставил за последна, за да си "отпочине" Smiley
Много ми хареса сутиена ти, и моя беше такъв модел (мнооого удобен),но стана парцалив и го изхвърлих. Коя марка е твоя? Някакъв розов етикет виждам.

# 713
Честито, dikrist,да ти носят много самочувствие и задоволство!
Сутиенът е Липоеластик,отвратителни ми бяха и двата-първа и втора стъпка. После купих друга марка,и той ми стягаше. Всъщност при мен единствената драма идваше от сутиените,болки не съм имала,само стягане в сутиена от отока . Позволявах си да го разкопчея за кратко на цяло и да лежа така-какво облекчение беше.

# 714
Така е! Много сме, силни сме, ама и готинки 😀
Adoralova, сутиена е липоеластик. Засега ми е удобен.
Ще видим по наттам, все пак 6 седмици 24/7 с него🥲

# 715
dikrist, хайде честити да ти са 🤗 Боли ли? Какво е чувството? Когато можеш разкажи докато ти е прясно ☺️

# 716
Момичета,

Току що хапнах и гледам ергена в клиниката 😀
Като се събудих от упойка усещах дразнене само от дренажите. Извиках сестрата да ми помогна да отида до тоалетна, хич не беше приятно. В момента също имам дискомфорт, но е търпим. Усещам как с дясната ръка ми по-лесно да боравя (да взема водичка, да хапна) затова и дясната гърда по-малко ме боли и не е толкова нагоре. Усещам го. Не е болка за умиране днес, утре ще видим като се прибера, дано така остане. Най-ужасната част е като трябва да си сваля и вдигна бикините… просто ужасно. Момичета, боли си, но ми е тооолкова готино като погледна надолу, и като си ги пипна леко, че хич не ми дреме за тая болка. 😀

# 717
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Те сега ще се надуят от отоците и ще са още по-големи,след няколко седмици ще спаднат и ще се оформят напълно.
Моите ми харесваха най-много точно в този период на отоци и много ми се искаше така да си останат.
За бикини не помня, но не можех въобще да си вдигам ръцете и къпането на косата беше голяма драма 2 седмици.
Тениски,блузи въобще не можех да обличам също.

И аз гледам Ергенът.

# 718
Тя е с дренажи, по-вероятно е да няма отоци.

# 719
  • Русе
Geristo@, аз бях при д-р Хатър повдигане с импланти в Панагюрище преди 6 месеца. Също бях с голямо увисване, 3 степен птоза и местиха ареолите. Изключително съм доволна от д-р Хатър, екипа и клиниката. За мен беше много успокоително, че съм в истинска болница, ако нещо се усложни. Няма да те лъжа, болеше си, сигурно защото има голямо кълцане при нашата операция, но след 5 ден настъпва рязко подобрение Simple Smile. Както са писали и другите момичета, вече изобщо не си спомням какво е било, а какво е сега, и защо и аз съм чакала толкова, на 46 г. съм. Давай смело!

Общи условия

Активация на акаунт