Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 22

• 46 608
  • 726
  •   2
Отговори
# 720
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Онзи ден станаха 2г от операцията.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 17:06 от Adoralova

# 721
Ох, само ви гледам и ви се радвам. На 32г съм и след 2 раждания и кърмене и аз имам нужда от повдигане, за имплантите съм в чуденка, защото имам и мой материал. Просто финансите в момента ме спират...

# 722
Geristo@, абе бая рязане е твоята операция, трябва да се навиеш че ще е така и да предвидиш месец възтановяване на първо време.
Важното е че резултата ще е уау и че си в добри ръце. Концентрирай се в/у това.
Ако ще трябва мрежа, въстановяването е малко по-бавно.
Не помня дали каза дата, но се надявам да е много скоро. Нямам търпение да се похвалиш с резултата Simple Smile

Тweety, разбира се всеки преценява за себе си, но аз лично препоръчвам да не слагаш импланти, ако имаш твой си материял и ако търсиш красиви естествено изглеждащи гърди.
Също е вярно че ако искаш по-големи и имаш с какво да се обекат тия импланти, стои много красиво и естествено.
Тези като мен които нямат нищо, рано или късно започва да се очертава просто топка имплант под тънка кожа..

# 723
Здравейте дами,

вчера беше моята консултация при д-р Стоянов. Естествено досега много исках голям бюст и до вчера смятах, че ще се получи много добре при мен, защото не бих казала, че съм някакъв особен случай - просто са ми малки гърдите, 70Б ми е чашката, но полупразна.
Сега след консултацията обаче съм доста разколебана, защото докторът ми каза, че резултатът ще е "задоволителен" с моята анатомия. Което много ме жегна Laughing и естествено леко натъжи.
Та ситуацията при мен каква е - имала съм бъчвовиден вид гръден кош, като второто или третото ребро (не запомних кое с точност - това над гърдите) ми изскача повече. Също така ще има разстояние от 2см заради гръдните ми мускули, ако не искам да има риск от риплинг ефект. Това разбира се го очаквах, защото и сега са ми доста разделечени, и съм окей да не са толкова близо. Има и още някакви дреболии като лека птоза заради отслабване и т.н.
Предложи ми 390cc, анатомични задължително, висока проекция, средна височина. 12 см ми е основата.

И сега не знам какво да правя честно казано. Може би имах прекалено големи очаквания за това какво е възможно. Тази дума - задоволителен, ми бърка в здравето и ме е страх, че ще взема грешно решение, ако се подложа на всичко това за резултат, който няма да ми харесва толкова.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 10:51 от vanq.b02

# 724
Момичета, капарирах си операцията при Стоянов. На 9ти септември ще е чак, но това беше първата свободна дата, като аз я записах още на прегледа (12.03) и я капарирах по-късно. Имам време да взема решение за размера на имплантите, все още се чудя много (430 или 485, анатомични висок профил, пълна проекция).

Вие при кои лекари в София ходихте на прегледи преди операцията?

# 725
Момичета, капарирах си операцията при Стоянов. На 9ти септември ще е чак, но това беше първата свободна дата, като аз я записах още на прегледа (12.03) и я капарирах по-късно. Имам време да взема решение за размера на имплантите, все още се чудя много (430 или 485, анатомични висок профил, пълна проекция).

Вие при кои лекари в София ходихте на прегледи преди операцията?

Честито Simple Smile не е толкова време, приятелка чака 10месеца, а и не е ок да те оперират лятото, така че е чудесна дата.

# 726
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ох, само ви гледам и ви се радвам. На 32г съм и след 2 раждания и кърмене и аз имам нужда от повдигане, за имплантите съм в чуденка, защото имам и мой материал. Просто финансите в момента ме спират...

32 и ако си приключила с децата, е идеално време да се подложиш на операция.
Чисто финансово обаче, ако не си стабилна в това отношение,според мен да изчакаш.Хубаво е хората да мислят в перспектива,че това са не 1,а минимум 2 операции (дори повече ако ще се подновяват импланти с годините).Всичко това струва много пари.
Някои вземат кредити,което е също опция.

Задоволителен от медицинска гледна точка може да означава едно, за клиентките и хората около тях може да означава - страхотен. 390 сс въобще не е малък размер,ако това те притеснява.
Нямам никаква допитна точка със Стоянов,но толкова е хвален в темите през годините,че гледам на него като на божество и ако трябваше да си правя гърдите в България,първо при нещо щях да отида.

Септ е чудесно време за операцията,тъкмо ще изкараш лятото/морето и на есен с бодра песен към нови ци**. Laughing

НОВА ТЕМА https://www.bg-mamma.com/?topic=1756723

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 17:07 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт